?Въпроси всякакви?

• 5 556 370
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 73 335
Какво означава''разшлякани''?
Друго определение не ми дойде. Тотално не съответстващи на ширина с предишния им вид. Направо разширени до макс, общувам ги без кракът ми да докосва кожата на обувката отстрани.

# 73 336
  • Буркина Фасо
Малко помощ:
От вторник 24.04. до четвъртък 26.04. вкл. бях болничен 3 дена заради детето. Петък 27.04 и 30.04. вчера,  бях пуснала преди това още 2 дена ПГО. Утре мога ли да си взема болничен за мен този път?
може да се разболяваш всеки ден. дори планирано може да е  Laughing

# 73 337
Не надвишавам 14 дена. Четох, че в сл.като моя почивните и празнични дни и отпуската, ако са между двата болнични, се включват в тези 14 дена...тоест броят се. Rolling Eyes

# 73 338
Има ли в България професия кулинарен критик? Т.е. да ходиш в различни ресторанти, да опитваш храната и после да пишеш за нея например в някое списание. И дали така се нарича професията, защото по търсене в гугъл не излизат обяви за такъв тип работа.
Да бъдеш кулинарен критик е много сложно и трябва да си много умел в тази професия и да отговаряш на много изисквания, не е само да опитваш и да пишеш с  какво  си се хранил и колко си го харесал ястието, много са правилата точно за тази професия. Дали има или не такива професионалисти у нас не зная. За тази професия се изискват много знания и висок критерий.
Ще ти пусна една статия, тя е интересна като цяло и точно по-средата пише за такъв тип професия, сложно е.
http://gotvach.bg/n5-89183-Цената_на_звездата_Мишлен,_жадувана_от_всеки_MasterChef

Благодаря, Марчева  bouquet

# 73 339
  • София
Опитвам се да си конвертирам песен от ютюб в мп3 с ето този конвертор https://www.onlinevideoconverter.com
Много просто и лесно, обаче когато след това опитам да си сваля конретирания файл не успявам. Никъде не се сваля. Какъв може да е проблема?

# 73 340
Ако имаш AdBlock го сложи на пауза за момента.
И разреши Изскачащите прозорци за страницата Simple Smile

# 73 341
  • София
Ахаааа! Ето къде бил проблема. Благодаря много

# 73 342
Имам ОК кредитна карта на ОББ с 1000 лв лимит. Мога ли да направя лимита 2000? Четох, че са я спрели от декември.

# 73 343
Тета, сигурна ли си, че отпускът също се брои? Почивните дни се смятат, ако си взела болничен от петък до понеделник вкл., тогава ти се броят 4 дни болничен.

# 73 344
Това гледах

# 73 345
Има ли някои които знае какво означава този знак, търся и си блъскам главата вече 3 дни безуспешно, във вас ми е надеждата

# 73 346
Това ми прилича на знак от филмите за Капитан Америка или Фантастичната Четворка,имаше такъв знак на някакъв щит.

# 73 347
  • На брега на реката
Google images каза това

# 73 348
От Star Wars e
Скрит текст:

# 73 349
Zest благодаря ти, много съм зле, че не се сетих да го проверя по снимка.
Благодарско:blush:

Общи условия

Активация на акаунт