?Въпроси всякакви?

• 5 556 153
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 73 350
  • София/Испания
Какво означава''разшлякани''?
разбити, разхлабени.  появява се луфт.
Благодаря!

# 73 351
Teta75, много съм изненадана от това, което прочетох. Губи ми се логиката ГПО да влиза в тези 14 дни, но явно е така; излиза, че вместо да си „гърмим” отпуската, по-добре болнични да ползваме. В тази тема може  помогнат: http://m.bg-mamma.com/?topic=1032092

# 73 352
Споко. 😊 Просто в последният момент  останах без детегледач за трите работни дни от утре и се чудех да пускам ли болничен за мен. Че в градината пуснах бележка до 7.05.

Но и да пусна, аз не нарушавам чл.13, ал.1 от НМЕ...защото влизам в тия 14 дена, които лл може да издаде еднолично.

# 73 353
  • София-Младост
Цитирания от teta отговор на НОИ, означава, че ако ползваш болничен до петък вкл, следват събота и неделя и в понеделник ти пуснат отново болничен продължение, то няма да има отново 3 дни за работодателя и болничният ще бъде платен от НОИ.
Но ако пусне първичен болничен с нова диагноза, то тогава ще има 3 дни от работодателя и остатъка от НОИ.
Ти си носи картона в понеделник, ако решиш да вземеш нов болничен, ЛЛ би трябвало да знае какво да напише.

# 73 354
За ухапване от комар- оцетна киселина с върха на клечка за уши. Ако нямам- оцет в по- голямо количество.

# 73 355
  • София

Рашльокани Simple Smile

# 73 356
  • На брега на реката
За ухапване от комар- оцетна киселина с върха на клечка за уши. Ако нямам- оцет в по- голямо количество.
Че колко хора имат в домовете си оцетна киселина?
На Биотрейд спрейчето срещу ухапване е много ефикасно, струва 5 лв. Както и този против ухапване.

# 73 357
  • София/Испания

Рашльокани Simple Smile
Благодаря,разбрах.Flowers Rose

# 73 358
  • Across the Multiverse
Zest благодаря ти, много съм зле, че не се сетих да го проверя по снимка.
Благодарско:blush:
От чисто любопитство : вие как търсихте ? (на мен друго освен Гугъл имиджис не ми дойде наум)

# 73 359
  • Перник
Как се търси с гугъл изображение?

# 73 360
Тук е обяснено нагледно
https://www.youtube.com/watch?v=mlrU-SnV2n0

# 73 361
Какво мога да ползвам за по-бързо заличаване на белези/петна след пъпка ? Не знам защо ,но винаги ми остават тъмни петънца и си стоят с месеци.

# 73 362
SVR Sebiaclear Cicapeel gel.

# 73 363
С ползването на този гел се мажи и с крем с висок фактор.

# 73 364
Здравейте! Нова съм тук и не знам къде точно да се обърна за помощ, за това пиша тук и се извинявам. На 18 години съм и от февруари водя полов живот. Миналата година ходих на ехограф тъй като имах проблеми със стомаха , но се оказа кистичка, която доктора сподели че с пука по време на цикъл и не е сериозна. Доста срещано при мен, не знам как е с другите е закъснението имало е месеци в които ми е закъснявало с 8 дни. Обаче макар и закъснението сега ,което е вече 4 ден аз усещам от деня , в който трябваше да ми дойде леки болки в яйчниците все едно всеки момент ще започне по-силната болка при пукането на кистата и ще ми дойде,но това е вече 4 денисе притеснявам. Обърнах се тук, тъй като не бих искала да притеснявам никой около мен най-вече родителите ми,тъй като не искам да се окажа бременна. Не съм правила тест,защото ме е страх ,тъй като те не са верни да не ми покаже положителен резултат и  да се стресирам допълнително.Бих била адски благодарна ако някой от вас ми сподели дали се е случвало при нея и какъв бе крайния резултат. Благодаря Ви!!!

Общи условия

Активация на акаунт