?Въпроси всякакви?

• 5 556 102
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 73 485
  • София
Каква е причината за нощно скърцане със зъби при дете?Няма глисти,поне не,други характерни симптоми.

При моята дъщеря се оказа стрес. Явно неразбирателството с баща й тогава го е усещала. разделихме се и сега спи като къпана. Тъй че и аз смятам, че е от стрес и притеснение от нещо.

# 73 486
Пусни жалба в Дирекцията за нац.строителен контрол.
Лампи на такива антени не би трябвало да има...аз поне не виждам кое го налага...
Ако блокът е висок и е близо до летище задължително всички антени се обозначават със специални лампи.

Блокът е 5-етажен, няма летище в града.

# 73 487
Наистина, перде не помага ли?

# 73 488
  • В царството на игрите:)
Каква е причината за нощно скърцане със зъби при дете?Няма глисти,поне не,други характерни симптоми.
Моя син го чувам от другата стая като скърца. Мисля, че е тип нервна система. Аз още скърцам понякога. Проблемът е за зъбите!

# 73 489
Благодаря много, момичета! Кошче нямам на моята моторола, но пък ги открих google foto Simple Smile.

# 73 490
Наистина, перде не помага ли?

Перде може да помогне само ако е блек аут.

# 73 491
  • София
Да попитам ,
Ако искам да купя имот от майка ми, има ли някакви особености ?
Имота е наследствен от баща ми , но мисля , че само майка ми е законен собственик , а аз имам идеални части.

Каква е процедурата ?

# 73 492
Отивате при нотариус. Тя ти прехвърля нейните ид.части....дали с продажца, дали с дарение...вие си решавате. При дарение няма да плащате данък 2%. С продажба пък е по-сигурно, з.даренията се оспорват.
Братята ти нямат ли също ид.части обаче?

# 73 493
Искам да попитам- при прекратяване на трудов договор, как стои въпроса с отпуската? Имам неизползвани 20 дни от мин.година, предпочитам да не ми я изчистват, защото губя време. Могат ли да ми я платят или това е варианта, да съм отпуска, докато ми тече предизвестието?

# 73 494
Искам да попитам- при прекратяване на трудов договор, как стои въпроса с отпуската? Имам неизползвани 20в дни от мин.година, предпочитам да не ми я изчистват, защото губя време. Могат ли да ми я платят или това е варианта, да съм отпуска, докато ми тече предизвестието?
Ако не искат да ти я платят, ще се наложи да я ползваш, докато тече предизвестието.

# 73 495
  • на Земята
Благодаря на всички,по въпроса със скърцането....Навлизаме в пубертет най вероятно е  възможно  и това,.Да,напоследък е по нервен.
Моля,да споделите какво да взема на детето за под мишници.Гледах в DM кристал ли беше,камък ли,но имаше алуминиева съставка.А и те без тези съставки вършат ли работа?

# 73 496
Някой знае ли защо изведнъж прекръстиха зехтина на маслиново масло? Звучи ми мега нелепо

# 73 497
  • София
Искам да попитам- при прекратяване на трудов договор, как стои въпроса с отпуската? Имам неизползвани 20 дни от мин.година, предпочитам да не ми я изчистват, защото губя време. Могат ли да ми я платят или това е варианта, да съм отпуска, докато ми тече предизвестието?
Вариантът е както се разберете. Или да си в отпуск по време на предизвестието, или да си работиш и да ти го изплатят.

# 73 498
  • София
Някой знае ли защо изведнъж прекръстиха зехтина на маслиново масло? Звучи ми мега нелепо
Вече от повече от година е така. И аз много се чудя.

# 73 499
И мен ме гложди от доста време, и някой друг беше питал преди време... Рекох пак да повдигна въпроса, че може някой да се е добрал до тази мистериозна причина Laughing

Общи условия

Активация на акаунт