?Въпроси всякакви?

• 5 556 168
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 73 470
  • Русе/София
Често на сватби се пуска едно гръцко хоро (не е това от Зорба Гъркът), а друго, но не знам как се казва.
Имате ли някакви идеи ?

Това може би?
или https://www.youtube.com/watch?v=DaOLKdbVq5I

# 73 471
Мен ме приспиват като стой та гледай

# 73 472
Не би трябвало да те приспиват защото така обещават производителите. Мен ме приспиваха Алергозан и особено много Ципротол. С цяла таблетка от второто бях като дрогирана 48 часа. Пиех по четвърт и пак спях по 10-12 часа.

# 73 473
Приспиват ме чувствам се точно като пияна, да Simple Smile

# 73 474
Пропуснах малко от "Откраднат живот". Моля, някой да сподели как съдовите хирурзи успяха да си вземат бебето от Ваня! Ако прецените, може в спойлер. Много ми е любопитно.
В подраздела Филми и ТВ сериали има тема за филма. Ела при нас!
В старата тема има отговор на въпроса ти плюс коментари по него.

# 73 475
  • на Земята
Каква е причината за нощно скърцане със зъби при дете?Няма глисти,поне не,други характерни симптоми.

# 73 476
Каква е причината за нощно скърцане със зъби при дете?Няма глисти,поне не,други характерни симптоми.
Правено ли е изследване за глисти?

# 73 477
Бруксизъм се нарича, не е съвсем ясно защо се получава. Отдават го на нервно напрежение. Колко е такова при дете на знам. И аз стискам зъби. Понякога се събуждам сутрин и ставите на челюстта ме болят. Не съм нервна или напрегната, обаче го правя понякога.

# 73 478
Здравейте! Някой да ме насочи къде мога да пусна оплакване от антена на мобилен оператор върху съседен блок? Не става дума за евентуални лъчения. Има на една от антените безумна лампа, която свети доста силно като морски фар - свети и угасва. Ще кажете какво ми пречи - ами точно в очите ми свети  като си легна Flushed Има ли институция, към която да се отнеса, според вас?

# 73 479
Сложи едно перде де ...

# 73 480
Пусни жалба в Дирекцията за нац.строителен контрол.
Лампи на такива антени не би трябвало да има...аз поне не виждам кое го налага...

# 73 481
  • София
нерви, стрес, превъзбуда. Моят малкият син скърца нощем със зъби ден-два преди да се разболее, т.е. преди да се прояви болестта. Направо ми е маркер, че ще си остане вкъщи да се погледаме.
Това за глистите са пълни бабини диветини

# 73 482
  • В сърцето на любимия човек
Лампи на такива антени не би трябвало да има...аз поне не виждам кое го налага...
Ако блокът е висок и е близо до летище задължително всички антени се обозначават със специални лампи.

# 73 483
Благодаря!

# 73 484
Пънче...не знаех това за летището. Има резон. Но тъкмо от ДНСК ще дадат отговор-обяснение. Въпросните антени са трета категория строежи и се въвеждат в експлоатация именно от ДНСК..
А иначе на ниски и средни блокове рядко слагат ангени. Търси се височина винаги😊

Общи условия

Активация на акаунт