?Въпроси всякакви?

• 5 555 928
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 73 440
изчакай още няколко дни и го направи с първа сутрешна урина
бяло течение и болки в яйчниците може да имаш от настинка и по много други причини
ако държиш на спешен резултат, направи кръвен тест, но за мен е излишно

# 73 441
  • София
Здравейте,пак съм аз с моят проблем. Четох че трябвало да се минат няколко дни от закъснението и тогава да се направи теста. Въпросът ми е колко,тъй като на мен трябваше на 28 да ми дойде вчера направих теста на 2 малко ли са и не беше със сутришна урина? Имам бяло течение и болки в яйчниците,но теста посочи отрицателно. Дали да се притеснявам ? Благодаря!!!
При такова закъснение тестът би трябвало да отчете съвсем ясно. За мен не е бременност. Посещение на лекар ако ди 10 дена не дойде.

# 73 442
Така ми каза и жената в аптеката като и обясних взимайки теста и и казах резултата.

# 73 443
  • София
 А какъв е резултатът всъщност?

# 73 444
Отрицателен разбира се,даже не се е случвало да свършва вътре пазим се,но все пак направих теста и показа отрицателно. Болят ме яйчниците през тези 5 дни и имам бяло течение ,но е възможно и да съм настинала защото напоследък ми е адски студено и се навличам и цялата съм на лед включително носа .

# 73 445
  • София
Момичета, пак съм аз с ухапването ми. Колкото и да е странно, още не е минало. Пробвах с всеки съвет, даден, но все още ме сърби, червено е, че и боли. Има ли смисъл да отивам при лекар?Няма ли лек? Някакви хапчета, освен алергозана, които се купуват без рецепта? Едно-единствено ухапване, а толкова ме побърква....

Понякога се случва така. Нещо като алергична реакция. Вероятно ще трябва повече време да отмине. Фенистил ще облекчи. Ако прецениш иди на кожен.

# 73 446
И още един въпрос: кои са светилата в офталмологията в България?
Доц. Андреев
http://www.eyeclinic-den.com/%D0%B4%D0%BE%D1%86-%D0%B4-%D1%80-%D … 0%B5%D0%B5%D0%B2/

# 73 447
  • София
И още един въпрос: кои са светилата в офталмологията в България?

зависи точно за какво
д-р Холевич от Зора за работа с лазер
д-р Доков от Александровска за по-сложни операции
д-р Топов от Токуда също
д-р Якимова в п-ка Младост за по-обикновени прегледи
за всеки един от тях има много отзиви в нета
+ 1 за д-р Топов, много е добър, въпреки че основно е за деца той най-вече работи с възрастни хора. Имах сериозен проблем с едното си око и той много бързо отстрани проблема. Повече от доволна съм, за съжаление повече се изчаква за час поради многото хора, мисля че не работи със здрв. каса, но не съм убедена.

# 73 448
Д-р Топов вече не приема деца, отказа категорично.
Прегледът е платен, но опереции и т. н. извършва и по ЗК.

# 73 449
При доц.Андреев бяхме, но каза да не се пипа, ако не създава проблем. Не изписа и нищо за лечение, а вече и другото око има такова нещо. Искам да чуя още 2-3, 10 мнения, ако трябва, за да не се окаже един ден, че вече има усложнения, които не могат да се отстранят...

За Топов, не е проблем, че не работи със ЗК, благодаря за мненията

# 73 450
  • София
Д-р Топов вече не приема деца, отказа категорично.
Прегледът е платен, но опереции и т. н. извършва и по ЗК.
Благодаря за допълнението, не знаех , че е отказал да работи с деца, може би затова има повече по-възрастни хора.

# 73 451
  • Mediterraneo
Аз за зехтините, че ми стана интересно. Защо се е наложило мнението, че със зехтин екстра върджин не трябва да се готви? Твърде противоречива информация има по този въпрос. Живея в Испания, не съм попадала в дом, където да не се готви с екстра върджин. Ако не заради променянето на вкуса и аромата на ястието, аз лично не виждам причина да не се използва И за готвене. Разбира се, цената също е определяща.

# 73 452
  • ту тук, ту там
Не че не трябва, а че му се губят полезните свойства при термична обработка, това е масовото схващане. А тази информация явно някои си я тълкуват и препредават като "не трябва".
Иначе и аз не съм чувала за вреди и странични ефекти от готвене с екстра върджин зехтин. Освен, може би, поотънял джоб предвид ценовата разлика. Simple Smile

# 73 453
  • София
Аз за зехтините, че ми стана интересно. Защо се е наложило мнението, че със зехтин екстра върджин не трябва да се готви? Твърде противоречива информация има по този въпрос. Живея в Испания, не съм попадала в дом, където да не се готви с екстра върджин. Ако не заради променянето на вкуса и аромата на ястието, аз лично не виждам причина да не се използва И за готвене. Разбира се, цената също е определяща.
Някъде четох, че ставал вреден при по-високи температури, но аз готвя с него и ... ми това е, вредите ги пропускам, не ги чета и не ме интересуват.  Цяла  Гърция готви с него, пък като ги гледам, добре са все още. Peace

# 73 454
  • София
Често на сватби се пуска едно гръцко хоро (не е това от Зорба Гъркът), а друго, но не знам как се казва.
Имате ли някакви идеи ?

Общи условия

Активация на акаунт