?Въпроси всякакви?

• 5 556 011
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 73 455
Малко помощ! Изтрих папка със снимки в телефона. Мога ли да я възстановя?

# 73 456
Отиди в "Кошче".Там е Simple Smile

# 73 457
Отиди в "Кошче".Там е Simple Smile
Кошчета имат Huawei и то последните модели. В телефоните от други марки са безвъзвратно изтрити.

# 73 458
  • UK
Да бе, само тая умряла марка се е сетила да има кошче. На моя телефон всичко му се пази за един месец след изтриването, ако не го изтриеш от коша сам.

# 73 459
  • Варна
Пропуснах малко от "Откраднат живот". Моля, някой да сподели как съдовите хирурзи успяха да си вземат бебето от Ваня! Ако прецените, може в спойлер. Много ми е любопитно.

# 73 460
Намериха майката на Ваня и тя я убеди да им го даде.

# 73 461
В Алкател-а също имах кошче,модел 2015г. Simple Smile
Както и в Нокиа 5 .

# 73 462
Гентамицин инжекции ми назначиха 5 дни по 2 .Вече изминаха 3 дни и аз се чувствам добре.Май не искам повече да ме бодат.Ако ги спра  ,дали ще има някакъв обратен ефект? Thinking

# 73 463
Гентамицин инжекции ми назначиха 5 дни по 2 .Вече изминаха 3 дни и аз се чувствам добре.Май не искам повече да ме бодат.Ако ги спра  ,дали ще има някакъв обратен ефект? Thinking
Повторна инфекция,този път с резистентни на Гентамицин бактерии Simple Smile

# 73 464
Не си го причинявай сама. Не знаеш какъв ужас е да се бориш с бактерия, за която всички АБ от антибиограмата са безсилни. Изтрай още два дни.

# 73 465
  • София
Често на сватби се пуска едно гръцко хоро (не е това от Зорба Гъркът), а друго, но не знам как се казва.
Имате ли някакви идеи ?

Това може би?

# 73 466
  • София
Момичета, пак съм аз с ухапването ми. Колкото и да е странно, още не е минало. Пробвах с всеки съвет, даден, но все още ме сърби, червено е, че и боли. Има ли смисъл да отивам при лекар?Няма ли лек? Някакви хапчета, освен алергозана, които се купуват без рецепта? Едно-единствено ухапване, а толкова ме побърква....

Понякога се случва така. Нещо като алергична реакция. Вероятно ще трябва повече време да отмине. Фенистил ще облекчи. Ако прецениш иди на кожен.

Зиртек по 1 таблетка на ден за 7 дни. Фенистил на ухапаното. Дезинфекция с ментолов спирт. Ще мине!

# 73 467
Да бе, само тая умряла марка се е сетила да има кошче. На моя телефон всичко му се пази за един месец след изтриването, ако не го изтриеш от коша сам.

+1 и при мен е така, от много години съм с Iphone и открай време има такава папка.

Освен това ако имаш допълнително приложение за съхранение може да се възстановят от там✌

# 73 468
Ако вземеш зиртек или ериус, ги пий вечер.

# 73 469
Ако вземеш зиртек или ериус, ги пий вечер.
Те не приспиват, антихистамини от ново поколение са. Няма значение кога ще ги пие. Седативно действаха класическите H1 блокери от първо поколение.

Общи условия

Активация на акаунт