?Въпроси всякакви?

• 5 554 259
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 73 635
Аз викам да научиш мъжо сам да се глади....

# 73 636
Благодаря ви, девойки.
Абе, той може да глади човекът, ама ми е съвестно и това да го карам да прави, че за доста неща ме е отменил.  Хубавото е, че детето много се кефи на гладенето, та я научавам лека-полека и тя ще е отмяната. Но просто ми беше любопитно вярно ли е това за сушилните.

# 73 637
От както имам сушилня не съм гладила.
Точно памучните тениски нямат никаква нужда.
Има само една подробност - трябва да извадиш дрехите веднага, когато свърши. Останат ли вътре започват да се мачкат.

# 73 638
Декември месец си платих осигуровките, а днес получих имейл за неплатени осигуровки. Сигурна съм, че платих. Защо го получавам?

# 73 639
Три месеца да имаш неплатени осигуровки и те спират .

# 73 640
  • София
Защото сега сме вече май - 5 месеца след декември, т.е. четири месеца без осигуровки

# 73 641
Подала ли се декларация 7, другия вариант е да имаш неплатени задължения, които са се покрили от парите за осигуровки

# 73 642
Не знам, може и да ми е тъп въпросът, но вярно ли е, че изпраните дрехи като минат през сушилня, нямало нужда да се гладят? Щото ако е така, веднага си купувам, че ми писна да гладя.
И аз не гладя, но след като свърши сушилнята вадя дрехите веднага и слагам на закачалки тези, които не прибирам в гардероб.

# 73 643
Гладя ги след сушилня . Децата имат памучни тениски , който не могат да се сушат там. Смалих няколко преди да прочета етикета😀, но без сушилня не мога. Голямо удобство е .

# 73 644
Аз вложих повече пари в хубава пералня вместо да имам пералня и сушилня. Съмнявам се да излизат полуизгладени иначе досега да съм си взела. Ненавиждам гладенето. Все пак ще следя с интерес отговорите.
Не излизат полуизгладени, а напълно изгладени. Родих се след като я взех. Почти не усещам увеличение на цената на тока, а не вися на терасата да простирам с часове. Дрехите са гладки, пухкави, меки и сухи. Особено хавлиите след сушилня Heart Exl.

# 73 645

Да питам относно изследванията за здравната книжкаб- освен манту и онова със стъклото, има ли  първа урина? Не мога да си спомня от миналата година какво искаха....
Ако имаш предвид за презаверка, трябват ти анален, перианален секрет и фекална маса. "Онова със стъклото" е перианален секрет, но някои лаборатории дават тампон за него и ти обясняват как да го вземеш. Моля незаинтересованите по темата да ме извинят за обяснението.Blush

# 73 646
Имам прима карта към МТел, няма повече да я ползвам. Трябва ли да уведомя оператора?

# 73 647
Имам прима карта към МТел, няма повече да я ползвам. Трябва ли да уведомя оператора?
Не.Тя има срок на валидност и когато изтече ,автоматично се спира

# 73 648
Аз вложих повече пари в хубава пералня вместо да имам пералня и сушилня. Съмнявам се да излизат полуизгладени иначе досега да съм си взела. Ненавиждам гладенето. Все пак ще следя с интерес отговорите.
Не излизат полуизгладени, а напълно изгладени. Родих се след като я взех. Почти не усещам увеличение на цената на тока, а не вися на терасата да простирам с часове. Дрехите са гладки, пухкави, меки и сухи. Особено хавлиите след сушилня Heart Exl.
Дали простираш „с часове” или ги премяташ от пералня в сушилня е без значение Simple Smile Може ли да кажеш каква сушилня ползваш, ако е удобно?

# 73 649
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Леле, от 3 години ползвам сушилня и не мога да си представя как съм живяла без Бошка 2 Simple Smile И топли, и немачкани (ако се извадят веднага) ... Та и ризите на ММ - като ги пусна на програма "гардероб" и ги извадя веднага след края на програмата, изтръскам силно и сложа по една закачалка - ми не ги гладя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт