?Въпроси всякакви?

• 5 554 146
  • 96 496
  •   4
Отговори
# 73 650
Кое е приложението, което слага ушички и преправя гласа във фейса?

# 73 651
Имам прима карта към МТел, няма повече да я ползвам. Трябва ли да уведомя оператора?
Не.Тя има срок на валидност и когато изтече ,автоматично се спира
Благодаря.

# 73 652
.......................... Дали простираш „с часове” или ги премяташ от пералня в сушилня е без значение Simple Smile Може ли да кажеш каква сушилня ползваш, ако е удобно?
Е как ще е без значение - за мен поне е важно - пералнята и сушилнята са една до друга, а терасата е на 15 метра, влажна и студена. През зимата там прането съхне с дни. + Не влача тежки легени с мокро пране.
Сушилнята ми е АЕГ, не е нов модел. Изобщо не искам да те убеждавам или да ти променям мнението, не продавам сушилни хахах прави си каквото си искаш, всеки сам си решава.

# 73 653
  • София
Къде сте продавали стари телефони/лаптопи и сте им взимали хубава цена? Без олх и подобни.

# 73 654
  • Варна
Кое е приложението, което слага ушички и преправя гласа във фейса?
Снапчат

# 73 655
Здравейте, попадна ми брошура за "Практика за укрепване на тазовото дъно", някои има ли опит с това? Предварително благодаря.

# 73 656
Благодаря

# 73 657
  • На брега на реката
Kamenka, aко говориш за упражнения на Кегел, има много информация в интернет за тях. Препоръчват се при различни проблеми, както и като подготовка за естествено раждане и за по-бързо възстановяване след раждането.

# 73 658
  • София
Искам да сменя обслужващата банка. Досега ползвах услугите на ОББ. Не съм доволна.  Mr. Green
Мисля да си открия сметка в Уни Кредит Булбанк.
Вие коя банк ще ми препоръчате?! От коя банка сте доволни?

# 73 659
От никоя банка не съм доволна, честно казано.
Виж кои банки имат клонове близо до работата и жилището ти, и избери между тях.

# 73 660
  • София
Аз съм доволна от Fibank, не за друго, а защото имам много офиси, а освен това офисите им в моловете са с удължено работно време до 22 часа и работят и събота и неделя.
Не мога да дам мнение за лихвите на депозитите им, защото не съм се интересувала.

# 73 661
  • София
Аз съм доволна от Fibank, не за друго, а защото имам много офиси, а освен това офисите им в моловете са с удължено работно време до 22 часа и работят и събота и неделя.
Не мога да дам мнение за лихвите на депозитите им, защото не съм се интересувала.
Всички банкови клонове в моловете са с удължено работно време. Има банки с повече клонове от Fibank.
А тези специално имат толкова неадекватна политика и отношение към клиенти ЮЛНЦ, че бих ги заобикаляла отдалече. Не мога да им се доверя, че и с останалите клиенти ще се държат по-адекватно.

Последна редакция: вт, 08 май 2018, 22:12 от Mrs Jan

# 73 662
Няколко пъти ми се случва като си пусна филм(онлайн или да го изтегля) звука е някак деформиран, електронен... Може ли да се оправи или е дефект в записа?

# 73 663
  • Луната ни пази
Знаех си, че е твърде хубаво, за да е истина. Но тук някъде в БГМАМА го четох, даже си спомням, беше за домакинските задължения нещо и една дама беше писала - ползвам сушилня и не гладя, нещо такова.
Мъжа ми има поне 30 тениски, памучни се водят. Настръхвам в края на седмицата.
Моята сушилня има елемент (част от всяка програма) лесно гладене. Вадя топли, сгъвам и гладя само официални дрехи. Всичко останало остана в миналото.

# 73 664
  • София
Какво е ЮЛСНЦ?
Аз дадох собственото си мнение. С неадекватно отношение не съм се сблъсквала до момента за щастие.

Общи условия

Активация на акаунт