?Въпроси всякакви?

• 5 551 945
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 73 800
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Мерси за отговорите --Gal-- и  Малката Ида.
Нямаше в един магазин за аксесоари, в който проверих днес.
Мисля да се възползвам от съвета за ластика, наистина е разрешение - и без това само след ден ползване беше заминало едното топче, после и другото.
Да не говорим, че още ближа рани, след като два дни след закупуването малкото маймунче го изпусна през прозореца на колата на бул."Димитър Несторов", и нямаше късмет да не стане на палачинка, докато успея да паркирам, и да се върна да го взема.
(Да не говрим, че покрай това в цялата олелия успях и да разцепя бронята на колата като консервна кутия, тръгвайки от  паркинга пред Центъра по хигиена, а малкият зверунгел в този момент врещеше за часовника)
Скрит текст:
Скрит текст:

# 73 801
Някой може ли да ми каже нормално ли е да съм бременна без да имам симптоми направих и три теста положителни в Понеделник съм на лекар

# 73 802
Някой може ли да ми каже нормално ли е да съм бременна без да имам симптоми направих и три теста положителни в Понеделник съм на лекар
Отговорих ти и в другата тема. След десет дневно закъснение спокойно можеш да отидеш на преглед. Не е задължително да имаш симптоми. Много жени нямат. Особено в самото начало. Леко бременеене.

# 73 803
И аз нямах никакви симптоми до третия месец сигурно.

# 73 804
  • Mediterraneo
Някой с проблеми с Булсатком? Половината ми програми ги няма вече 2 дни. В техния форум има споменато нещо, че скоро ще спре някакво излъчване и нещо за подмяна на устройствата, но нищо съществено не разбрах. На чата на сайта никой не отговаря( разбираемо, събота е). В същото време сестра ми няма проблем с никоя от програмите, но тяхното устройство е по- различно.
Някой с подробности и какво да очаквам? Че съм в чужбина и не мога да реагирам веднага.

# 73 805
  • Пловдив
Тарталета, с какъв приемник си?

# 73 806
  • София

Нямах абсолютно никакви симптоми и неразположения и с двете бременности.

За ягодите - точно сега не бих давала големи количества, защото още са доста нитратни. Но още малко и ще тръгнат българските (уж) и вече може по-смело

# 73 807
Може ли най - лесна и проста рецепта за чийзкейк?

# 73 808
  • София
Може ли най - лесна и проста рецепта за чийзкейк?
Ето . Аз вместо извара ползвам заквасена сметана.

# 73 809
  • Mediterraneo
Тарталета, с какъв приемник си?
С такъв
Скрит текст:
-

Последна редакция: нд, 13 май 2018, 15:12 от Тарталета

# 73 810
Има ли начин да мютна звука на известията във вайбър?

# 73 811
  • Пловдив
Би трябвало да си е получил ъпдейта за новия спътник Hellas Sat 3, тоест вероятно проблемът е в конвертора на чинията. Със стандартен ли си или с някакъв друг - Twin например?

# 73 812
Има ли начин да мютна звука на известията във вайбър?
В настройките на Вайбър- Известия- Звук на известяване.

# 73 813
  • Mediterraneo
Би трябвало да си е получил ъпдейта за новия спътник Hellas Sat 3, тоест вероятно проблемът е в конвертора на чинията. Със стандартен ли си или с някакъв друг - Twin например?

Нямам идея с какъв сме. Обикновен, с два изхода( за два кабела).

# 73 814
  • Пловдив
Тарталета, отиди на канал, който не работи, и натисни синьото копче на дистанционното. Колко dB показва?

Общи условия

Активация на акаунт