?Въпроси всякакви?

• 5 552 373
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 73 785
  • София
Аз мажа моите деца с детският крем на Гарние 50 фактор. Те и тримата са много бели, а най-малкият е и със склонност към пъпки и алергични обриви. Доволни сме от този крем, предпазва ги добре и не са изгаряли до сега

# 73 786
Гледах някакъв лекар,който си обясни всичко надълго и нашироко,защо и как не действат.
Не си го измислям аз Simple Smile
Оказва се,че най-ефективен спрей за предпазване от слънце с фактор 20 може да си направите у дома Simple Smile И ще пробвам.

# 73 787
  • София

Оказва се,че най-ефективен спрей за предпазване от слънце с фактор 20 може да си направите у дома Simple Smile И ще пробвам.

Би ли споделила как се прави? Склонна съм да пробвам за себе си да направя, но за детето на този етап предпочитам да се доверя на козметика от аптеката.

# 73 788
# 73 789
  • София
Благодаря! Flowers Hibiscus

# 73 790
  • София
Отново аз. Simple Smile
Вече трети пореден ден 4-годишната ми дъщеря хапва по10-тина бр. ягоди дневно (приблизителна големина като на кестен). Според майка ми ще й докараме алергия с толкова ягоди дни наред, а според мен няма нищо да й стане, защото не са твърде много. Вашето мнение какво  е?

# 73 791
  • София
Нищо й няма. Радвай се , че яде плодове.

# 73 792
  • София
Нищо й няма. Радвай се , че яде плодове.

И аз това казвам на майка ми. То детето друго почти не яде, готвено категорично отказва, така че едните плодове и млечни продукти й останаха където иска да яде, а сега пък - алергия щяла да получи. Ама реших все пак да си "сверя часовника", че да не ме "гризе" съвестта  после, ако вземе, че стане нещо.

# 73 793
Много баби (в случая бабини деветини), хилаво дете, само това ще ти кажа.

# 73 794
  • София
Здравейте Simple Smile
Дали някой знае от къде - освен онлайн - мога да купя резервна каишка за MyKi Touch?
Ако си от София - в сервиза на майки - 12лв/бр.
На мен лично ми омръзна да купувам, топчетата при закопчаването им падат след няколко слагания.  Приших един ластик на каишката - вече няколко месеца не е мръднал Simple Smile

# 73 795
Моето мнение е, че ако е предразположена към алергия от ягоди, след една-две още /и ягоди, и години като възраст/щеше да си проличи.

# 73 796
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Най-голямата ми отключи алергия към ягодите на 17 годишна възраст ... Толкова ги обича, а половинка да изяде и започва да й се подува езика. И понеже е скорошна алергията, и понеже само по това време хапва ягоди ... беше забравила за нея и като ми се обажда щастлива, щастлива, че ще си прави плодова салата и започва да изброява какво си е накупила ... бързо й охладих ентусиазма, но ...

# 73 797
Мисълта ми е, че алергията не се провокира от количество. Или я има, или не. Ако да-и от половинка ягодка ще си проличи. Ако я няма-и две кила да бъдат изядени, няма да има проблем.

# 73 798
  • София
Количествата могат да я провокират да се прояви. Например прекаляването с яйца по Великден отключи аларгия в моя приятелка в детството.

# 73 799
Ок, съжалявам, ако съм подвела някого. Confused

Общи условия

Активация на акаунт