?Въпроси всякакви?

• 5 552 743
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 73 770
  • Бургас
marchеva14  удрасках го със страничното огледао,при мен повредата е само точка,а мен лично толкова дребни проблеми не ме притесняват.

# 73 771
  • София
Еличка, аз пък мисля, че те лъже. Колата не е там, за да видиш ремонтирана ли е, бележка не предлага. Ако е с чиста съвест нямаше да е така. Явно ще трябва да ги платиш тези 200 лв., но някак си мисля, че ще ти остане горчив привкус от тази история.

# 73 772
  • София-Младост
marchеva14  удрасках го със страничното огледао,при мен повредата е само точка,а мен лично толкова дребни проблеми не ме притесняват.
Дано няма следващ път, но не предлагай така пари...прави се двустранен протокол и ако има каско ще му ремонтират каквото трябва по застраховка.
В случая обаче при свършен факт според мен дръж на първоначалната сума от 100лв. Отделно на документ от сервиза и т.н., нещо доказващо, че наистина е ремонтирано.

# 73 773
Казал ти е 100 лв. Със сигурност е по-активен шофьор от теб и знае горе-долу цените на тези услуги, няюа да се мине с половината сума.
Пари даваш само срещу фактура  с касов бон и ясно описано за какво е фактурата. Това го казвам, защото само касова бележка  'ДРУГИ - 100лв' може да издаде всяка бакалийка с име 'Марчо Стойчев ЕТ'. И ти няма как да знаеш тоя Марчо сервиз ли има, или плод-зеленчук. Затова - задължително фактура с опис и си я прибираш за теб.
Отделно колата, която си одраскала, може да е служебна, та тогава няма нужда да плащаш на колегата, а на шефа.
Проявила си коректност, продължавай да проявяваш и за да не те излъжат. Не е честно!

# 73 774
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Здравейте Simple Smile
Дали някой знае от къде - освен онлайн - мога да купя резервна каишка за MyKi Touch?

# 73 775
На мен ми се е случвало.....
Правиш следното:
Пишете протокол, които при сключване на застраховка ви дават и всеки трябва да има в колата си.
Описва се щетата, рисува се как са били колите и се пише, че инцидента е станал на паркинг при паркиране. Ти си виновния и това се отбелязва.
Пострадалият си завежда щета и чака оценка от гражданската, която ше му плати ремонта.Това е една от причините да се плаща гражданска отговорност, за да покрие такъв тип щети.
Повече от 100 лв. е безумно да му даваш, дори и 100 ми изглежда много за това което описваш като щета.
Успех.

# 73 776
  • Варна

Как се казва това цвете?

# 73 777
  • София
elichka4 - това което описваш ми се струва, че може да поправи с паста и шлайфане, което всеки гаражен специалист ще му свърши, не е толкова сложно, а ако има инструмент и другите неща - може и сам да си го оправи. Не задължително да влиза в сервиза на пежо. Според мен са му изплатили щетата /или предстои да му я изплатят/, но той е решил да те "одруса", понеже вижда, че на разбираш от коли и ремонти. Лошото в представянето на бележка е, че тя може да бъде фалшива. Той едва ли си е искал фактура. Ако ти представи нещо гледай дали има печати, ама и тука може да ти покаже електронна фактура, а там не е задължителен реквизит.Сега му дай там 100-120лв. понеже си се съгласила вече, ама за друг път са ти дали съвет.

# 73 778
Здравейте Simple Smile
Дали някой знае от къде - освен онлайн - мога да купя резервна каишка за MyKi Touch?
Магазините на мобилните оператори, магазини за GSM аксесоари?

Ако ти представи нещо гледай дали има печати, ама и тука може да ти покаже електронна фактура, а там не е задължителен реквизит.Сега му дай там 100-120лв. понеже си се съгласила вече, ама за друг път са ти дали съвет.
Е-фактурата се препраща по мейл и има пак информация за фирмата.
Според мен тоя се опитва да я извози и много ме хваща яд на такива.

# 73 779
  • оттам, откъдето започва България

Как се казва това цвете?

Можеш да пробваш с въпроса си и тук: http://old.bg-mamma.com/?topic=1008170.375

# 73 780
Според мен е някакъв вид драцена.

# 73 781
  • София

Как се казва това цвете?
Драцена, драконово дърво (Dracaena)
http://www.gradinata.bg/index.php?page=plant&plant_id=82

# 73 782
  • Перник
Нещо, което сте ползвали срещу слънце за дете на 2 години, склонно към слънчева алергия? На Юсерин имам за мен с висок фактор и против слънчева алергия, но за дете не зная кое е ок.

# 73 783
Откакто гледах за "слънцезащитните" съставки,вече никога няма да си купя крем със SPF.
Реално,нищо не предпазват,и могат да докарат проблеми.
Затова изгарям като на котлон,когато се мажа с такъв крем,сега вече знам Simple Smile

# 73 784
  • София
Откакто гледах за "слънцезащитните" съставки,вече никога няма да си купя крем със SPF.
Реално,нищо не предпазват,и могат да докарат проблеми.
Затова изгарям като на котлон,когато се мажа с такъв крем,сега вече знам Simple Smile
И как стигна до този гениален извод? Какви са им съставките, че нищо не правят? То зависи и какъв крем гледаш де, има и такива дето наистина нищо не правят. Ама среден и всок клас кремове си вършат работата.

Общи условия

Активация на акаунт