Кафяво течение по време на бременност

• 1 493
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, мами. Имам въпрос относно закрепването на плода към матката. Бях на лекар преди около 5 дена с оплаквене от оскъдно кафяво течение от влагалището. Прегледаха ме и казаха, че всичко е наред, и течението се дължи на това, че плодът се прекрепя към матката. Вече 6-ти ден не ми спира,а дори и снощи ми потече бледа кръв. Мисля днес отново да посетя клиниката за мое успокоение. Случвало ли ви се е на вас подобно нещо. Благодаря ви предварително  Simple Smile

# 1
Случвало ми се е.
Имплантацията става от 4 до 10 дни след оплождането. И няколко дни преди датата на очакваната менструация, т.е. не може да имаш зацапване от имплантация и вече да знаеш, че си бременна.
В коя седмица си? 6 дни зацапване е много. Най-добре иди пак да те видят.

# 2
в 7-ма седмица съм

# 3
Аз имах подобен проблем с първата бременност и за съжаление последва спонтанен аборт.Задължително се прегледайте отново,за да сте сигурна,че всичко е наред.При мен такова течение се получи,тъй-като съм имала възпаление.(бях в 13-та седмица)Аз отидох много късно на лекар,това беше моя грешка.Сега вече съм забравила за този случай и се радвам на 3 прекрасни момчета.

# 4
В 5-6 г.с., когато си била на лекар, имплантацията вече е осъществена, така че това няма как да е имплантационно кървене. Имах кафяво зацапване в 7 г.с. и се дължеше на отлепване на плодния сак. Отиди отново на лекар (аз на твое място бих го сменила).

# 5
Аз бях с такова кафяво зацапванеи то доста повече от 6 дни.Бях така до 12-13 г.с. На мен ми изписаха Дуфастон и Нош па. Причината е точно тази,която е описала Аллана. На мен бяха ми обяснили,че при имплантацията може да се уцели кръвоносен съд и затова да кърви.
От моя гледна точка няма за какво да се притесняваш. Щом е кафеникаво зацапването не е страшно. Но щом си имала и бледа кръв по-добре отиди за един контролен преглед. Вероятно всичко ще е ок,но за твое спокойствие Simple Smile

# 6
Благодаря ви за бързите отговори. Когато отидох на лекар преди няколко дни с оплакванията отидох на спешен кабинет където ми препоръча моя лекар, защото той не бил в града. Аз пия утрогестан и но-шпа,нямам никакви болки, каналът би бил запушен, което било мн добре, защото не предстоял спонтанен аборт, но течението не спира и мен ме притеснява. Ще отида днес задължително на лекар. Благодаря ви много. Хубав ден ви пожелавам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт