Ритик Рошан - гръцкият бог на Боливуд

• 147 970
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте момичета.

Да, Ритик ще снима отново с Ашутош.
Надявам се, че ще стане нещо много красиво.
Коя ли ще му е партньорка?

Ритик Рошан е ходил на кино с децата си.
Казват, че усмивката не слизала от лицето му.
Бил много щастлив, защото е с децата си.

# 646
# 647
# 648
# 649
Здравейте!Исках първо да ви изчета и тогава да се присъединя към вас.Радвам се, че ви открих!Боря се сама с Ритико-Манията си вече 4 години  и се чувствах бяла врана ,защото малко хора са наясно,че хинди филмите не са само мелодрами .Случайно открих Ритик покрай мой близък ,който горещо ми препоръчваше ,,Хвърчила,, . Винаги съм била привлечена от индийската  култура ,история и религии,но от киното се бях отказала заради един много тежък  и бих казала жесток филм-,,Аз съм бог,, и за нищо на света не желаех да обърна поглед към индийски филм.След големи увещания склоних и не съжалих!По-късно изгледах всичко в което се е мяркал дори.Борих се  английският ми ,рових насам -натам ,дори не помня как попадах на някои места,онлайн адреси ,новини на хинди ...В един момент започнах да поназнайвам разни
думички и започнах да си разбирам,като малките деца дето гледат само картинки.Пак случайно попаднах на РФ и така малко ми поолекна докато не ви срещнах ненадейно покрай друга моя слабост.И т. н. бла,бла .Още веднъж много ви се радвам, ще гледам да съм наоколо! Two Hearts Two Hearts

# 650
За  maiaek , на въпроса ти от стр 35 (пост 515) това е актрисата Sonam Kapoor от известната филмова фамилия .Няма  филм  с Ритик .Тя има своя филмография ,която може да се намери лесно.

# 651
Здравейте!Исках първо да ви изчета и тогава да се присъединя към вас.Радвам се, че ви открих!Боря се сама с Ритико-Манията си вече 4 години  и се чувствах бяла врана ,защото малко хора са наясно,че хинди филмите не са само мелодрами .Случайно открих Ритик покрай мой близък ,който горещо ми препоръчваше ,,Хвърчила,, . Винаги съм била привлечена от индийската  култура ,история и религии,но от киното се бях отказала заради един много тежък  и бих казала жесток филм-,,Аз съм бог,, и за нищо на света не желаех да обърна поглед към индийски филм.След големи увещания склоних и не съжалих!По-късно изгледах всичко в което се е мяркал дори.Борих се  английският ми ,рових насам -натам ,дори не помня как попадах на някои места,онлайн адреси ,новини на хинди ...В един момент започнах да поназнайвам разни
думички и започнах да си разбирам,като малките деца дето гледат само картинки.Пак случайно попаднах на РФ и така малко ми поолекна докато не ви срещнах ненадейно покрай друга моя слабост.И т. н. бла,бла .Още веднъж много ви се радвам, ще гледам да съм наоколо! Two Hearts Two Hearts

Здравей!  Hug Hug Hug
Добре дошла при нас.

# 652
Тя отишла, видяла и била разтърсена: Среща с Ритик Рошан на IIFA 2014.

Дюфан Кристин  е от редиците на щастливците. Тя е още едно доказателство, че харизмата и индивидуалността на Ритик може да завоюва сърца независимо от времето, възрастта и разстоянията! Тя е може би една от многото фенове, които са успели да го видят на IIFA.  Но нейният опит се явява уникален, различен и незабравим. Ето нейната история.

"Първо ми позволете да кажа, че това е моето първо посещение на церемония на IIFA, защото аз открих за себе си Боливуд  декември миналата година, но веднага бях покорена от индийското кино. И най-вече моето сърце биеше за Ритик Рошан.  Тъй като аз живея във Флорида, на няколко часа път от Тампа, много се зарадвах на новината, че церемонията ще се проведе тук. Но повече ме вълнуваше мисълта, че аз мога да видя боливудските звезди.

С моят съпруг се събудихме рано сутринта в четвъртък за да успеем да стигнем на време. (Да си кажа честно, аз не можах да спя цялата нощ от вълнение!) Ние пристигнахме на международното летище в Тампа около 10,00 часа и имахме възможност да се поразходим,  да намеря значка на IIFA, книжка за церемонията, а също така и брошура за церемонията със снимки на Ритик. Тогава ние заехме места близо до "зелената пътека" в очакване  пристигането на звездите".

Чакайки, ние разговаряхме едни с други, разбрахме че някои хора са дошли от Ню Йорк, някои от Чикаго, други от близките райони, както и аз. Независимо от това оживление изпълни въздуха. След  4 часа чакане сърцето ми биеше силно и бях нервна. Когато обявиха, че Ритик се е приземил, всички полудяха!

Стараехме се да се държим за ръце, но това беше почти невъзможно. Когато Ритик влезе през вратата водеща към покрива (???) тълпата се втурна и закрещя. Внезапно се оказах притисната към  оградата сред тълпа крещащи от възсторг фенове!
Когато Ритик вървеше, тълпата се премести след него, но аз се стараех да стоя до вратата.  Аз се молех, просто да мога да му направя поне една ясна снимка. Аз стисках здраво дискът с "Джодха и Акбар" и един черен маркер, за да не ги загубя в тълпата.

И изведнъж всички хукнаха към другия край на пътеката. Бях объркана, защото не разбрах къде точно е в тълпата.  Тогава тълпата внезапно хукна назад, като ме залепи здраво за оградата. Той се връща! И всичко, за което можех да мисля в този момент беше: "Моля те! Моля те! Вземи това ДВД!" Аз поднесох диска и маркера толкова далече, колкото можех, надявайки се/молейки се, да привлека вниманието на Ритик.

Виждайки моето отчаяние, един от неговите телохранители взе ДВД-то и писалката и ги държа в обсега на Ритик.  Накрая Ритик постави своя автограф, а след това ми стисна ръката, преди да ми върне диска!

(Позволете ми да се възползвам от момента днес, за да изкажа голямата си благодарност на неговия телохранител! Аз никога няма да узная вашето име, господине, но аз винаги ще съм в дълг пред вас, заради вашата доброта!).

Около 300 човека на този покрив. Ритик им стисна ръцете, раздаде автографи. Той помаха с ръка и се наведе, за да поздрави лично няколко от нас... но аз усещах, че това беше само/единствено за мен. В това имаше някаква особена магия, и аз не мога да я обясня. Искам просто да кажа, че даже и от "морето" от хора, Ритик ме накара да усетя неговото внимание. Сега аз съм за цял живот негова поклонница/фенка.

Другите звезди получиха само аплодисменти. Ритик получи и приветствени овации. Той взриви тълпата за тези няколко минути със своето присъствие.  Аз например, никога няма да го забравя.  Благодаря ви прекрасни хора, които направихте това възможно за мен.

Дюфан Кристин и дискът "Джодха и Акбар" с автограф от Ритик

# 653
Тук съм с голямо желание и от все сърце Two Hearts

# 654
# 655
Здравейте !Пиша във връзка клюките за по-различните отношения на Ритик  с неговите партньорки от филмите.Сами се досещате ,че това са жълтини.Вярно няма дим без огън,но човекът не е такъв.Сузан никога не е била  само съпруга или  майка, винаги се е занимавала и със свои проекти.,Образованието и в голямата си  част е протекло извън Индия и тя всъщност е една еманципирана жена която се опитва да спазва традициите.По време на,, Хвърчила,, Ритик си татуира нейното име на лява ръка -дори се вижда лепенката при танцът на хлебчетата.Заради клюките той се дистанцира доста от Барбара при представянето на филма извън Индия.Пак заради същото не снима с Карина  Капур след ,,Main Prem Ki Diwani Hoon,, от 2003.Има един проект Зоя Актар(Животът не се повтаря) за който и двамата са канени от години ,Карина казва,, да,, ,Ритик отклонява отговора многократно .Приближени твърдят ,че не иска да притеснява Сузан.След „Zindagito...,, се заговори отново за това ,но сами виждате нов  филм с тях няма.С Аш  не са имали връзка ,защото при снимките на ,,Doom ,,2 започват отношенията ѝ с Абишек  Бачан.Просто хората  искат някои неща да бъдат и живота, а други искат да си продават пресата.До скоро.. Two Hearts

# 656
Hrithik Roshan at Karan Johar's 42nd Birthday Party.

https://www.youtube.com/watch?v=e-PuLxOzeoY

# 657

Какво хубаво семейство.Само не мога да си отговоря на един въпрос:Защо тези успели хора, Ритик и неговата сестра, не могат да създадат свое такова стабилно семейство?Какво не им достига?

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 658
Иначе нашия любимец е все така усмихнат и готин.

# 659
Здравейте !Пиша във връзка клюките за по-различните отношения на Ритик  с неговите партньорки от филмите.Сами се досещате ,че това са жълтини.Вярно няма дим без огън,но човекът не е такъв.Сузан никога не е била  само съпруга или  майка, винаги се е занимавала и със свои проекти.,Образованието и в голямата си  част е протекло извън Индия и тя всъщност е една еманципирана жена която се опитва да спазва традициите.По време на,, Хвърчила,, Ритик си татуира нейното име на лява ръка -дори се вижда лепенката при танцът на хлебчетата.Заради клюките той се дистанцира доста от Барбара при представянето на филма извън Индия.Пак заради същото не снима с Карина  Капур след ,,Main Prem Ki Diwani Hoon,, от 2003.Има един проект Зоя Актар(Животът не се повтаря) за който и двамата са канени от години ,Карина казва,, да,, ,Ритик отклонява отговора многократно .Приближени твърдят ,че не иска да притеснява Сузан.След „Zindagito...,, се заговори отново за това ,но сами виждате нов  филм с тях няма.С Аш  не са имали връзка ,защото при снимките на ,,Doom ,,2 започват отношенията ѝ с Абишек  Бачан.Просто хората  искат някои неща да бъдат и живота, а други искат да си продават пресата.До скоро.. Two Hearts

И аз смятам ,че са клюки.Някак си не му прилягат тези неща.

Peace Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт