Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да използвам ТЕС, за да облекча хремата си?
Може ли ТЕС да се използва за справяне с козметични проблеми като косопад или акне?
Как се прилага пренареждане на матрицата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да използвам ТЕС, за да облекча хремата си?
Можете да използвате ТЕС, за да облекчите хремата си, като идентифицирате специфичните симптоми и емоции, свързани с нея. След това потупайте последователно определени акупунктурни точки, докато изразявате гласно проблема си. Това може да помогне за намаляване на дискомфорта и подобряване на цялостното ви благосъстояние.
-
Може ли ТЕС да се използва за справяне с козметични проблеми като косопад или акне?
-
Как се прилага пренареждане на матрицата?
-
Защо болката изглежда се движи напред-назад, въпреки че тествате?
-
Защо усещам нещо като иглички по средата на челото и слепоочията, когато мисля за нещо?
благодаря, ще споделя опит
Напоследък съм доста притеснена от постъпките на един човек, който не ми е безразличен, но и не мога пряко да му влияя и да го поучавам... Но това ме тормози, причинява ми мъка и все по-често имам неприятни емоции само като си помисля за това... Не е малко дете, да се скараш или накажеш, говорено му е, но полза май няма... А доста хора са засегнати и огорчени от изказванията и действията на този човек... Жал ми е, но и съм ядосана и страшно тъжна... По вина на някой друг... Как се излиза от тази ситуация и негативизъм в отношенията? Каква декларация да си съставя, след като нещата касаят по-скоро друг човек? Кога да правя техниката, тогава когато ми стане тъжно или гневно по този повод или по всяко време, за да мога да се освободя от тези неприятни мисли и чувства?
Въпросът не е в това какво си казва човек, а в това какво чувства.
Щото хората си казват какво ли не, но това не променя състоянието им. То затова има терапевти, които с това се занимават, ама нашенецът смята, че с всичко сам може да се справи.