Кауфланд / Kaufland- тема 5

• 76 672
  • 726
  •   2
Отговори
# 405
  • София
И аз се отчитам с едно следобедно паразуване. Отново евтини портокали, отново отвратително качество!  Sick Пипнах няколко с идеята да потърся здрави плодове, единствено успях да се изцапам  Sick Как е възможно това? Не ги ли е срам да ни пробутват развалената си стока?

Отделно от това си взех ето такъв душ гел, защото една приятелка все ми го хвали и като видях, че е намален се навих. Ами платих на касата и в бележката - изненада! Бях го платила на редовна цена. Хвана ме яд, не заради стотинките разлика, а защото се случва вече за не знам кой път и се върнах да се оплача на информация. Там момичетата много любезно се отнесоха и ми върнаха разликата. Поне от това дъм доволна! Simple Smile

Също искам да похваля айсберга - хрупкав и свеж, гъбите - пресни, св. врат с кост взимам за втори път и месото е много крехко и вкусно.

# 406
Аз тази седмица още не съм ходила, но да похваля топеното сирене на К-Класик....много добро Simple Smile Днес правих пиле с гъби и топено сирене, невероятно стана ...преди да го опека опитах самото сирене ...страхотно беше Simple Smile Очевидно и котката смята така, щото вчера мъжа ми си беше отворил едно пакетче топено сирене и докато се обърнем, го беше отмъкнала и го ядеше лакомо  Laughing (а обикновено някое месце искат да си гепат, не сиренце  Laughing)

Последна редакция: сб, 15 фев 2014, 00:35 от Lorein666

# 407
  • Sofia
Аз пък днес изпробвах Омо-то и съм много доволна.  Grinning
Взех и още от розовия сапун от брошурата.

# 408
# 409
Тази седмица има интересни неща.Набелязах си някои.
Отзиви за спалните комплекти  newsm78

# 410
Хвърлих око на брошурката и след като се наспи половинът ще отскочим за един пазар.
Цвети М аз съм купувала есента спални омплекти,пак промоционални и са супер,не са избелели,даже бяха от много приятна материя,памук и нешто като сатен,ако не греша.Единствен минус тогава е,че нямаше долен чаршаф и си закупих отделно от кварталния магазин,но пък цената беше идеална.

# 411
Хаха, в новата брошура пак е на промоция гадната туршия на Авис...явно не могат да се отърват от нея Mr. Green Аз и като подарък не бих я взела  Laughing

Мисля да си купя кантара, за да ме кара всеки ден да се срамувам от натрупаните зимни тлъстини Embarassed И поне да се взема в ръце да поотслабна до лятото  Laughing

Вече към храните и перилните им препарати не поглеждам....но май ще взема малко бут без кост да направя от любимата пастърмица на мъжа  Grinning

Солетите на К-Класик наистина са много хубави, както писа някой тук....проблема е, че вече една седмица ги дъвча и нямат свършване, много големи бре  Laughing Па и малки деца нямам да хрускат и се мъча сама с тях  Grinning

# 412

Вече към храните и перилните им препарати не поглеждам....но май ще взема малко бут без кост да направя от любимата пастърмица на мъжа  Grinning

Давай бързо рецептата за пастърма, че да направим и ние! Simple Smile

# 413
О, добре че каза за кантара, че да го видя.
И аз ще си го взема, още в понеделник ще отида.
Благодаря!

# 414

Вече към храните и перилните им препарати не поглеждам....но май ще взема малко бут без кост да направя от любимата пастърмица на мъжа  Grinning

Давай бързо рецептата за пастърма, че да направим и ние! Simple Smile

А, рецептата я краднах от темата на майсторите на пастърми и всякакви други мезенца Simple Smile Уникално лесно се оказа да си направиш пастърмичка....слагаш месото за денонощие или две (зависи какво ти е месото)  в морска сол, покрито отвсякъде, после само го измиваш и го овалваш в подправки, каквито харесваш...(аз слагам чимен и червен пипер) после го слагаш да съхне или на балкона или в хладилника Simple Smile
 След около 2 седмици  е идеално Simple Smile И върви страхотно с червено винце  Laughing

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=740570.0     ето и темичката за всеки случай, там всичко обясняват перфектно Simple Smile
 Сега направо ми се вижда кощунство да се дават по 30-40 лв. за кг. пастърма, като започнах да си правя Simple Smile

# 415
  • Sofia
Аз пък кантар си имам, ама не ми е интересен - все едно и също ми показва, аз като ковна едни кг, все съм си там. Не че нямам едни 3 отгоре над моите си...  Wink
Та мисля да си вземаааа... тенджера! Bulb  Laughing
За фурната... ей го Великден се задава, та за козунаците, пък и за хляба, който така или иначе почти всеки ден пека.
Сеждамера, моцарелата и маскарпонето, олито Бисер е от нашето.
Онези комплекти в 5 части със синьото рае трябва да погледна, не че имам нужда от спално бельо.
Бомбички на Ариел имам и то много...
Те това ми влезе в полезрението.

# 416
  • Варна
Какаото е хубаво, който има нужда.  Peace

# 417
  • Sofia
Какаото е хубаво, който има нужда.  Peace
  Heart Eyes   bouquet  Жива да си, Киса, не бях го видяла. Някои от страниците, съвсем през просото ги карам, та затова. А ми трябва какао, благодаря и за препоръката!  Hug

# 418
  • Варна
Аз преди време малко на майтап го взех, но ми хареса. Поръсвам го върху тирамисуту и му усещам вкуса, така да се каже, натюр.

# 419
Аз пък кантар си имам, ама не ми е интересен - все едно и също ми показва, аз като ковна едни кг, все съм си там. Не че нямам едни 3 отгоре над моите си...  Wink

Ох, баш показанията на кантара са ми голямата болка на мене в момента....затова, пукница не искам да видя, па каквито ще промоции да пускат  Laughing  (ама хубаво ми беше да ям като една ламя в зимните месеци и да поливам свинското с хубаво винце, то вкусни тортички ли не бяха... на ти сега Embarassed да се чудя как да ги махам от задника си)

Даже сега стоя омазана в някакъв антицелулитен крем от Кауфланд и кълките ми горят, все едно съм влязла в ада преживе  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт