Кауфланд / Kaufland- тема 5

• 76 665
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
Потърси навсякъде.И аз не го видях на стр.7 и отсякох,че го няма,но продължих да разглеждам упорито.При нас е на стр.12,вляво долната половина.има жълто каре и в него е по средата точно.Иначе има още в това каре гарниран фъстък,водка,безалкохолни,кроки пшенични пръчици./за ориентир/.

# 436
  • Sofia
Имах предвид 7 онлайн страница.  Нямам хартиената брошура, за да кажа там къде е.

# 437
  • Sunshine state
На мен пък това какао не ми харесва-има прекалено брашнен вкус. Има едно холандско,което е много вкусно,но май го няма в К. Peace

# 438
Гледам, че си говорите за антицелулитните кремове на Евелин. Колко опаковки съм измазала..... Понякога леко покачвам 3-4 кг, една зима, измазах поне 4 опаковки, съчетани с вакум мазаж- чудеса не прави, докато не започнеш да спортуваш и да се храниш правилно. Този червеният със  загряващия ефект има резултат само, ако се използва преди спортуване и задължително трябва да се нанася на предварително почистена кожа, за да се отворят порите.

# 439
Аз също вчера ходих и взех от този антицелулитен крем,не ,че очаквам чудеса,ама да се маца с нещо.Иначе китайското зеле от промоцията ми овехнало се оказа,май напоследък плодовете и зеленчуците са им под всякаква критика. Thinking

# 440
  • София
Защо 2-ра поредна седмица няма масло Президент в К.?  newsm78

# 441
Има ли още хора по селата, които носят галоши и цървули?  Thinking
К. понякога ме изумяват. Няколко пъти пускаха грамофон за плочи, сега галоши....

# 442
К. понякога ме изумяват. Няколко пъти пускаха грамофон за плочи, сега галоши....

Ми това им е залежало някъде в чужбина и ни го пробутват на нас. Нали сме аборигени... Simple Smile

# 443

Ми това им е залежало някъде в чужбина и ни го пробутват на нас. Нали сме аборигени... Simple Smile

Да, много е обидно това.
Цяла зима имаше наредени лопати за сняг и шейни, на какви ли не цени ги мъчеха. Къде ти сняг в югоизточна България? Дори и да е снежна зимата, снегът при нас е дефицит. Тази зима пък съвсем навсякъде липсваше.

# 444
  • София
Какви села, какви цървули, какви пет лева! Има хора, които прекарват лятото на вилата си като моите свекър и свекърва. Там си копаят, садят, плевят, поливат градината... С официалните си обувки ли да ходят между лехите?

# 445
  • Sofia
И аз това тръгнах да пиша... Simple Smile
Човек, който си има двор, хич няма да им се чуди. А като е валяло как се ходи в небетониран/циментиран и т.н. двор...  Simple Smile
Та тъй.  Grinning

# 446
Да вметна за тези галоши и цървули,които са на промоция...Много хора ги носят именно защото са гумени и се мият отвън.С тях минават градините си,след това ги измиват отвън и всичко е ок.Те не пропускат вода.Не виждам нищо смешно защо са пуснати на промоция.Има си хора от село,които защо да не си вземат?!?!Че ние гражданите да им се смеем ли?!?!Но искаме хубави домати и прочие...
Идват си и селяни да пазаруват от Кауфланд.Защо да не си купят хората?!?!
Моите двама дядовци (Бог да ги прости-починаха),и двамата носеха такива.Аз на село също съм обувала.Хем са удобни,хем са практични!

# 447
Майка ми и баща ми пък не носят галоши и цървули, когато ходят на вилата и обработват двора. И освен старите баби, които са свикнали с тях, и другите техни набори не ходят с цървули на село. За това ми е странно, но явно си зависи от региона.

Само да вметна, че точно за кал изобщо не са удобни, защото тази гума се пързаля. Преди много години баба ми така си беше счупила много сериозно крака- в една кал и тя с галоши се подхлъзна, и стана белята. Познайте дали след това влезе в кален двор с галош?

Както й да е, всеки си знае него си.

# 448
  • Sunshine state
Не зависи от региона,а просто майка ти и баща ти са предубедени заради случката с баба ти и за това не носят. Може и да не са им удобни. Баба ми има двор,в който гледа разни неща,и си ходи с галоши. Определено са по-практични за земеделие. Отделно имаме приятели,които гледат корнишони в едно село до П-в и те носят галоши. Изобщо не смятам,че е подигравка,а мисля,че сега точно такива артикули за градината са пуснали-семена,ножици,галоши и т.н. Запролетява се. Peace А за лопатите и шейните какво му е лошото? Среде зима плажни чадъри ли да пуснат?  Laughing

# 449
Кога за последно са пускали матраците на ТЕД на промоция за около 70 лв, много ми трябват два и се чудя кога пак ще пуснат newsm78

Общи условия

Активация на акаунт