Кауфланд / Kaufland- тема 5

• 76 653
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
Видях кантара, не съм впечатлена, но за 10 лв. толкова. Чудя се дали стъклото ще издържи мен и кучетата заедно (не правим 150 кг, определено), ама май няма да го взимам да пробвам.

За 10 лева си е супер даже. Изпробвахме го, 100 кила издържа без проблем. Laughing

# 511
За връщането и аз вече се чудя кое им е правилното.....Някои пишат че може да се върне и да ти върнат парите,други че докато е в гаранция също не е проблем.А пък нас за един смотан тостер за сандвичи,със смотаната му марка-Мюхлер ни задължиха да купим друг такъв тостер,защото такава им била политиката.Иначе на Мюхлера на второто правене на сандвичи дръжката ни остана в ръцете.Та Мюхлер,римува са с "мухлясал" не взимайте!

# 512
  • София
То и аз се изплаших, ама няма да се давам, нали за това съм го купила този кантар, да ме стимулира.
Само да отблежа, че си взех два кантара, първия на 20кг даваше -0.2кг.
Върнах го, сега тествам втори, но не съм доволен засега, ще пиша като се темперира и го тествам отново Rolling Eyes

ПП: Дайте идеи за точен кантар до 20лв?

Искаш да кажеш, че ако съм 100 кг (примерно, не съм толкова), ще ме измери 99, така ли?

Не, предполагам ще е 99.8кг. Тъй като и при 10кг даваше подобно отклонение, вероятно не е занулен точно (механичните се анстройваха ръчно, тук не може), ако имах още 20кг компактна тежест щях да го подтвърдя.

Кофтито е че има 7дни "гаранция" после ако се развали пиеш една студена вода.  Whistling

# 513
Хайде и аз след поредния пазар!Еми взех си лимони,портокали на промоция,много  фрешчета пием у дома,отново от чаршафите-2 комплекта,но засега ще седят опаковани,че не са ми належащи,кантарчето,малко свинско месо за половинката и накрая пак маса парички на касата Joy.

# 514
Видях кантара, не съм впечатлена, но за 10 лв. толкова. Чудя се дали стъклото ще издържи мен и кучетата заедно (не правим 150 кг, определено), ама май няма да го взимам да пробвам.

За 10 лева си е супер даже. Изпробвахме го, 100 кила издържа без проблем. Laughing

ММ е 10-15 повече, дали ще го издържи? newsm78 Искам го тоя кантар, син, да ми ходи на спалнята и да наритам старият оттам. Този може и да дава отклонения, ама то и сегашният ми дава и постоянно го настройвам. Дано успея да си купя. Whistling

# 515
  • Sunshine state
То при кантарите е важно на един да се теглиш,та да улавяш вариациите в теглото си. Толкова за 200гр. едва ли е фатално. Не е кухненска везна,все пак.  Laughing

# 516
Така си е, сегашният ми си го знам, че ми дава малко отгоре. bowuu
Поръчах току-що да ми купят, че аз нямам път към магазина в следващите дни.

# 517
  • Sunshine state
Моят е от старите и винаги стои на +2кг,ама съм му свикнала и просто си ги зачислявам. Теглила съм се на тези в моловете,електронните,и знам,че е точен. Пробвала съм да го връщам,но след слизане пак си е +2 и толкоз.   Simple Smile

# 518
  • пак там
Да се повторя, че не ме отразихте, а вече го купих това брашно и сега не знам какво да го правя Simple Smile

Простете моето невежество  Embarassed, но понеже и аз му се чудих на това черно брашно, някой може ли да ми каже аджеба защо е черно и от какво е направено?

# 519
Да се повторя, че не ме отразихте, а вече го купих това брашно и сега не знам какво да го правя Simple Smile

Простете моето невежество  Embarassed, но понеже и аз му се чудих на това черно брашно, някой може ли да ми каже аджеба защо е черно и от какво е направено?

Не пише ли на опаковката какво съдържа? newsm78 Не, че вярвам на опаковки де... Whistling

# 520

Имаше някакъв надпис на пакета, в момента не се сещам какво бе....Аз си го изразходих на хляб - 50:50 с бяло брашно.....

# 521
  • пак там
Пише:
Продуктът е подходящ за домашна хлебопекарна

Състав: продукт, получен при смилане на пшеница. Съдържа глутен.

Останалото са производител, енергийна стойност и тънъ

# 522
  • Sofia
Много чудно това брАшно, да. Тоя цвят?!  newsm78
Етикета нищо не казва.
Това "Продуктът е подходящ за домашна хлебопекарна", е голям смях.  Laughing
"Състав: продукт, получен при смилане на пшеница." - Е тъй де, ама как е смляно това зърно, демек тип кой е/пепелно съдържание?  newsm78
"Съдържа глутен." - Ми да пшеница е - има глутен, ама колко?  newsm78

И ние вчера пуснахме в касата на К 130лв без нищо едро... Половината и повече количка от секцията "плодове и зеленчуци" - малката щерка нали е унищожител...  Ще има сега дюлеви солетки, наред с морковените и чушковите.  Grinning

# 523
  • Sunshine state
Блазя ви.. Нашата щерка не ще такива истории. Яде 2 неща-попара и кус кус,което е едно и също като се замислиш. От време на време краставица и морков.  Laughing Сладко не яде,нито пък друго готвено. Само това. Успокоява ме фактът,че ходи на ясла и там казват,че ядяла.  Crazy

# 524

Общи условия

Активация на акаунт