Кауфланд / Kaufland- тема 5

• 76 607
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
Случи ми се, че бях купила един спрей за коса, а на касовата бележка пишеше, че съм закупила три такива спрея. За жалост късно видях. На някой случвало ли му се е?
И са маркирани три и си платила три ли? Случвало ми се е на касата попогрешка момичето да маркира нещо 2 пъти, но после веднага го оправя.

# 556
Случи ми се, че бях купила един спрей за коса, а на касовата бележка пишеше, че съм закупила три такива спрея. За жалост късно видях. На някой случвало ли му се е?

Да.

# 557
  • София
И са маркирани три и си платила три ли? Случвало ми се е на касата попогрешка момичето да маркира нещо 2 пъти, но после веднага го оправя.

И обикновено третата цена е със знак минус.  Wink  Дали и при теб не е така?

# 558
Случвало ми се е,но веднага е коригирано от касиерката и ми показва ,че е сложила минус,демек,че ми вади излишната стойност.Виж и при теб дали е така.

# 559
Да, наистина на третата има минус. Това какво означава?

# 560
Означава, че си платила 1 бр.  Laughing

# 561
  • Пловдив
Представи си, че маркираш на касата. Има четец на плота, на който работиш и четец пред теб. Прекарваш баркода по четеца пред теб, но в този момент опаковката пада и се отчита и от четеца на плота. Чува се пюу, веднага последвано от втори пюу. Една опаковка е маркирана 2 пъти, а клиента е взел само една. Решението е:
1 спрей - ххх лв.
1 спрей - ххх лв.
- 1 спрей - ххх лв.

Съответно равно на 1 спрей - ххх лв., който ще бъде заплатен и получен от клиента.
Така работят касите, които са с баркод сканиране.

# 562
  • Sunshine state
Отдавна не бях ходила до К.,но днес минах и пак се олях...  Whistling
Взех само ежедневни неща и отидоха 30лв. И да похваля бахура-отново е разкошен.На Деком нищо друго не сме взимали,но бахурът им е страхотен.  Heart Eyes

# 563
Ехеее,щом минавате с 30лв сте ок,аз срам ме  е да кажа,но под 80лв сметка седмично рядко минавам. Embarassed Embarassed Embarassed

# 564
  • Sunshine state
Аз пазарувам всеки ден по малко колкото за точно 1 ядене. Така съм свикнала,ние не правим седмичен пазар и за това така се оплаках.  Simple Smile

# 565
Днес варих макарони на тяхната марка, няма да повторя. Мидичките накрая на варенето въобще не приличаха на мидички. Разцепиха се на  парчета.

# 566
  • Sunshine state
Макаронените изделия на Дерони са много хубави-нямат си разваряване и са излючително вкусни. Малката само техния кус кус обича.  Peace

# 567
Макаронените изделия на Дерони са много хубави-нямат си разваряване и са излючително вкусни. Малката само техния кус кус обича.  Peace
Мерси! Ще взимам от тях. Децата много обичат макарони във всякакъв вид. Най -малко два пъти в седмицата правя.

# 568
Наистина са страхотни!И аз подкрепям  Peace

# 569
  • Sofia
Ние пък ползваме тези и сме много доволни

Общи условия

Активация на акаунт