Кауфланд / Kaufland- тема 5

• 76 639
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
  • Sunshine state
Не се произвеждат в Китай,а материала за тях им го носят от там-нишките от ПВЦ бутилки. Иначе са си шити тук от БГ фирма. Peace

# 481
  • София
Снощи взех пасатора,че нямам,а може и да ми притрябва някогиж... Mr. Green Whistling
После видях опашката на Информация,за подпечатване на гаранциията.Аз не се наредих.

Видях и сешоара,не чи ми трябва,само заради дифузера го искам и цената от 14лв.Някой взе ли го?
Аз си взех сешоара, защото другия ми изгоря.
При нас имаше изкарана една маса, на нея имаше девойка, която само гаранции пишеше - нямаше опашка.

# 482
Не се произвеждат в Китай,а материала за тях им го носят от там-нишките от ПВЦ бутилки. Иначе са си шити тук от БГ фирма. Peace
Aз не виждам проблем , дори и да са произведени в Китай , ако са читави.
Някой отзиви за възглавницата на Тед. Другата която беше на промоция преди няколко седмици  съвсем се сплеска.

# 483
възглавницата на мен не ми хареса, имах такава преди време. Но може аз да съм капризна Simple Smile

# 484
възглавницата на мен не ми хареса, имах такава преди време. Но може аз да съм капризна Simple Smile
В смисъл - твърда , ниска или висока. Никога не съм пробвала такъв тип възглавница.

# 485
На мен са ми ниски (ама имам и подобна купена за 60лв и пак ми е ниска) и се сплесква след около година.

# 486
Иначе да попитам покривалата за легла,дето са в светло и тъмно кафяво на 12.49 заслужават ли си?На снимката изглеждат страхотно...но за тези пари предполагам как са в действителност Thinking

Има и трети цвят - шампанско. Аз си взех такъв. Стои хубаво на леглото, харесва ми. Не е много качествено изпълнен, особено обратната му част, но за 12 лева няма какво повече да искам. Но редовната си цена (30лв.) определено не заслужава.

# 487
Иначе да попитам покривалата за легла,дето са в светло и тъмно кафяво на 12.49 заслужават ли си?На снимката изглеждат страхотно...но за тези пари предполагам как са в действителност Thinking

Има и трети цвят - шампанско. Аз си взех такъв. Стои хубаво на леглото, харесва ми. Не е много качествено изпълнен, особено обратната му част, но за 12 лева няма какво повече да искам. Но редовната си цена (30лв.) определено не заслужава.
Как ти прочетох отговора и отидох да си купя.И на мен ми хареса цвят-шампанско,и наистина стои много красиво на спалнята.Благодаря ти  Hug
Купих за проба възглавница с мемори пяна на Тед за 20 лева и ако има ефект ще купя още.Някой пробвал ли ги е за да изкаже мнение?Иначе онези промоционалните на 5 лева ме гръмнаха.Така не се бях смяла отдавна.Ми то елементарна гъба нарязали,като за баня  Joy
Друго от промоциите...големите маслинки са страхотни,боба с лютеница също.Баварската салата не ни хареса на мен и на моя.Той купи и някаква сушеница понеже сега има футбол.Каза че е страхотна  Grinning А пък на мен ми взе Йогурт плодов и една сладоледена торта  Simple Smile Взехме и от сухите пастички Балкан.Те са си страхотни винаги.
П.П.Месеци назад моя купи голям матрак на Тед от Кауфланд и от тогава болките в гърба и плешките му спряха окончателно.Преди пиеше всяка вечер хапчета за болки.Да чукна на дърво,от тогава не е близнал хапче.Аз много ги мразя.То кой ли ги обича...С този послепис дано помогна на някой който страда от болки в гърба  Peace

# 488

Как ти прочетох отговора и отидох да си купя.И на мен ми хареса цвят-шампанско,и наистина стои много красиво на спалнята.Благодаря ти  Hug

Радвам се, че ти е харесал. Hug А в брошурата имаше и възглавнички от същата материя, но други цветове. Някой да е мяркал в цвят шампанско?
Взех си и кантара в синьо (нямаше кафяв), дизайна му е много хубав, мери си. Дали е точен нямам представа, само знам, че днес изпаднах в див ужас като видях отчетеното на дисплея. Laughing

# 489
ей голямо чудене ще е за този гофретник. страх ме е само да не е прекалено слаб инищо да не прави newsm78
Да похваля черното брашно от промоцията миналата седмица. Смесих го с малко бяха и станаха чудни арабски питки за дюнерчета Party

# 490
  • пак там
Простете моето невежество  Embarassed, но понеже и аз му се чудих на това черно брашно, някой може ли да ми каже аджеба защо е черно и от какво е направено?

# 491
Аз да питам за кантара до колко кг тегли? Стъкло е, нали? Не съм имала такъв и затова питам. В неделя нямаше при нас. Много искам син. Blush

# 492
В неделя не е имало, защото промоцията е от понеделник.  Тегли до 150кг. Няма гаранция. Закалено стъкло е. Аз си купих син.

# 493
Да, неделя беше, но тогава ММ ходи по работа там и бях поръчала да провери. Не знам дали ще отида през седмицата. Whistling Ползвай си го без да се плашиш! Hug

# 494
  • Русе
Кое цедено кисело мляко препоръчвахте?

Общи условия

Активация на акаунт