Кауфланд / Kaufland- тема 5

• 76 641
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Къде го гледате този гофретник? Аз не го виждам  newsm78

# 466
Стига с тези галоши, кажете нещо за спалните комплекти, да знам дали си струва да се разхождам дотам.  Laughing
И мен ме интересуват,комплектите за единично легло колко струват?

# 467
  • Sofia
Къде го гледате този гофретник? Аз не го виждам  newsm78
В питането за него от Тинки, има линк, та там, на 2ра стр. Не в обичайната брошура.

Тинки, няма за какво!  Hug

# 468
Гофретникът е другата  седмица  Peace
Чаршафите са
12,99 - 3 части
17,99 - 4 части
21,99 - 5 части

# 469
Стига с тези галоши, кажете нещо за спалните комплекти, да знам дали си струва да се разхождам дотам.  Laughing
Аз си взех на миналата промоция и са хубави, само че са 100% полиестер и се пързалят, 12,90 комплект за единично легло. Не избеляват и не се свиват. Ако бяха памук щеше да е по - хубаво, но за тази цена .. Супер са си. И важното е, че след 2 седмици ги видях 24.90, което значи, че наистина са били на промоция  Grinning
Иначе сега полиестер или памук са?

Що ми се стори, че са ок. 15 лв, сега погледнах, те 17-18 са...  newsm78
12.99  са 3 части, 16,99 са 4 части и 21,99 са 5 части. Толкова бяха и преди, явно са полиестер.

# 470
Уф и аз купих днес комплект чаршафи -5 части - 100 % микрофибър полиестер. Смятам да ги изпера и да ги прибера в гардероба, докато моя ги виид. Той повече разбира от чаршафи. Ако са от тези дето се пързалят и не му харесат ще ги пусна в продавалника, ако някой ги иска, да пише. Не разбирам аз от чаршафи и ги взех, пък да видим.

# 471
Аз чаршафи само памук или ранфорс купувам. Полиестер не бих купила.Не запарва ли, не се ли пързаля?

# 472
  • Варна
Чаршафите са
12,99 - 3 части
17,99 - 4 части
21,99 - 5 части

И какво излиза, че една калъфка струва 5 лв?  Rolling Eyes

# 473
Чаршафите са
12,99 - 3 части
17,99 - 4 части
21,99 - 5 части

И какво излиза, че една калъфка струва 5 лв?  Rolling Eyes

И чаршафите са по - големи, Едното е за единично легло, другото е за спалня Wink

# 474
А този от 5 части е с 2 плика,2 калъфки и долен чаршаф

# 475
  • Sunshine state
Имам такъв комплект купен от баба ми НЕ по мое желание,просто го видяла и си решила,че имаме нужда. Много кофти материя,хлъзга се и е твърда. Изобщо не го ползвам. Майка на дете от моя клас работи в шивашка фирма и каза,че тия чаршафи ги произвеждали от ПВЦ бутилки-нарязани и балирани в Китай. ooooh! Изобщо не ща и да чуя..

# 476
За гофретника и аз съм на мнение да се изчака промоция от Лидл.Аз също бих си взела щом е 1200W.От Кауфланд съм взимала някои уреди,но се развалят доста бързо.За последно миналата седмица взех тостер за препечени филийки,т.е.моя го взе.И искрено се надявам да изкара поне година.Струваше 30 лева.
Иначе да попитам покривалата за легла,дето са в светло и тъмно кафяво на 12.49 заслужават ли си?На снимката изглеждат страхотно...но за тези пари предполагам как са в действителност Thinking

# 477
  • Пловдив
Снощи взех пасатора,че нямам,а може и да ми притрябва някогиж... Mr. Green Whistling
После видях опашката на Информация,за подпечатване на гаранциията.Аз не се наредих.

Видях и сешоара,не чи ми трябва,само заради дифузера го искам и цената от 14лв.Някой взе ли го?

# 478
  • Пловдив
Аз пък съм на мнение да вземеш гофретника. В Кауфланд можеш да го върнеш в рамките на 3 г. Майка ми така върна един кухненски робот, след като го беше ползвала 1 година, после той се беше развалил (част от него), стоя още година в къщи и някъде 2-3 месеца преди края на срока тя го върна и си и върнаха парите. Ако гофретника не е ОК можеш да го върнеш, а иначе реално не се знае, кога ще има гофретници в Лидл. От Кауфланд имаме тостер за сандвичи и си работи ОК.
Аз не съм против вземането на евтини уреди, ако можеш да ги върнеш, ако не са ОК. За сешоара също съм за.

# 479
Имам няколко уреда от Кауфланд и ги ползвам постоянно без проблем за сега. Ползвам и чаршафите, на нас много ни харесват, не си сменят цвета и не са станали бели още (цветни са  Simple Smile). Меки са, интересно ми е как някой от България знае как ги произвеждат в Китай, но аз не се впечатлявам на такива слухове.

Общи условия

Активация на акаунт