Кауфланд / Kaufland- тема 5

• 76 644
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
... много ми трябват два и се чудя кога пак ще пуснат newsm78
Аха... аз така чаках балконския простор и накрая си го взех и без обявена промоция и все пак с 25% намаление. Simple Smile

# 451
Някой влизал ли е преди гофретник от К и какво мислите?
http://www.kaufland.bg/Nachalo/01_Aktualni_predlozhenia/002_Sled … ica/index.jsp#top

# 452
Какви са тези "Капсули за почистване на под" Мр Мускул??? - 12бр = 2.35лв на 16-та страница.

# 453
Има ли още хора по селата, които носят галоши и цървули?  Thinking
К. понякога ме изумяват. Няколко пъти пускаха грамофон за плочи, сега галоши....

А какво лошо има да пускат грамофон? Peace
Аз се чудя на шалтетата, гледах ги миналата седмица. На тази цена са примамливи.
Взех си и един от спалните комплекти на Дитекс, имаше два останали син и кафяв и бяха намалени от 49 на ~38лв. Доволна съм.

# 454
  • Sofia
Тинки, нашият гофретник е от Лидл (Силвър крест), съвсем същия изглежда иначе, само дето е 1200W.  Доволна съм.

# 455
  • Пловдив
Капсулите си имат и реклама по телевизията. Концентриран препарат за почистване на под, който се разтваря във вода. Веднъж се колебаех дали да не си взема, но като прочетох, че се разтваря в гореща вода се отказах. Не винаги, когато реша да чистя имам гореща вода. Не държа бойлера непрестанно включен. Така че не си взех капсулите и не съм ги пробвала. Не очаквам да са някакво чудо различно от Медикс или Бингосил.

# 456
  • Русе
Аз си взех тиган и тенджера на Сапир с керамично покриетие от МЕТРО. Всичко много хубаво, добре се готви в тях, но заради долната им неравна страна ми се надраха стъклокерамичните котлони. Лошо ми стана  ooooh! А пише, че са подходящи за стъклокерамика!

И моя така, не мога да го изчистя, не знам какво да правя.

Какви села, какви цървули, какви пет лева! Има хора, които прекарват лятото на вилата си като моите свекър и свекърва. Там си копаят, садят, плевят, поливат градината... С официалните си обувки ли да ходят между лехите?

Ние живеем в къща в края на града, имаме си двор, само райграс. И ММ си търси, нищо, че не е дядо, като излиза в това време сняг, мокро, да храни кучето, трябва маратонки (ботуши) да си обува, пази си винаги 2 чифта стари за тази цел, но гумените са по-удобни, нах;узваш и готово, няма връзки, лепенки, само дето няма номер като за него. Не мисля, че има връзка с баби, село и ...  Лятото с джапанки

# 457
  • Варна
Стига с тези галоши, кажете нещо за спалните комплекти, да знам дали си струва да се разхождам дотам.  Laughing

# 458
  • Sofia
Стига с тези галоши, кажете нещо за спалните комплекти, да знам дали си струва да се разхождам дотам.  Laughing
'Ма те не са интересни, Киса... от сън спомени няма, налиии...  Laughing
Аз не съм купувала от К до сега, та затова не мога да съм полезна.  Wink

# 459
Аз си взех на миналата промоция и са хубави, само че са 100% полиестер и се пързалят, 12,90 комплект за единично легло. Не избеляват и не се свиват. Ако бяха памук щеше да е по - хубаво, но за тази цена .. Супер са си. И важното е, че след 2 седмици ги видях 24.90, което значи, че наистина са били на промоция  Grinning
Иначе сега полиестер или памук са?

# 460
А за лопатите и шейните какво му е лошото? Среде зима плажни чадъри ли да пуснат?  Laughing

Ще имат по-голяма успеваемост. Целият Февруари месец на плажа има хора  Peace
И в момента навън има хора по къс ръкав.

# 461
Тинки, нашият гофретник е от Лидл (Силвър крест), съвсем същия изглежда иначе, само дето е 1200W.  Доволна съм.
Морена благодаря. Много отдавна искам да купя, но в тези уреди нямам никакви познания и не знам този слаб ли е добре ли е, та дали да си го купя.

# 462
  • Sofia
И ние така, отдавна се канехме. Аз на твоя място бих изчакала промоция в Лидл или бих потърсила просто по-мощен. Ние докато се чудехме пропуснахме една промоция и на следващата, когато имаше, взехме - 22.00лв беше,  есента някъде.

# 463
  • Варна
Аз си взех на миналата промоция и са хубави, само че са 100% полиестер и се пързалят, 12,90 комплект за единично легло. Не избеляват и не се свиват. Ако бяха памук щеше да е по - хубаво, но за тази цена .. Супер са си. И важното е, че след 2 седмици ги видях 24.90, което значи, че наистина са били на промоция  Grinning
Иначе сега полиестер или памук са?

Що ми се стори, че са ок. 15 лв, сега погледнах, те 17-18 са...  newsm78

# 464
май ще изчакам и без това в понеделник другата седмица ми е невъзможно да посетя кауфланд. Дано до тогава някой от тук даде отзиви.
Морена, благодаря ти  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт