Кауфланд / Kaufland- тема 5

• 76 668
  • 726
  •   1
Отговори
# 420
Lorein666 кой е крема, че моят е на свършване? Много бях изненадана като открих, че в Кауфланд Евелин е най-евтин.

# 421
Lorein666 кой е крема, че моят е на свършване? Много бях изненадана като открих, че в Кауфланд Евелин е най-евтин.

Точно на Евелин е моя, с който съм омазана сега....червената опаковка... и ме изгаря все едно съм се напъхала в огнен казан  Mr. Green...дали ми гори само кожата или мазнините, един Господ знае, ама четох добри отзиви за него в темата на красивите мами, та си го взех Simple Smile И наистина в Кауфланд е на най-добра цена Simple Smile

# 422
ооо точно червеният е супер  Laughing особено след душ много гори. Много съм доволна от него  Heart Eyes

# 423
ооо точно червеният е супер  Laughing особено след душ много гори. Много съм доволна от него  Heart Eyes

Хм, значи ще повторя покупката, че то май доста ще ми трябват като чета на него, че трябва по 2 пъти дневно да се мажа Crazy Еми....ще се мажа и ще рева...красотата иска жертви, особено след определена възраст (и мързел към спорта Mr. Green, но пък си купих и степер от Лидл, та ще ги съчетавам)  Mr. Green

# 424
За този антицелулитен крем на Евелин ли става въпрос:
http://beautycosmetic.biz/images/evelinetermocreamslimextrme.jpg

# 425
За този антицелулитен крем на Евелин ли става въпрос:
http://beautycosmetic.biz/images/evelinetermocreamslimextrme.jpg

да

# 426
  • София
На мен пък тази прошура не ми е чак толкова интересна  Thinking

Мисля да взема китайско зеле за проба - същото ли е като нашето?
Ще пробвам и какаото, че напоследък често правя сладкиш "негърче"  Heart Eyes

Надявам се скоро да пуснат кухненска везна на добра цена  Praynig

# 427

Мисля да взема китайско зеле за проба - същото ли е като нашето?

Според мен китайското зеле, е нещо като маруля и салата айсберг Simple Smile Вкусно е Simple Smile
Най-вече като салата Айсберг...за мен разликата между тях не е кой знае каква Simple Smile

Между другото като ми хвалеха салата Айсберг, като нещо уникално и потресаващо вкусно, бях доста разочарована, когато се сблъсках с един нормален вкус на маруля или китайско зеле Simple Smile Чак се чудя за какво са битките за въпросният зеленчук, когато е на промоция Simple Smile
(има вариант и аз да нямам  изискан вкус, щото пък на мен и от сирената с плесен ми се повдига като ги опитам Simple Smile и няма сила на света, дето да ме убеди, че са супер вкусни и божествени, но  пък мъжа ми си ги купува)

Последна редакция: сб, 15 фев 2014, 18:50 от Lorein666

# 428
Дигиталния кантар си взех при предишната му промоция. Доволна съм.  Peace
От тази брошура пак нищо не ме грабна.
Трябва ми тиган, но тези на Сапфир не ми вдъхват доверие.
Ще видя/пипна спалните комплекти.

# 429
И на мен ми трябва тиган, но тези не ми харесват. Преди време си взехме такъв на промоция и бързо се прецака. Храната почна да залепва, дръжката остана в ръцете ми като хванах тигана, счупи се. Сега искам да си взема по-хубав Crossing Arms
А какаото и на мен ми харесва.

# 430
  • София
Аз си взех тиган и тенджера на Сапир с керамично покриетие от МЕТРО. Всичко много хубаво, добре се готви в тях, но заради долната им неравна страна ми се надраха стъклокерамичните котлони. Лошо ми стана  ooooh! А пише, че са подходящи за стъклокерамика!

# 431
  • София
Тези са подходящи за индукционен котлон. Аз на такъв ги ползвам. Различни са от обикновените. Няма как да са неравни, просто защото иначе котлонът няма да се включи. Това за залепването вече не е сериозно. Всичко се отмива още под струята на чешмата.

# 432
За кое какао говорите?  Simple Smile

# 433
  • Sofia
В новата брошура, на 7ма стр., в жълтото каре - 0.95лв.

# 434
 Rolling Eyes не го видях в моята  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт