Кауфланд / Kaufland- тема 5

• 76 633
  • 726
  •   1
Отговори
# 525

Ice lady, багодаря за линка!  bouquet Бях решила да подаря на майка такава. Имам лидълска, сигурно повече от година, добре работи все още и се експлоатира ежедневно. Peace

# 526
  • София
То и аз се изплаших, ама няма да се давам, нали за това съм го купила този кантар, да ме стимулира.
Само да отблежа, че си взех два кантара, първия на 20кг даваше -0.2кг.
Върнах го, сега тествам втори, но не съм доволен засега, ще пиша като се темперира и го тествам отново Rolling Eyes

ПП: Дайте идеи за точен кантар до 20лв?

Искаш да кажеш, че ако съм 100 кг (примерно, не съм толкова), ще ме измери 99, така ли?

Не, предполагам ще е 99.8кг. Тъй като и при 10кг даваше подобно отклонение, вероятно не е занулен точно (механичните се анстройваха ръчно, тук не може), ако имах още 20кг компактна тежест щях да го подтвърдя.

Кофтито е че има 7дни "гаранция" после ако се развали пиеш една студена вода.  Whistling

Направих няколко  пробни тегления с 20, 35, 45 кг и всеки път дава с 0.2кг по-малко. да го имате предвид Wink

# 527
hakama това от техническа гл. точка е странно. Логично би било отклонението да е в подобни проценти. Ако разликата е винаги 200г, то не е и кой знае какъв проблем - явно не е точно нулиран. Защо не го смени?
Аз имам от другия дизайн на стъклените кантари - прозрачен, вече около + 2год. Идеален е, взехме го за около 14лв, пак на "промоция"  Grinning

# 528
Двеста грама и мен няма да ме объркат. Crazy Вече си го чакам утре да ми го донесат. bowuu

# 529
  • София
Изпуснах пасатора за 10лв.,беше свършил в Кауфланд-Младост,жалко... smile3511

# 530
  • Далече, далече...
Някой да си е купил от възглавниците,които бяха на промоция тази седмица? Аз ходих в понеделник, но не ми се сториха надеждни.... сгрешила ли съм? newsm78

# 531
Някой да си е купил от възглавниците,които бяха на промоция тази седмица? Аз ходих в понеделник, но не ми се сториха надеждни.... сгрешила ли съм? newsm78
Ако говориш от тези близо 5 лева-гъбените...недей.Пълна простоия са и шашма.Иначе ние си купихме от намалените на Тед,с мемори-пяна. Моя вече почти не хърка.И казва че му е много удобно на нея.Аз все още не съм я пробвала за да изкажа и моето мнение.Но обмислям тази нощ да спя на нея (дано я измъкна от моя). Whistling Пък утре да си купя и на мен.

# 532
  • София
Ако говориш от тези близо 5 лева-гъбените...недей.Пълна простоия са и шашма.Иначе ние си купихме от намалените на Тед,с мемори-пяна. Моя вече почти не хърка.И казва че му е много удобно на нея.Аз все още не съм я пробвала за да изкажа и моето мнение.Но обмислям тази нощ да спя на нея (дано я измъкна от моя). Whistling Пък утре да си купя и на мен.
Майка ми спи на такава възглавница от 2-3 години, пак купена от Кауфланд, пак на промо за 5 лв. Спря да хърка при първото спане на нея и оттогава не хърка. Явно не са толкова зле.

# 533
Майка ми спи на такава възглавница от 2-3 години, пак купена от Кауфланд, пак на промо за 5 лв. Спря да хърка при първото спане на нея и оттогава не хърка. Явно не са толкова зле.
Е то това е чиста гъба за баня?!?!Дори бих написала че си правят майтап с потребителите.Но се радвам че майка ти е спряла да хърка.

# 534
  • София
Е то това е чиста гъба за баня?!?!Дори бих написала че си правят майтап с потребителите.Но се радвам че майка ти е спряла да хърка.
На нея явно й е по-удобна от нормалните възглавници, и й действа. Но при всеки е различно - на мен например, ми е много ниска, в момента спя на една анатомична, и тя ми идва малко ниска, но пък ми е супер удобна и спя много добре на нея. Имам и друга анатомична, тя пък много висока, удобна е, но тази в момента ми е супер. Та, въпрос на вкус - при майка ми се получи така, че за 5 лева спи много добре, а аз за 150лв. не спях добре...  Crazy

# 535
  • Пловдив
За някой (майката на Малко Сладко Коте) формата е по-важна от материала и формата на дунапренената възглавница от 5 лв. и е паснала. За други и материала е важен - мемори пяната не е дунапрен все пак.
За мен например нищо не е важно и успешно спя и без възглавница и с каквато и да е такава. Твърде високите просто ги избутвам и спя без възглавница. Понякога хъркам, но не е чусто.

# 536
  • Пловдив
Аз ще ходя да сменя сешоара,ако въобще има останали ....съмнява ме.А и да има,може да са същите.
Причината е,че го купих заради дифузера,ама много пада от сешоара Rolling Eyes #Cussing out Яд ме е,щото се зарадвах...И тая сутрин почти нищо не свърших с прическата поради тая причина.

# 537
  • Варна

Причината е,че го купих заради дифузера,ама много пада от сешоара Rolling Eyes #Cussing out Яд ме е,щото се зарадвах...И тая сутрин почти нищо не свърших с прическата поради тая причина.

Имам един сешоар /не е от КФ/, купен преди доста време, на който отначалото дифузера му стоеше стабилно, но след време започна да пада.  Rolling Eyes

# 538
  • София
hakama това от техническа гл. точка е странно. Логично би било отклонението да е в подобни проценти. Ако разликата е винаги 200г, то не е и кой знае какъв проблем - явно не е точно нулиран. Защо не го смени?
Аз имам от другия дизайн на стъклените кантари - прозрачен, вече около + 2год. Идеален е, взехме го за около 14лв, пак на "промоция"  Grinning
И аз си помислих, че ще е така, затова го тествах с двойно по-голяма тежест.
Не е занулен, първия, който върнах даваше същото отклонение и си мислех, че на 60кг, ще дава -600г. Този се оказа същия, не ми се занимава с трети. За тези пари това е, проблема е че няма гаранция (само 7дни) и се чудя дали да не го върна Crossing Arms
200те грама ще ги компенсирам с бельо  Laughing

За възглавница съм се спрял на такива с парченца мемори пяна, можеш да ги нагаждаш, докато тези лятите, няма как, а и все са ми ниски. Мисля че на Нани бяха - по 28лв.
В Дормео има промоция за -50% (30лв) на цяло ядро мемори възглавница.

ПП: Загубите от кражби как ги компенсират - от заплатите на служителите?

# 539
Хакама, да не си откраднал нещо там  Party

Общи условия

Активация на акаунт