Кауфланд / Kaufland- тема 5

• 76 600
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
Какво е качеството на Персил за цветно пране  ? Струва ли си да се  купи? Thinking

# 586
  • София
Да се оплача от аптеката в този магазин - много се влошиха и вече ги зачерквам, няма да хода там Naughty
Я,виж ти...аз пък съм доволна от аптеката в Кауфланд-Младост-много по-евтини са ми лекарствата,които взимам,отколкото в кварталната аптека.

# 587
  • Sunshine state
И аз съм много доволна от аптеката в нашия Кауфланд-по-евтина е от останалите.
Аз днес ходих и взех плешка без кост и си намлях малко кайма с чопъра.Месото е хубаво. Peace Също така взех и омекотител на Лекс със зелената опаковка. Няма никакъв мирис,но омекотява.

# 588
  • Бургас
Момичета,
гледам в новата брошура - пише букет 11 рози - 4,99 лв.Според вас всичките чч рози ли ще са за 5 лв или аз нещо не съм разбрала,че много много евтино ми се струва.

# 589
Мда...омекотителите на Лекс, откъм мирис май хич ги няма...
Аз вече си пекнах няколко вратни пържолки  в новия тиган-скара...пече като звяр Laughing
Пробвах бахура на Деком...не ми хареса...всичките жили на мен се паднали май  Mr. Green Или съм улучила кофти партида, не знам...

Сега остана да пробвам и макаронените изделия на К-Класик да видя как са, че днес накупих доста видове от тях...За всеки случай взех и на Дерони за сравнение...както и някакви италиански от Лидл....на всичките пише, че са от твърда пшеница (каквито би трябвало да са качествените макарони)

# 590
Момичета,
гледам в новата брошура - пише букет 11 рози - 4,99 лв.Според вас всичките чч рози ли ще са за 5 лв или аз нещо не съм разбрала,че много много евтино ми се струва.

Би трябвало да е за целия букет. Не пише, че цената е за бройка
Ако е за бройка, силно се съмнявам, някой да даде 55 лв за букет баш от Кауфланд  Laughing  ще им увяхнат розите  Laughing

# 591
Мда...омекотителите на Лекс, откъм мирис май хич ги няма...
Аз вече си пекнах няколко вратни пържолки  в новия тиган-скара...пече като звяр Laughing
Пробвах бахура на Деком...не ми хареса...всичките жили на мен се паднали май  Mr. Green Или съм улучила кофти партида, не знам...

Сега остана да пробвам и макаронените изделия на К-Класик да видя как са, че днес накупих доста видове от тях...За всеки случай взех и на Дерони за сравнение...както и някакви италиански от Лидл....на всичките пише, че са от твърда пшеница (каквито би трябвало да са качествените макарони)

Миналата седмица варих и не ми харесаха. Дано ви допаднат.  Лидълските ни харесват.

# 592
  • Sofia
Момичета,
Ми тъй де, нали е прИмоция.  Laughing   Пък и си пише "букет" за тиЯ пари.

# 593
Мерси, vela    bouquet
 аз ги взех, защото ми се видяха добре на вид и съдържание, а и напоследък ме е хванала манията да пробвам всичко на тяхната марка  Laughing Досега, почти нямат издънки в качеството на продуктите си. Та затова реших и това да пробвам Simple Smile

# 594
  • София
Момичета,
Вероятно розите са дребнички с немного дълги дръжки. Миналата година пускаха такива в Лидл.

# 595
Аз ще взема да изпратя мъжа на 8-ми март сутринта, да ми купи един букет на промоция...зер, да не дава 5 кинта само за една роза от друго място  Mr. Green Романтика.... Twisted Evil

"Бързо ставай и бягай да ми купуваш рози на промоция...бързо, бързо, че са до изчерпване на количествата"  Mr. Green
(след 100 години брачен живот и промоционални да вземе, все е нещо  Laughing)

Последна редакция: нд, 02 мар 2014, 17:41 от Lorein666

# 596
  • Sofia
И аз мисля да взема розите, че съм на едно женско събиране на 8и март, пък не по повода и много добре ще ми дойдат по роза на всяка. Ама много ме съмнява, че ще ги има, ще излязат с номера - "свърши ли са", ама ако стане така, най-демонстративно ще си изляза, като ще взема пактече нес кафе от ония за 20ст, колкото да мина на касата и да им отговоря на  въпроса "доволна ли съм от пзаруването".

# 597
  • София
Момичета,

За букет е. На 14-ти февруари имаше разкошни нормално големи рози в Лидл (или в Била  newsm78) по 40-50 стотинки за брой. Тогава ходих и в двата магазина и затова не запомних къде бяха. Имаше и евтини лалета.

# 598
  • Бургас
Момичета,
Вероятно розите са дребнички с немного дълги дръжки. Миналата година пускаха такива в Лидл.
Трябва да купувам за мамите в градината, за предстоящия празник.Помниш ли от миналата година, дали ще стават всяка да е подарена поотделно или е много мижава?

# 599
  • на североизток от Рая
 Миналата година имаше такива рози, изключително дребни  и невзрачни. Уловка е, да отиде човек до там и да се отчая на място.

Общи условия

Активация на акаунт