Кауфланд / Kaufland- тема 5

• 76 619
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
Миналата година имаше такива рози, изключително дребни  и невзрачни. Уловка е, да отиде човек до там и да се отчая на място.
Ааа, не, уловката е покрай това, нищо че не го вземеш - да похарчиш пари за друго... ей така, нали така или иначе си отишла, да не е напразно...  Wink

# 601
И аз съм много доволна от аптеката в нашия Кауфланд-по-евтина е от останалите. .......... 
бяха и най-добрите и най-евтините, но вече явно не са. Поне в нашия филиал. Особено обслужването е под всяка критика, снощи чаках 25 минути на опашката за рецептурните книжки и накрая се оказа, че нямат достатъчно от лекарството ми (имаха само 1 кутия, а на мен ми трябват 2 за месец). А то е елементарно  Confused Днес неделя в една аптека на Красно село за нула време ме обслужиха и цената на бележката беше по-ниска.

# 602
  • София
В различните магазини аптеките са различни - коя е вашата, Фри?

# 603
Мислех че навсякъде аптеките са Сейба, поне във всички градове където съм била е така.
Говорех конкретно за аптеката в Овча купел, напоследък станаха ужасни.

# 604
Мислех че навсякъде аптеките са Сейба, поне във всички градове където съм била е така.
Говорех конкретно за аптеката в Овча купел, напоследък станаха ужасни.
в Димитровград аптеката в К е Витания.
Днес ще ида за някои неща, и маратонките за крос ще погледна

# 605
Загледах се в чопъра в новата брошура, но не са ли малко 300 вата?

# 606
  • Sunshine state
И нашата тук е Сейба.  Peace Сега ще разгледам брошурата,че още не съм.  Blush

# 607
Получихте ли хартиена брошура? Нас ни отсвириха.  Close
Дайте новата  в ел. вариант, че не се справям.  Blush

# 608
Получихте ли хартиена брошура? Нас ни отсвириха.  Close
Дайте новата  в ел. вариант, че не се справям.  Blush

Скролни леко, под списъка с магазини в разните градове

# 609
Благодаря ти, Лабрекс!   bouquet

# 610
В нашия К. са сложили колело на късмета след касите! Ние се прибрахме с макарони - спирали на КК и бисквитки КК с шоколад......Харесвам спиралите на ККласик. Взех си и вестник, не съм го разгледала още.....Пазарувахме редовни продукти.

Младата служителка на информацията не знаеше как се пише думата БЪДЕЩЕ. Първо смяташе, че е с ШТ, а след това я написа - бАдеще. Та....такива работи.......

И най-най-хубавото - срещнах приятелка, която не бях виждала от поне 2 години....Тя работи и в чужбина, после в София.....Та......мнооооого емоционално ни бе пазаруването днес в К.

# 611
  • София
Къде е този магазин с колелото на късмета?

Като заговорихте за аптеките Сейба, всеки, който иска може да си извади клиентска карта и при покупка за всеки лев получава точка. А 1 точка е 1 стотинка. Още ни ми е много ясно, но май не дават точки за лекарства с рецепта и за стоки в промоция. Аз купувам предимно витамини и добавки. Не знам дали е най-евтина, но преди 2-3 години купувах само в Моята аптека, като най-евтина, а после няколко месеца сравнявах цените и установих, че в Сейба е по-евтино. Сега купувам оттам, защото не мога за всяко хапче да обикалям и сравнявам цените. Неприятното при издаването на тази карта е, че искат освен името и ЕГН, но те всички магазини за издаването на клиентски карти искат такива данни. Преди години заради ЕГН не си извадих карта на Била.

# 612
Къде е този магазин с колелото на късмета?

Благоевград......Но съм чела и за други градове....

# 613
И в София имаше колело на късмета. Аз лично съм виждала в Овча купел, за покупки над 30 лева беше, доколкото помня, някъде около Коледа.

# 614
  • Sunshine state
И в Пловдив имаше по празниците за покупки над 20лв.

Общи условия

Активация на акаунт