Кауфланд / Kaufland- тема 5

• 76 625
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Е, значи не съм уцелила точния магазин. Аз по-малко от 50 лв не оставям вътре и винаги съм се чудела, защо няма клиентска карта или поне някакви томболи или отстъпки за по-големи суми.
А то си имало, ама аз не съм уцелила магазина.
Затова от мене едно писане към магазин Кауфланд (сигурно четат темата) - Моля, не дискриминирайте клиентите. Нека търговската ви политика към всички клиенти и във всички филиали бъде еднаква. И помислете за редовните си клиенти. Защото аз няма да отида от филиал Слатина да пазарувам в Овча Купел, но от жк Дружба ми е на еднакво разстояние Билата в Младост, Карфур в Мола и Кауфланд в Слатина. Въпрос на посока. Peace

Последна редакция: пн, 03 мар 2014, 19:51 от Мелина

# 616
Аз такова "колело на късмета" никога не съм виждала.Не е честно само в някои да го има  Crossing Arms

Иначе днес си взех 10-ина от любимите ми шоколади-Млечен с лешници.Обожавам го.Пасти да ядат другите пред него  Joy Едно кило ягоди,ужасно вкусни са.Може би на късмет ги взех такива,че други плодове все са кисели,горчиви,втасали...  ooooh! От енергийната  също купих голямо количество,защото тя ме събужда.Без нея не мога да прогледна като стана.Купих и някакъв гевгир за 1.99,защото нямах.Друго...Нескафе 3 в 1,кьопоолу и люти чушлета.Пък като бях там ми хрумна утре да направя торта и си взех от любимия ми крем за торта,на Стила Долче,плюс едни готови блатове.Но не от тези намалените.Един път се прецаках да си купя...ми те се нарониха. Tired

# 617
  • Sofia
Аз вчера изпробвах брашното на Мелници Търново тип 350 и съм много доволна, та с оглед на предстоящия Великден, ви го препоръчвам. Simple Smile  

Последна редакция: пн, 03 мар 2014, 22:15 от Morena

# 618
Морена, брашното или тестото? Hug

# 619
Морена, брашното или тестото? Hug

Сигурно е брашно. Grinning

# 620
  • Sofia
Грешка, поправих, извинете! Брашно е. 

# 621
  • пак там
Аз брашното ще го имам предвид, но, Морена, моля те да ме имаш предвид една рецептичка за козунака ти, може и на лични, моля  Praynig

# 622
  • Sofia
Рися, разбира се, снимката е линк към рецептата. Вчера я изпробвах и силно препоръчвам!  Grinning

# 623
Рися, разбира се, снимката е линк към рецептата. Вчера я изпробвах и силно препоръчвам!  Grinning
Мерси че каза за снимката,та цъкнах и видях рецептата.Обезателно ще се развихря за да я правя  Hug

# 624
  • пак там

Жива да си, ще тренирам до Великден Simple Smile

# 625
  • Варна

Като заговорихте за аптеките Сейба....

Вчера купих от там някои неща, не можело на блистери, само на опаковки...  Tired

# 626
  • пак там
Слатинският Кауфланд - аптека Сейба, дават и на блистери без проблем, плюс имат някаква карта с натрупване на точки, ама нямам идея какво всъщност може да се прави с нея.

# 627
  • София
Слатинският Кауфланд - аптека Сейба, дават и на блистери без проблем, плюс имат някаква карта с натрупване на точки, ама нямам идея какво всъщност може да се прави с нея.

Точно там си извадих карта и важи за всички аптеки Сейба, ама би трябвало да се издават във всички аптеки.

# 628
  • пак там
Да си кажа - вчера излязох минус 40 лв и плюс едно шкафче за баня. Много е сладко, ообаче да знаете, че горният плот е малко кекав. Та сега това шкафче гордо се кипри в банята ми, закачено за стената (че подът ми не е равен и се кандилка иначе), и с допълнителни 4 винта  Mr. Green Докато доволно се насочвах към него да си паркирам там кърпите, синковецът вече го беше напълнил с играчки - на принципа кой превари - той завари  Mr. Green

# 629
  • Sofia
Ух, Рися, а снимка... обичам да гледам снимки. Simple Smile
Ние като влязохме в сегашната ни къща страхотен шкаф си намерихме, който така идеално пасна в една ниша в банята, все едно и двете поотделно някога, някъде едно за друго са правени, та ми е голям кеф.  Sunglasses  Абе и в тоалетната също се напаснаха идеално шкафовете, ама този конкретно, в банята - висок и тесен....  Crazy Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт