Кауфланд / Kaufland- тема 5

• 76 596
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
  • пак там
Снимка - довечера, ако успея да допълзя до вкъщи, без да заспя по пътя, че нещо последно време на автопилот го карам (дребният е болен и ми се разказва нощно време играта).

А в Кауфланд имаше и висок, обаче нямаше как да го мъкна сама - малко контрабанда от съпружието го взех.  Mr. Green Така да се каже, поставих го пред свършен факт - ей ти чарковете, ей ти инструкцията - сглобявай (да няма време да пита "ама защо? ама откъде? ама колко?")

# 631
Някой мнение за печката/

# 632
За печката, купих на майка ми преди време същата, не е кой знае какво. Върши работа, но пече мноого бавно. Котлоните са ОК.
Да попитам как е шкафа като стабилност (водоустойчивост ) иска ми се да взема големия, но при нас го нямаха Sad

# 633
benite -  Peace и аз имах такова усещане.

# 634
Рися, от какъв материал е шкафът за баня, дали наистина е водоустойчив?
Бързо оздравяване на детето  Peace

# 635
Здравейте, някой взе ли си от керамичните тави, които са на промоция тази седмица? Хубави ли са?

# 636
  • пак там
Б?си, к`ви сложни въпроси задавате? Аз съм филолог, не инженер-строител  Mr. Green Ще погледна довечера и ще докладвам.

Здравейте, някой взе ли си от керамичните тави, които са на промоция тази седмица? Хубави ли са?

Малки са. За порция за двама максимум. А ние сме трима, като мъжкото мнозинство в последно време го раздава на зърнена диета - каквото зърнат, омитат.  ooooh!

Аз заради тях най-вече влязох в магазина, та си излязох със шкаф.  Mr. Green

# 637
Абе нещо не мога напоследък с кеф да си оставя парите в Кауфланд.
Гледах, пънах се, навивах се ... ама не, нищо. Освен обичайните, само едни ягоди.
Букети рози не видях. Сигурно са ги изкупили.

# 638
  • София

А, не са, не са ги изкупили. Те, розите, до 8 март направо ще се сдухат, като знам колко са нетрайни и как бързо увяхвят.
Тичайте утре сутринта - на вестничето пише, че са в наличност от 6 март.   bouquet

# 639
Абе нещо не мога напоследък с кеф да си оставя парите в Кауфланд.
Гледах, пънах се, навивах се ... ама не, нищо. Освен обичайните, само едни ягоди.
С оставянето на парите в Кауфланд напълно те разбирам!Нещо в последно време никакви хубави и качествени промоции не пускат!И аз ягоди взех в понеделник,едно кило.Харесаха ми!Взех и разни дреболии,но откъм месо,което е от храната която най се купува са ужасно зле.Та в последно време там пари почти не оставям.

# 640
  • Sofia
Нещо в последно време никакви хубави и качествени промоции не пускат!...
Да бе... дебна например за хубави дамски чорапи и то щото някъде есента взех такива хубави цветове 6чифта в опкаовка, ама нъцки от тогава.

# 641
Нещо в последно време никакви хубави и качествени промоции не пускат!...
Да бе... дебна например за хубави дамски чорапи и то щото някъде есента взех такива хубави цветове 6чифта в опкаовка, ама нъцки от тогава.
И аз гледах за чорапки и чорапогащи в понеделник.  Simple Smile
На много неща преувеличават цената.На други подбиват защото ще се разваля...На трети "уж" промоция...В последно време нямам думи.Те на балъци ни заправиха...Но "балъка" ходи,гледа и си отива с празна количка!

# 642
  • София
Аз последния път се пулих на маслото. Българското 250 грама е по-скъпо от немското.  ooooh! Crazy Както и заквасената сметана на Бор Чвор беше почти колкото тази на Данон, а помня, че беше значително по-евтина миналия месец в Карфур.

# 643
  • Sunshine state
Извинявам се,но чуждите стоки не са еталон за качество,че така да ги сравняваме с българските. Кой ги знае какви боклуци пробутват като за нас.. Иначе и аз не съм особено активна напоследък,но купуваме обичайното. Peace

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 08:18 от Pupitka

# 644
Хора, някой да сподели къде в магазина са поставени джинджифила и карамфила, че не мога да ги намеря, а когато попитах двама от служителите в магазина ми казаха, че те не са от този отдел и не знаят точно къде са, да потърся или при подправките или при сладкарските продукти (от типа на ванилия, канела и т.н.), но нещо никъде не мога да ги намеря. Следващия път ако трябва и на "Информация" ще питам, ама преди това рекох да питам тук във форума. Grinning

п.п. А сладкарското сухо мляко где е???  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт