В тази тема вече няма да гадаем- на ЮЛСКИТЕ бебоци пола ще узнаем!

• 24 832
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, Мами!
Аз съм бясна - отлагат ЖК тази седмица и звънях на доки.Той каза да отида следващата, ама без час - много се съмнявам обаче, че ще има време да ме погледне. Пък и ме притеснява, че тогава ще съм в 17 г.с. , а все още нямам взети проби от кръв и урина, и микробиология. Все пак си записах час за този петък в Щерев, та поне ще мога да си видя бебо.
За присъствието на бащата - не мисля, че е подходящо и никога не бих накарала ММ да го направи.
За раждането - доки ми каза, че съм луда да искам секцио при първо нормално раждане. Но то пък беше толкова нормално, колкото не знам какво - родих с форцепс. Но има още много време до тогава, така че няма да го мисля сега.
За серклажа - една мама в стаята в родилното беше родила 5-тото си детенце и беше със серклаж,така че споко.
За тежестите и коремите - сестра ми ражда секцио в последния момент в Щерев и там й бяха сложили някаква тежест. Беше коментирано, че докитата в частните клиники настоявали за секцио - именно нейната я убеди да роди нормално, ама нещата не бяха писани да станат така и с 10 см. разкритие я срязаха.

# 316
и аз съм от малкото, които не знаят полът на бебчето.  Чакам с нетърпение да отменят  грипната епидения и да видя за кога ще мога да се запиша за ЖК.
Не ходих на първата ФМ. Сега съм се записала за втората на 10.02, ще съм 18-19 седмица.  Кое се прави първо: прегледа или кръвни проби?

Не искам ММ да присъства на раждането и той се съгласи. Първоначално имаше желание, но след един по-откровен разговор, че искам да си крещя наволя и да не се притеснявам за него - не е повдигал повторно темата.  Едва ли не си го представяше да раждам с усмивка на уста, розовата панделка на косата и той да ми стиска ръката Simple Smile

# 317
Ние пък с моя ММ решихме той да е до мен по време на раждането,да видим до тогава дали хормоните ми няма да си променят мнението  stork-boy

# 318
Здравейте момичета Simple Smile
Благодаря за новата тема   bouquet
Не съм писала отдавна, защото съм болна и аз не знам колко време вече и избягвам да сядам на компютъра, но вече не издържах. Смотания грип ме повтаря Sad
Моят ЛЛ не ми дава да пия никакви лекарства. Първият път карах само на бабешки лекове, но вече ме повтаря и бабешките лекове не помагат. Имам хрема повече от две седмици, ползвам Виброцил, но не ми действа и полудявам, а кашлица я лекувам с лукчета, но нищо не помагат и ми пръска гърлото. ЛЛ дал днес на майка ми Ефизол, който никога не ми е помагал и само се мъча. Знам, че не е препоръчително бременните да пием лекарства, но вече не издържам. Повръщам си храната и бебо няма какво да приема...
Момичета, моля ви дайте ми някакъв съвет, защото и аз не знам какво да правя вече  newsm78  Hug

# 319
Miss Pavlova защо не опиташ с хомеопатични?

# 320
  • Бургас
Miss Pavlova, температура имаш ли?

# 321
  • гр. Варна
Miss Pavlova,пий много чай(лайка или липа)с мед,друго което се сещам е черна ряпа издълбана по средата и се слага мед,така трябва да престои една нощ и се пие сока по една чаена лъжичка.За сополи също помага по една капка от ампула витамин ц във всяка ноздра или сребърна вода от аптеката,която се ползва за гаргара на гърлото.

# 322
  • София
И аз не знам още пола, но май е и рано да го знам Wink може би към 16-17 седмица се установява по-лесно, а и зависи как е застанало бебето..
Иначе за кг, аз съм - 4 засега, явно от гаденето, заради което не ми се яде особено, но после ще  наваксам сигурно  Laughing

# 323
  • Ispania
Моят опит с килограмите и бебето е следният: Пьрва бременност-над 30 кг- бебе 4.265кг.
Втора бременност - има няма 9-10 кг - бебе 3.600кг.(Според тукашните лекари ГОЛЯМО бебе Laughing).
Определено ми казваха, 4е понеже сьм ка4ила много пьрвият пьт, бебето се е родило толкова голямо. За вторият пьт оба4е обяснение никой не намери кьде се е сьбрало това бебе(корема ми беше много мальк до 7 месец).

За присьствието на таткото на раждането: Без него не влизам Laughing. Стискам краката докато не е до мен , няма да раждам hahaha.
Винаги е бил до мен, не мога да му при4иня това нито на него, нито на мен да не сме заедно в този толкова важен за нас момент. При второто раждане се отказах най-ве4е от секцио, защото на него той не можеше да присьства(и защото имах прекрасна лекарка ,която ме вкара в 4ас Laughing)

И аз все още не зная какво ще е бебето. И полудявам Sad, ами искам да знам пьььььк.

# 324
  • София
а аз нещо се загледах в бебешките дрешки в иБей, и тоооооолковав ми се иска да сме с розови гащи, че да се отпусна на воля да си пазарувам разни дреболийки за нея. Обаче, ако се окаже отново мъжко няма да купувам нищо, освен комплект за изписването. Сърбят ме ръцете да пазарувам..

# 325
  • Бургас
а аз нещо се загледах в бебешките дрешки в иБей, и тоооооолковав ми се иска да сме с розови гащи, че да се отпусна на воля да си пазарувам разни дреболийки за нея. Обаче, ако се окаже отново мъжко няма да купувам нищо, освен комплект за изписването. Сърбят ме ръцете да пазарувам..
plesure  Hug Hug Hug предположения за пол имаш ли?  bouquet

# 326
  • Телиш/Плевен
Ех, май всички се молят за момиченца, а на мен ми се ще момченце. Blush
На предишния преглед не пожела да се разкрие и това ме навежда на мисълта, че е момиче - нали казват, че уж те се криели. Laughing Надявам се скоро да разбера. Наистина това не е важно, ама пусто любопитство... Embarassed А и аз също започнах да заглеждам дрешки и поне да знам накъде да се ориентирам. Mr. Green

# 327
  • Бургас
Момичета, новата версия на сайта определедно не ми харесва.Горе в десен ъгъл има едно бутонче "използвай старата версия" и нея си ползвам.Предполагам е временно?!

# 328
  • Ispania
plesure, аз сьм абсолçтно сьщата Joy. Само гледам рокли4ки, поли4ки , 4удесии. А да му се невиди като не знаем какво е  Thinking. В момента при нас са и намаленията, аххх.... направо ме сьрбят рьцете.

# 329
  • Бургас
Силно вътрешно усещане имах за момченце, потвърдиха в 15 седмица, да видим. Party

Общи условия

Активация на акаунт