В тази тема вече няма да гадаем- на ЮЛСКИТЕ бебоци пола ще узнаем!

• 24 877
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро сладурки  Hug
Да ви се оплача аз тази сутрин се събудих с зверска болка в кръста, която най вероятно се дължи на това че съм спала по гръб  Sad понеже нашия тати е в командировка и малката се гушка с мен някак си ме е измаймунтила да я гушна по гръб и не знам днес как ще оцелявам.Освен това се гледаме в къщи заради обявената грипна епидемия в Стара Загора и е веселба.
Реших да я изведа да си поиграе на снега естествено комплект с кучинка и заради един тъп пинчер и собственика му играта пропадна.Ония не си вързва кучето, а то е заядливо и с излизането от блока вижда нашата и скача да лае отгоре и в засада от към гърба.Мойта дебелана скочи завартяхме се и при завъртането аз одрах малката по брадата( а ноктите ми са изрязани до дъно) , а кучинка от форсирането по леда си изкърти нокътя и се разкърви яката.Не можахме да стигнем до спокойно място където да я пусна и се прибрахме безславно и ревящи  Cry как може да има такива глупаци да не си вързват кучето като знаят, че скача да лае пък дори и да не хапе направо  #2gunfire
За морето-ние със сигурност ще се запишем един пък към началото на юни и може би още веднъж началото на септември, но за сега още водим преговори
Относно присъствието на таткото по време на раждането аз уж исках, но като го познавам какъв е първо не съм сигурна как ще му понесе, че мен ме боли и той не може да ми помогне по никакъв начин, а и недай си боже някой да се изтърве да ми каже нещо на криво ще има бити
Пак се отплеснах, но поне ми олекна като се оплаках

# 256
Добро утро мами  Hug
Страшен студ навън! Щях да се пребия естествено, защото тротоарите са зле, хората не са разчистили. Направо ужас  ooooh!

Oranjevo: Прова ли вода с лимон вътре? Пий често, но по малко и малки глъдки.

MAMA_SANCHO: Благодаря ти! Този магазин даже го има до нас, така че направо ще намина.

Някой беше питал за дрехи за бременни. Аз си накупих от H&M в началото и после от намаленията 2 панталона по 20лв и блузки по 10. Сега от намаленията вече почти нищо не е останало за съжаление. Бях в WC Waikiki, но там има само големи номера. В другире магазини за бременни(не им знам и имената, някъде в центъра имаше 1-2) хич не ми допадна стилът им, скъпи и сякаш модата е спряла преди 10 години. Но специално за туники и рокли не е задължително да се купят от щандовете за бременни, просто трябва да се поогледат стандартните магазини.

# 257
Добър ден мами , аз например ще си износвам от преди три години дрехите... е ще си купя няколко блузки и потничета, просто двете бременности ми съвпадат като сезон.

# 258
 Monik@ , Благодаря ти, ще опитам и така.. чаят с лимон ми придава много лош метален привкус след това с часове наред.. ще пробвам само вода и лимон.

# 259
Oranjevo : Сетих се още нещо. Понеже в началото на бременността бях като теб и това , което ми помогна най-много беше чай от джинджифил.. Той много облекчава самото гадене, но пак го пий на малки глъдки. Аз лично си го купих от ДМ и се води чай от джинджифил и лимон. Свеж е, не е гаден(аз по принцип не обичам чай). Ако искаш пробвай.  Hug

# 260
  • Бургас
Здравейте! Най-накрая и Бургас видя зима  Laughing Лошото е, че под тънкия снежец има лед и мен ме е страх да не се подхлъзна. Преди две години от една дреболия си счупих ръката... Бъдете внимателни всички!
Аз си бях поръчала дънки за бременни от asos още през декември. Много го харесвам този сайт и стоките им са качествени, но точно този път ми забавиха поръчката повече от месец, ядосах се и си поисках парите. Междувременно си взех дънки за бременни от H&M, ама никакво намаление не успях да намажа. Иначе са много добра кройка - удобни са и изглеждат добре, с един пуловер нагоре ще избутам сезона. Роклите ще ги мисля за пролетта и лятото.
Ние сме на море, но не съм сигурна, че ще ми се ходи на плаж с големия корем. И сега ми става лошо от слънцето. По-скоро си представям някакви прохладни разходки по брега привечер.
Аз ще си раждам в същата стара държавна болница, в която родих каката и баткото, въпреки че вече имаме избор в града. Просто това е някакъв мой вътрешен порив за последователност и приемственост. Първият път бях без уговорка, вторият път се бях уговорила с акушерка, сега много се колебая дали да избирам екип. И аз имам едни такива разсъждения, че е по-добре да ме изражда екипът на смяна, отколкото нетърпелив и недоспал лекар... Ще го обсъждам с гинеколога си като наближи време и ще видя какъв акъл ще ми дойде. Много исках поне този път таткото да е с мен, за морална подкрепа и защита, но виждам, че не му идва отвътре. Обикновено бяга надалеч. За сметка на това получих оферта от приятелка да дойде с мен и да ме пази. И това ще си го помисля  Joy

# 261
  • Варна
И на мен не ми харесва много тази практика с избор на екип и доктор (при определени условия, разбира се), тъй като при нормално раждане без усложнения доктора не върши почти никаква работа, а само акушерките. Обикновено всичко е за половин-един ден и после 3-4 дни друг персонал, които не са част от въпросния екип се грижат за теб. Вероятността доктора, който си избрал, да не може да дойде за раждането или да е нервен, че малкото му свободно време е нарушено, защото някоя се сетила да ражда еди кога си, също не е малка. Ако раждането е секцио, тогава ПО намирам смисъл в избора на екип.

Моят опит с първата ми драматично приключила бременност беше, че отидох в държавна болница (АГ), заради определен доктор, който ме прие, беше много мил и внимателен, даже загрижен за това, което ми се случва и т.н. И после си замина, свърши му смяната и тогава попаднах във филм на ужасите. Кракът ми не искам да стъпва там и дано не ми се налага.

После, когато забременях със сина ми, директно се записах на консултации и после родих в частна болница с много приятна обстановка, обгрижвана от целия персонал. Изкарах много приятна бременност и престой след раждането. При нас тук във Варна, във въпросната частна болница имаме един много голям плюс, че когато отидеш да раждаш, те питат на кого си пациентка и те имат грижата да се свържат с доктора и да го уведомят. Аз не се занимавам с това нещо. Но дори и да не може да дойде, имам доверие на всички там, които водят ражданията, тъй като целия персонал се грижи за доброто реноме на клиниката и привличането на други клиентки, разбира се. Накрая си тръгваш, плащаш си и си взимаш касовия бон.

Но това си е моят опит с болниците и напълно разбирам, че има различни случаи, различни хора и няма НАЙ-ПРАВИЛНО решение. Навсякъде се случват кофти неща, пълно доверие на никой не трябва да се има и трябва да разчитате единствено на себе си (тук имам предвид следродилните грижи в болницата). Peace

# 262
Здравейте и от мен.
За морето може би ще идем края на май или началото на юни, тъй като терминът ми е на 05.07. и най-вероятно ще е на нашето море. Много ми се ходи на Балчик, да отседнем в двореца, розите ще са цъфнали, вечер разходки, абе идилия. За къпане няма да става, ама на мен не ми се и рискува, въпреки че водата със сигурност ще е по-топла от водата август месец на Марбея.  Laughing
За присъствието на таткото ами нашият татко много иска да присъства, пък и аз ще се чувствам по-спокойна, когато е до мен. Ако не мога да разчитам в такъв момент на него, на кой тогава. Иначе него кръв, мръв и такива неща не го притесняват, все пак е татуист. Crazy

P.S. Към кого трабваше да се обърна, за да ме впишат на първа страница?  newsm78

# 263
Здравейте мамчета аз се записах за втора Фетална Морфология в Медицински център Св.Петка в гр.София,но забравих да попитам за цената,може ли да ми кажете колко струва Simple Smile

# 264
Здравейте момичета ... много съм бясна  #Cussing out #Cussing out на 26 декември правих БХС и се разбрахме с лекаря да му ги изпратя по е меил , изключвам че резултатите от цитонамазката още не ги знам ... и както и да е отивам на 16 на преглед гледа ме друг лекар който го замества че този бил болен питам за резултати той твоят лекар ще ти каже аз нз къде са . Прегледа беше 3 мин : ето вижте има сърце и мърда ... тва е прегледа чаках от 13,30 до 17 ч. за тези 3 мин . Звънах на лекарят който ме следи на 20.01. питах за резултатите той ми отговори че е с пациент и чак сега си отварям пощата и гледам че ми е написал на 24 .01 .следобяд че не му се отварят резултатите ... може ли такова нещо общо взето само съм си дала парите за този БХС а незнам какво ми се случва с бебо . Много съм нервна и нз как да постъпя. Докторът е Максим Клисурски в МД . #Cussing out #Cussing out #Cussing out
ДАНО ВСИЧКО МУ Е НАРЕД НА БЕБО

# 265
  • Телиш/Плевен
Вероятността доктора, който си избрал, да не може да дойде за раждането или да е нервен, че малкото му свободно време е нарушено, защото някоя се сетила да ражда еди кога си, също не е малка. Ако раждането е секцио, тогава ПО намирам смисъл в избора на екип.
Аз се сетих, че ние ще раждаме в разгара на Световното по футбол, а също и в периода на летните отпуски, така че си има реална опасност избраният доктор или да не дойде, или да дойде изнервен и нямащ търпение да си тръгне отново. ooooh! Общо взето и при избора на екип, и при не-избора му, все си има кусури и съм напълно съгласна, че в дадената ситуация си трябва и малко късмет. Аз вярвам, че всяка от нас, каквото и да избере, ще го има този късмет и всичко ще бъде наред. Само трябва да сме положително настроени. Hug

sweetpie, пиши на автора на темата - Мимето14. Тя се грижи за първия пост.  bouquet

# 266
Здравейте момичета ... много съм бясна  #Cussing out #Cussing out на 26 декември правих БХС и се разбрахме с лекаря да му ги изпратя по е меил , изключвам че резултатите от цитонамазката още не ги знам ... и както и да е отивам на 16 на преглед гледа ме друг лекар който го замества че този бил болен питам за резултати той твоят лекар ще ти каже аз нз къде са . Прегледа беше 3 мин : ето вижте има сърце и мърда ... тва е прегледа чаках от 13,30 до 17 ч. за тези 3 мин . Звънах на лекарят който ме следи на 20.01. питах за резултатите той ми отговори че е с пациент и чак сега си отварям пощата и гледам че ми е написал на 24 .01 .следобяд че не му се отварят резултатите ... може ли такова нещо общо взето само съм си дала парите за този БХС а незнам какво ми се случва с бебо . Много съм нервна и нз как да постъпя. Докторът е Максим Клисурски в МД . #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 267
  • гр. София
Здравейте, момичета! Случвало ли Ви се е да се натровите с храна по време на бременността? А да прегреете по време на къпане? #Crazy Оффф на мен два пъти ми се случи натравяне от храна, но за първи път ми стана лошо докато се къпя и естествено се отчетох на тоалетната  Confused Какво става не знам..... от толко много пазене все се притеснявам от нещо....  #Crazy Вие имате ли такива премеждия? ooooh!

# 268
Спокойно, ronichka, напълно нормално е! Откакто забременях, много от храните не ми понасят така добре както преди. Дори до преди две седмици ми се повръщаше от почти всичко и бях на специална диета, предписана от личната ми АГ. Внимавай докато си взимаш душ- не бива да бъде твърде горещ. Не е полезен за бебето... а и е възможно да ти падне кръвното много рязко.   bath

# 269
Здравейте момичета ... много съм бясна  #Cussing out #Cussing out на 26 декември правих БХС и се разбрахме с лекаря да му ги изпратя по е меил , изключвам че резултатите от цитонамазката още не ги знам ... и както и да е отивам на 16 на преглед гледа ме друг лекар който го замества че този бил болен питам за резултати той твоят лекар ще ти каже аз нз къде са . Прегледа беше 3 мин : ето вижте има сърце и мърда ... тва е прегледа чаках от 13,30 до 17 ч. за тези 3 мин . Звънах на лекарят който ме следи на 20.01. питах за резултатите той ми отговори че е с пациент и чак сега си отварям пощата и гледам че ми е написал на 24 .01 .следобяд че не му се отварят резултатите ... може ли такова нещо общо взето само съм си дала парите за този БХС а незнам какво ми се случва с бебо . Много съм нервна и нз как да постъпя. Докторът е Максим Клисурски в МД . #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Здравей,
и моето БХС много заксъня. На 2 януари ми взеха проба на 3 януари са я получили и на 13-14 трябваше да имам резултатите онлайн. Да ама НЕ! Чакам аз, чакам няма нищо онлайн, изписва ми 0 изследвания и това е. Накрая им писах на дадения мейл и получавам отговор, че не съществува такъв мейл. Побърках се от притеснение, да не би да закъснява, защото резултатите не са добри...
Та се опитах да се свържа с лабораторията ден, два, направо откачах от притеснение, най -сетне успях и дамата отсреща ми вика аз ви виждам резултата, и аз  й викам а аз не, та докато се разберем мина 5 мин. по телефона, накрая се разбрахме да ми прати мейл. Получих го след два дена на 21 януари с текст, че резултатите ми са "що годе" добри, но препоръчвали на всички мами да направят и късния скрийнинг... Погледнах резултатите и естествено почти нищо не разбрах, много се рових, много четох, амниоцентези и дъра бъра...
Отидох до доки и ми казва, че и на него не му харесват, и че ще повтаряме скрийнинга, а евентуална амниоцентеза не иска във Варна, че имало фатален край за нейна пациентка там и направо ме ошашка здравата!  Shocked Аз се чудех в този сняг как ще ходя до Варна, че е на стотина км от Шумен, а до Софето.. незнам. Утре съм на преглед и на 4Д и ще ме дупчат за късния БХС и направо ми е адски притеснено... Tired

Общи условия

Активация на акаунт