В тази тема вече няма да гадаем- на ЮЛСКИТЕ бебоци пола ще узнаем!

• 24 710
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Ох, два часа докато ви изчета... За кг - не знам, и аз съм скарана с кантарите. В понеделник съм на ЖК и ще се изтегля.   Онзи ден бях на лекар и ми каза 98% момиченце, но каза също , докато не ми каже 99% да не му вярвам.
Колкото до покупките за бебето - искам да се уверя, че всичко с него/нея ще е наред и тогава ще гледам. За легълцето нямам кой знае каква драма, но виж, за количките ще трябва да се поразтърся.
Иначе аз още не съм усетила бебето,  но аз и Виктория май я усетих към петия месец.
Хубави почивни дни на всички

Последна редакция: сб, 01 фев 2014, 17:17 от Мимоза2

# 691
  • София
аз си се меря в нас, нито един от 2та доктора не ме е мерил, само ме питаха колко кг съм  Rolling Eyes спомням си че на жк в ТК преди 7 г. ме мериха и с едно такова като пергел, не знам как се казва и какво точно мери на корема, ама сега  и това нъц- само уз, ккръв и урина.
за снахите- аз кат заклето свекървище, мога да взема 2  Grinning Grinning
сега за беб това което се чудя, след като разбрах, че ще е момче, е дали ще се метне на баща си - рус и синеок, или на мама  и батко - с кестенява коса и пъстри/кафяви очи Sunglasses
tania19 не се напъвай, почивай и ти пожелавам никакви такива до края  Hug
bumble111 при баткото всяка вечер специално отделяхме време и му говорехме и пускахме музика, четохме че е доказано от учени че чуват, така че аз поне не виждам нищо лошо двамцата с беб да си слушате музика.   Simple Smile Hug
leaaa радвам се за теб и за това колко спокойно ти е минало изследването, според мен точно така трябва да се приемат тези неща, моите поздравления за отличните резултати и за куража и ти пожелавам лека бременност докрая   bouquet

# 692
Ей,днес ми стана много драго   Wink С ММ отидохме до една бебешка борса да разгледаме колички(по негово предложение) Ама как разпалено гледаше, буташе,разпитваше продавачката  Simple Smile Харесахме си май тази http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … d41372e43fcb7d0c0 Някакви впечатления ?

# 693
Благодаря момичета  bouquet Вече си бременея спокойно Simple Smile

# 694
Ей,днес ми стана много драго   Wink С ММ отидохме до една бебешка борса да разгледаме колички(по негово предложение) Ама как разпалено гледаше, буташе,разпитваше продавачката  Simple Smile Харесахме си май тази http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … d41372e43fcb7d0c0 Някакви впечатления ?

Да много е хубава - моя позната имаше и я побутах - страхотна е . За abc знам че са много здрави и маневрени колички - за съжаление не са ми по джоба, но ако имах възможност въобще нямаше да се колебая- на мен тази която си избрала ми е фаворит.

# 695
Здравейте и от мен. За музика аз съм си меломан, тъй че по цял ден слушам музика, установих че моето момиче харесва Лана Дел Рей, всеки път като я чуе или запея нейна песен се размърдва. Иначе от класическата музика аз много обичам да слушам Бетовен, осебено ми е любима Тишина, от бароковата харесвам Бах и Вивалди.
Сега да се оплача, днес ходих до HM да пробвам дънки за бременни, направо ужасно стоят-слим фит-а виси от всякъде, много са дълги и някак мърляво направени, ама за тия пари толкоз. Изобщо в отдела за бременни е пълна скръб и трагедия, толкоз грозни неща отдавна не бях виждала. Незнам защо тези хора са решили, че бременните не трябва да изглеждат добре и в крак с тенденциите. Моля кажете някой хубав магазин, ще остана гола и боса  Laughing Сетих се за GAP че може да имат някакви прилични модели дънки, някой да е ходил там скоро? Както и да е, не си тръгнах с празни ръце, взех си много як шал и червени, велурени обувки с токче от любимата Zara.
Разгледах и малко колички и най-вече гледах Мutsy, не ми харесаха на дизайн, с почти никакви оции и екстри и кофти цветове.

# 696

Да много е хубава - моя позната имаше и я побутах - страхотна е . За abc знам че са много здрави и маневрени колички - за съжаление не са ми по джоба, но ако имах възможност въобще нямаше да се колебая- на мен тази която си избрала ми е фаворит.
На мен също ми е малко скъпичка,но като видях то по-малко от 600 лв няма Shocked а и тайната ми идея е да се оглеждам по продавалника и ако попадне някоя втора употреба такава  да я взимам  smile3503 или от познати ..ще се оглеждам отрано.Мен това ми е второ дете - нямам кой знае какви мераци,искам да е удобна,маневрена и лека  Peace

# 697
Добро утро мами, вчерабях до вилата, после проведох важна среща и резултата-напролет почвам да строя бунгала с басейн.

# 698
  • София
kalata2011 супер, в планина ли ше ги строиш тези бунгала? а басена, открит предполагам? Simple Smile
за миналия 14 фев. решихме и ние да празнуваме с мъжа ми и бяхме в огняново с компания, където хотела имаше и въшни и вътрешни басейни с минерална вода., много ми хареса.
mini_moni мн добре ми изглежда тази количка  Peace аз също гледах в продавалника, като че ли по-изгодно идва от там, има доста запазени. тази на баткото също беше оттам и беше супер запазена, отидох да я видя при една мацка, която я продаваше и направо си я взехме  Grinning сега не знам, още само гледам макар че една на макларън червена ми хареса, а исъм я виждала как се държи наживо от едно мамче в квартала, мн е лека и маневрена, само с тия двойните колелца нещо не съм мн хепи ама ще видим дали ще е тя. Rolling Eyes
а къде беше тази борса?
sweetpie вярно ли няма нищо интересно в нм? много тъпо.... аз декември си взех няколко неща, тогава имаше доста неша, но не като за мен. а дънките които си взех хич не бяха евтини, 80 лв., не съм давала за дънки толкова пари взимах си от аутлети на далеч по -сносни суми Rolling Eyes
аз си взех наскоро 2 рокли на модена с идеята за сватбата през май и сега се чудя дали ги искам изобщо... голяма съм шматка, там ми харесаха пробвах всичко и сега изобщо не ме кефят, от хормоните е сигурно  Laughing

# 699
  • София
Хей, не се притеснявайте че останете без зетьове. Аз имам един, пък и при ноемврийските мами бяхме болшинството с момчета Simple Smile Относно дрехите - изтърпете още  месец с клинчета и старите си дрехи до колкото е възможно. Ще пуснат после пролетно-лятната колекция на всякъде.
Ние вчера едвам стигнахме Велинград. Взехме колата на татко с идеята че зимата с джип ще е по-добре в планинска местност. Оказа се че парното духа топло само за пасажера до шофьора- ММ караше с ръкавици! Беше премръзнал целият Sad около Пазарджик нещо се прецака и почнахме да губим мощност. Нанагоре повече от 40-50 не можеше да вдигнем - даваш газ и тя се дави,  абсурд е да изпревариш някого .. Изобщо не знам как ще се приберем в СФ с тази кола. Не искам да я виждам, голямата работа че е джип..

# 700
Elpet на 40-50км от Сф в Стара планина.

# 701
И аз се учудвам за H&M. Аз от там си взех 2 чифта дънки и 2 панталона тип "slim" и ми стоят перфектно. Взех си обичайния размер, който си нося по принцип и реално разликата е, че не ми стяга в корема. Но наистина дънките са си скъпички. А панталоните ги взех по 20лв от намаление.

Момичета да ви питам и аз, какво ви е мнението за тази количка, моля?
http://www.bebe-best.com/baby-active-elipso-detska-kolitchka-mint-p-53621.html

kalata2011: Ооо супер, страхотно звучи!!

Казаха ми, че в ИКЕА имало много хубави неща за детско оборудване и мисля да намина някой път да разгледам. Имало и много сладки чаршафи.

# 702
Monika@ На мен много ми харесва като външност,но само това мога да кажа-от вас събирам впечатления кое е ок и кое не.
Опитвам се всичко да запомня. Знам само,че изборът е труден.

# 703
Monik да знаеш че повечето от мебелите в Икеа са от пресован картон, т.е. мебели от типа секция, гардероби не са масивни

# 704
Бързо да дам отчет от ЖК: бебо е добре, продължава да се развива с една седмица напред, движи се и се успокоих Simple Smile като го видях, че всичко е наред. Не успяхме да видим какво е, и ще чакам 10.02 ФМ. ММ ще си вземе отпуск за да го види Simple Smile, че досега не влизал с мен и умира от нетърпение.
Добре дошли на новите мами: лека и успешна бременно и пухкави бебенца на финала Simple Smile
Хайде аз излизам да обикаля из ЛС Waikiki -тата да си намеря още едни дънки за бременни от моят номер, нищо че ще са еднакви модели. Това, което си харесах е 23 лв и ми е  удобно.

Общи условия

Активация на акаунт