В тази тема вече няма да гадаем- на ЮЛСКИТЕ бебоци пола ще узнаем!

• 24 738
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро и от мен момичета Simple Smile

Ние вчера седяхме до 1 през ноща и аз сега се излюпих , а малкото още спи ама съм му отворила вратата че да се буди да ходим да се пързаля с шейната че татко му си е в къщи - аз не мога да го дърпам тази зима и ако знаете как жално жално гледа другите деца с шейни.

Ох да ви се оплача- ставам днес и съм една подпухнала в лицето - направо страшно - никога не ми се е случвало досега - дори и с първото.Така  са ми подпухнали очите че не мога да ги отворя.

За яденето на мен ми се ядат и салати, но и дюнери, кълки на кфс и все такива нещица.

Мамчета,защо е толкова променен сайта?И не ми излиза нито една лентичка newsm78

Относно количките-на мен много ми допада Cangaroo Victoria-изглежда доста стабилна .Някой да има впечатления от нея?

С баткото изкарахме с тази количка- здрава маневрена- удобна за детето - широка, идеален чувал за зимата. Недостатък двойни предни гуми и е тежка 13,5 кг. Иначе е като танка - ако знаеш колко километра съм навъртяла с нея - буквално десетки - затоплеше ли се ходех от Емил марков до центъра поне през ден пеш а това са си повече от 12 километра в двете посоки. Ползвах я 2 години и малко. Сега първите месеци за бебо ще съм с нея , но после ще взема нещо по-компактно и леко - а и ми трябва с въртящ се кош е да мога да си захвана бъги борда.

Plesure мила мерси за предложения бъги борд и това е идея добре изглежда не бях срещала точно този тип изглежда удобен за бебо.

Оки  Hug

Аз пропуснах да се оплача, че днес имах контракции и по време на самия преглед Sad Докторката даже ми ги показа на ехографа...Та започнах прахчета магнезиев диаспорал. Надявам се да няма нещо притеснително  Praynig

Не се тревожи няма страшно - аз бях с контракция  с малкия от началото на 5 месец до края - няма страшно случва се - почивай и си пии магнезия, ако въпреки това усетиш стягане пии две но шпа легни за 30 минути и всичко ще е о.к.

Чай за кърмачки пиех след като родих на Хип с малки - в опит да с върна кърмата - нервираха ме от работат когато бебо беше на няма и три месеца и кърмата от 1,2 л за няма и един ден спадна на 0,200 мл изкарани със зор . Да ти кажа особен ефект нямаше. Но моята кума го пие и твърди че и бил помагал- пък незнам.

За килограмите - бях чела че с бебета които се развиват главно зимата като при нас се трупа повече. Ох вчера на РД на мъжа ми се снимахме и като видях снимките ми призля- ми а с 4+ съм като поничка ( според мъжа ми само аз така съм се била виждала ) а +12 ако ако съм накрая - странно минала съм през това и пак се шашкам. Странното е че съм качила +4 но нося един размер дънки по голям от преди - но пък за сметка на това коремчето ми е от талия 66 см на 76 см, а бюста от сутиен 70B e 70 D клонящо към Е та може и там да има дан - иначе в дупето се ужасих съм качила 5 см - та чак се чудя как се вмествам в 27 номер дънки, а пък ми се струва че съм слон балон - ама каквото такова.

Леаааа радвам се че всичко е наред и е минало - честити розови гащи Simple Smile

# 676
Здравейте момичета, какъв хубав ден е днес в София! ММ отиде да кара ски, но аз мисля да не седя вкъщи да го чакам.

Искам да ви кажа колко се ядосах. Снощи излизаме с ММ и приятелите в един нов бар и тъкмо ми хареса и към 23ч. охраната запали цигара, от там цялото заведение. Няма нужда да коментирам колко зле беше вентилацията. И това вече ми се случва за N-ти път!! Въпреки закона имам чувството, че аз няма къде да отида повече. Стана ми много зле по едно време и се наложи да си тръгна  Sad Естествено подадох сигнал в РИОКОЗ, но дали някой ще вземе мерки..не съм сигурна. Естествено като се прибрха цялата смърдях на цигари от глава до пети.

mama@cvety: За морковите - съвсем възможно е! като съм била малка, мама ми е давала много моркови за очите и по едно време съм станала буквално оранжвева. Само, че ти ги намали, защото не е хубаво да предозираш толкова.

Честито на тези узнали пола!

leaаa: Много се радвам за хубавите резултати и , че всичко е минало добре !  Hug

Някой беше пуснал линк към страницата на Angel Baby. Аз съм купувала от там дрешки за бебета на приятели и наистина всичко е много красиво, изпипано, качествено и на страхотни цени. Първият път като минах отвън реших, че ще е много скъп магазин, защото изглежда много луксозен, но не. Това е български магазин направен с много мерак и желание. Определено ще отида там.

# 677
  • София
чесстити розови гащи, мисля 2 броя прочетох, ако не - пак честито   bouquet късметлийки Sunglasses
antonka, много е хубаво да си кума, аз съм била 2 пъти и за мен беше на моменти дори по-голяма емоция от лудницата на нащата сватба  Peace ако имаш нужда от някакво друго инфо, пиши ако решиш и на лични  Wink а хорото е в кърпа вързано  Laughing   Peace
CCBG, pleasure Peace
момичета, някоя от вече мамите, ползвала ли е слинг? аз ползвах само кенгуру, абсолютно незаменимо го намирам, но като че ли слингът е по-добре за беб? преди време не бяха много популярни а и ми се видя сложно и връзването  им newsm78
hrisi1303, да ти кажа миомата док каза че е 1 см сега, аз дори не знаех да имам. мисля да проверя нейната теория и на фм на 18.02. но определено няма смисъл да я мисля ссега, понеже нищо не може да се направи.
пращай си позитивни мисли, че това няма как да порасне повече, а след като родим живот и здраве, ще правим прегледи и ще го мислим. може да се окаже че няма и какво да мислим, ако се скрият Hug когато приключих да кърмя малкия ходих на преглед при мамолог и ми стана много криво като ми каза че имам киста на лявата гърда. така вече 7 години кистата е много малка, просто я следим и това е. затова определено ти пращам и аз позитивни мисли, гледай си коремчето и себе си и недей да циклиш в мрачни мисли, така мисля е най-добре  Hug

# 678
leaаa много се радвам за хубавите новини и честити розови гащи  Hug

mama@cvety съвсем възможно е от морковите да си оранжева. Моето момченце като малък пиеше много сок от моркови (много го обичаше) и един ден като го заведох на консултация доки ми каза спирайте морковите,че положението е много оранжево  Wink

Желая прекрасен ден на всички,пълен с много усмивки  Hug

# 679
Здравейте мамчетааа...пак съм много назад с материала..ще се връщам назад да чета...Имам един въпрос...някоя мама правила ли си е фотосесия през бременността?Аз мисля да направя, вече дори имам виждане за нещата,но не знам кога ще е най подходящо...в 7 или 8 месец..?Как мислитеее?

П.С' Защо наистина е толкова кофти изгледа на темата и ни ги няма лентичкитеее... Sad Така ли ще бъде вече?

# 680
Здравейте мамчетааа...пак съм много назад с материала..ще се връщам назад да чета...Имам един въпрос...някоя мама правила ли си е фотосесия през бременността?Аз мисля да направя, вече дори имам виждане за нещата,но не знам кога ще е най подходящо...в 7 или 8 месец..?Как мислитеее?

П.С' Защо наистина е толкова кофти изгледа на темата и ни ги няма лентичкитеее... Sad Така ли ще бъде вече?

Аз съм от Пловдив,ще си правя фотосесия при Елена Карагьозова,та тя казва че най добрия период за снимки е именно седмия или осмия месец,но все пак при всяка жена е различно,колкото по оформен вече е корема,толкова по добре   bouquet

# 681
  • Телиш/Плевен
За всички, които не виждат подписите:
Профил -> Настройки Изглед и Подредба -> махате отметката на "Не показвай подписите на другите потребители" -> запаметявате. Peace

# 682

Миме, видя ли че дава резултат розовия щъркел,ама май много задминаха сините та дали да не го сменим пак,та да се изравнят малко  hahaha (шегувам се)

Joy Мама Цвети за сега са 8 stork-boy на 10 stork-girl не е толкова зле  Mr. Green

# 683
Значи горе-долу поддържаме статистиката, според която жените са 51% от населението срещу 49% мъже  Laughing Mr. Green

# 684

.  
Аз съм от Пловдив,ще си правя фотосесия при Елена Карагьозова,та тя казва че най добрия период за снимки е именно седмия или осмия месец,но все пак при всяка жена е различно,колкото по оформен вече е корема,толкова по добре   bouquet
Говорихте ли вече за цена?Нямам представа колко ще ми струва при моя фотограф...но няма да е малко...

За  сега съм от  stork-boy  мъжките мами Simple Smile

# 685

.  
Аз съм от Пловдив,ще си правя фотосесия при Елена Карагьозова,та тя казва че най добрия период за снимки е именно седмия или осмия месец,но все пак при всяка жена е различно,колкото по оформен вече е корема,толкова по добре   bouquet
Говорихте ли вече за цена?Нямам представа колко ще ми струва при моя фотограф...но няма да е малко...

За  сега съм от  stork-boy  мъжките мами Simple Smile
Сега не сме,но знам че взима пет лева на снимка,колко си харесаш

# 686
  • Варна
здравейте момичета, тази сутрин като отидох до WC видях че имам зацапване, обадих се на моята док и тя ми каза да отида в спешното да ме видят за по сигурно. Хайде до АГ-то докторът ме гледа, каза ми че няма нищо обезпокоително, да пия 3x1 но шпа и да лежа повече, така че май от понеделник до края ще съм болнични Sad 
Засега ми каза че не се вижда нищо м/у краката Simple Smile, така че явно чакаме момиченце Simple Smile

# 687
Леле колко много сте изписали, признавам не можах да ви изчета.Явно ще наваксвам постепенно.
Аз наминавам и тук да се похваля, а и да успокоя всички онези на които им предстои амниоцентеза.При мен мина, всичко беше нормално и резултатите са отлични.Една малка госпожица ще си имаме.Да си призная много исках момче,но важното е да е живо и здраво.Второто ако е рекъл Господ ще е момче Simple Smile За процедурата мога да кажа само,че няма нищо страшно в нея.Пиете преди това нош па няколко дена,за да намалите риска от контракции и после се оставяте спокойно в ръцете на доц.Димитрова или при който сте решили да я правите Simple Smile ХУбав ден ви пожелавам момичета  Hug
Много се радвам за теб!  Hug
Дано и при всички чакащи, като мен да сме със същите новини, като твоите, макар, че знам, че чакаме мъж Simple Smile
Поздрави!  bouquet

# 688
Момичета,  пускате ли вече музика на бебенцата, аз се усетих днес , че таблета ми е на колената посотоянно и слушам музика,  така че и бебето е слушател,  но се чудех дали е рано за класическа и дали е лудост да му пускам даже детски песнички, мамите с опит да споделят  Embarassed Laughing

# 689
Миме, видя ли че дава резултат розовия щъркел,ама май много задминаха сините та дали да не го сменим пак,та да се изравнят малко  hahaha (шегувам се)
Живи да сте, изчакайте ме.  Praynig Praynig Praynig И аз искам розови гащи.  Joy
Хихихи  hahaha Ще почерпиш ли hahaha
Леаааа много се радвам за хубавите новини, а относно пола ако имам пак момче може да си ги менкаме  Joy
 Мименце, шегувкам се за сега обаче ако продължиме така ще се наложи  Crazy Няма да има за кого да ги жениме момите. Такива като мен ще се наложи да взимат по 2-3 снахи на син  Joy
За морковите не ям толко много-по 2-3 на ден,ама при моя син като прекалявах със морковите и акаше оранжево,а аз -не  Blush
Връщам се да ви чета,че минах отгоре,отгоре  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт