Монодиета - част 9

• 88 700
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
Herzen ако ще си дълго време на моно ги давай два последователни дни. Аз ще карам моно но какъв ред не съм решила още и задължително три пъти хранене на ден, защото иначе освирепявам и се получава обратния ефект.

# 331
И аз съм тук!Успех и на двете! Hug  bouquet Hug

# 332
# 333
Здравейте момичета Simple Smile Бихте ли споделили коя от всичките диети на първа страница правите или сте правили и какъв е резултата до момента Simple Smile

# 334
Здравейте на всички!!   bouquet
Изчетох цялата тема и реших да се включа при вас!  Peace
Видях, че има доста добри резултати от монодиетата, така че от днес съм на линия! Simple Smile
Стартирам от 66 кг. при ръст 169 см., Надявам се да стигна поне 60 (а още повече искам 57 кг, колкото съм си била и винаги, но в последната година нещо се случи и натрупах останалите Sad
Започвам днес с варени картофи.
Все още не съм сигурна коя точно диета да избера, но те са доста сходни така или иначе, а и може доста да се импровизира Simple Smile
Ще давам отчети, надявам се да има резултат!  newsm17

# 335
Привет на новодошлите petia182   Hug Hug Hug
sun sea пак се събираме старата група  Joy Joy Joy Joy Joy
Mis Kapriz аз ползвах първата диета и за няколко дена бях свалила три кила но много зависи от това колко имаш да сваляш. Ако са последни три четири кила се свалят бавно ако имаш повече се свалят по бързо.
Аз днеска съм на зеленчуци. Успешен ден. Тегленето ми е на края на месеца до тогава не се доближавам до кантара.  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 336
Аз да попитам - подправки и зелении някакви могат ли да се слагат - черен пипер, сух чесън, розмарин, риган, магданоз и т.н. ??
Ще трябва да се науча и да си пия кафето без мляко  Crazy

# 337
Аз да попитам - подправки и зелении някакви могат ли да се слагат - черен пипер, сух чесън, розмарин, риган, магданоз и т.н. ??
Ще трябва да се науча и да си пия кафето без мляко  Crazy
Пете аз си слагам. Дори малко зехтинче и сол но в много малки количества. Е убий ме варени картофи без нищо няма как да ги преглътна  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 338
mimi_msm, Да точно за картофите си мислех и аз  Grinning
И аз може да слагам малко солчица и подправки, поне като са само картофи да са ми вкусни Grinning
Мими, а ти от колко време си на моно?

# 339
mimi_msm, Да точно за картофите си мислех и аз  Grinning
И аз може да слагам малко солчица и подправки, поне като са само картофи да са ми вкусни Grinning
Мими, а ти от колко време си на моно?
Ами тя моята одисея е дълга  Joy Joy Joy Joy Joy почна си моно сваля пет шест кила и решавам да ям нещо друго та взема че кача  Joy Joy Joy Joy и така се въртя в омагьосън кръг непрекъснато. Сериозно почнах от днеска. Миналата седмица тотално се изложих. Немога да кажа откога съм на моно, защото винаги прецаквам нещата. От година две само се излагам и току сваля някое кило и после се отпусна и си ги кача.

# 340
Здравейте момичета:) радвам се,че ще пиша с някого,защото последните килограми доближаващи крайната цел се свалят най-трудно.
mimi_msm да наистина са последните и съм в застой на едно място.Искам да сваля още 5 кг и не знам ,само монодиета не съм пробвала.Ще видя коя ще започна.
petia182 Здравей и на теб Simple Smile аз пък хич не ги обичам тези картофи,само газове получавам от тях.
Сега ще разгледам да видя коя ще започна,че ми писна все да съм на диета и да се ослушвам.

# 341
  • София
Мисля да се включа и аз. Нещо от сорта да въртя кисело мляко, айрян, таратор с картофи, яйца и така до резултат.

# 342
Klemy добре дошла при нас. Успех на всички и се надявам, че редовно ще си пишем, че нещо беше позамряла темичката.
Аз днеска съм на една салатка домати и краставици за довечера същото. Утре може плодове да хапна.

# 343
klemy, вкарай ден с риба или месо
печено пиле поне  Flutter

таратор с картофи  Rolling Eyes

# 344
Бихте ли ми казали аз каква мога да започна от днес при положение,че за закуска изядох кофичка кисело мляко,а за обяд 100гр сирене и 1 домат. Поне млякото и сиренето са ми от една група.Мога ли да продължа с мляко да не започвам от утре,че в събота заминаваме на море и да отърва поне още  някой друг грам.

Общи условия

Активация на акаунт