Монодиета - част 9

• 88 656
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря  Hug
Хубава и лекичка неделя

# 616
Благодаря  ви момичета! Сигурно съм единствената която от един ден прегрешения и то само на вечеря ,качва 2 кг! Дано да паднат бързо.
 Вчера на варени картофи, днес на зеленчуци, утре съм планувала печени бутчета
Хареса ми деня със сиренцето и виното Simple Smile ще взема да си спретна тия дни един, че много напрежение
Хубав уйкенд ви желая Hug

# 617
Здравейте, мономадами. Как сте?   bouquet
sun sea Благодаря за съвета. Непременно ще отида да си взема пробиотик  Peace
Shiro Благодаря ти. Дано резултатите да ме зарадват.  Hug
dobirodriguez Добре дошла и успех!  Hug
Ditka74 Не си, не си единствена. Аз след 4-те седмици на японската, направих 1 зареждащ ден и на следващия ден осъмнах с +3кг.  Mr. Green Бързо падат тези килца, не се притеснявай.  Hug

Моят отчет: Вчера ми беше ден за извара. Изядох 500гр., НО вечерта ми дойде МЦ и понеже щях да припадна буквално - краката не ме държаха, та си хапнах и малко сиренце /обезсолено и обезмаслено/, защото нямаше от къде да си купя още извара.  Embarassed Embarassed Embarassed
Днес: Беше ден на банани - нямала съм прегрешения, издядох 6-7 банана, но пък от 8,30 сутринта не съм се спряла - цял ден обикалям, и най-накрая се прибрах вкъщи.  Peace Надявам се да не съм прекалила с количеството.  Embarassed
Утре: Пилешко месо  Flutter

Момичета, бях обещала утре да се претегля, но както споменах ми дойде МЦ и отлагам тегленето за 14.02, когато приключва първия цикъл от моето 16-дневно моно, защото, когато съм в МЦ никой дявол не може да ме накара да стъпя на кантарев  Crossing Arms Знаете как е....  Crossing Arms

Това е от мен за днес.
Леко диетуване на всички   bouquet

# 618
Ditka74 Определено не си единствена. Аз съм забелязала това при мен като се ограничавам твърде много и най-малкото нещо, което хапна ми се отразява с много. В никакъв случай не се отказвай. Всички знаем колко разочароващо е и как ни кара да се отказваме, когато кантарев не е на наша страна. Всичко е търпение!  Hug
TheOneS Не се притеснявай от кантарев. Време е всички да го победим. При мен се случи някакво чудо. Започнах диетата си с първия ден на МЦ.   Laughing  Laughing  Laughing При всеки е различно, но това не очаквах.  Laughing Справяш се страхотно!  Heart Eyes
Прекрасната Добре дошла и много минуси ти пожелавам. Коя монодиета си избра?  Hug
dobirodriguez Ами ти? Коя от монодиетите си избра?  Hug

# 619
1 ден - кисело мляко / взимам си Бор - Чвор 3,6 % и изяждам около 2 кофички - т.е. колкото ми се яде/
2 ден - плодове /фреш/
3 ден - пил. бутчета
4 ден - варени картофи /в моя случай бяха солети, защото бях на работа/
5 ден - варени яйца

# 620
момичета и аз се присъединявам. Напълнях много тази зима  (5-6 килограма буквално за 4 месеца) и килограмите не падат сами. няма да пиша начални килограми, защото ме е срам, но цел да махна 10 кг. Ситуацията е ужасна.
Всеки ден ще съм на различна монодиета (избрана от мен самата):
1.ден чай/кафе с 0.5 прясно мляко
2. ден варен ориз 1-1.5 чаши суров
3. кисело мляко до две кофички
4. зеленчуци  до 1 кг
5. 300-400 гр месо
6. плодове до 1кг

Същевременно и ще спортувам. Драстично е, но няма как, тъй като съм натрупала бързи килограми и искам да ги махна мксимално бързо. ужасно ме е срам, че си пропилявам младостта в дебелина.

Последна редакция: нд, 08 фев 2015, 21:41 от OX'AMAH

# 621
Аз си избрах : Програма за отслабване от Teodorka 14 дневна
Днес ми е втори ден утре ще видим какво ще покаже кантарчето дано е на  -  Praynig
Прекрасна  Добре дошла  Hug

# 622
Здравейте момичета  Hug аз от 07.02 съм на тази монодиета :
Диета от rainfall
1 ден- 3 коф.кисело мляко
2 ден- зеленчуци
3 ден- 6 св. картофа
4 ден- 6 тв.св. яйца
5 ден- 800гр. варено месо

......... скоро ще споделям резултати   bouquet

# 623
Местя се при вас. Идвам от японската тема. Grinning
Там махнах 5 кг, но не е за мен, яйцата ме побъркваха.
Имам няколко дена почивка и днес започвам моно. Стартирам с киселото мляко, но не съм си изяснила концепцията за по-натам. Искам поне 10 дена да заформя, с идея за нови -5 кг.
Успешна седмица на всички!

Може би това е за мен.
Монодиета 4
първи ден - айрян или течности /очистителен ден/
3 дни ориз
3 дни пилешко
3 дни ябълки

Драстично изглежда, но лесно-да не го мисля. Освен това липсват така омразните ми вече яйца. Thinking

Последна редакция: пн, 09 фев 2015, 08:58 от иванула

# 624
Добро Утро монодами  Hug
Да се отчета 2 ден -300   не е зле като се има пред вид че кафето сутрин го пия с мляко и захар  Embarassed     
Хайде чакам резултати дано всички имате много минусчета  Praynig
Хубава и минусова седмица ви желая

# 625
Добро утро   bouquet
TheOnes чакаме резултати Simple Smile
Успех на всички започващи сега !
Иванула добре дошла Simple Smile много драстична ми се вижда твоята диета. Успех, дано бързо паднат и следващите 5кг.
 На мен взе да ми отслабва волята . Все за храна си мисля тия дни Sad
Вчера след зелечуковия глад -400гр.
Мислех днес да съм на месо, но ще применя на плодове, че ми е по- удобно като съм в движение цял ден.
Успех и режимен ден

# 626
Здравейте момичета, от днес и аз се включвам във вашите редички.От два дни ви чета постовете и ви се радвам за постигнатите резултати.Накратко за мен на 38 г. съм и в момента тежа 76.600 кг. това са кг. на които не съм била никога освен като бременна .Най добре се чувствам около 60кг.Днес и утре ще бъда на кисело млекце.Хубав ден!

# 627
И аз се записвам , мислих да правя диета със зелева супа. Но тази супа е ужасно гадна, отказах се така, че се присъединявам към вас. Днес съм на ябълки.

# 628
И аз се записвам , мислих да правя диета със зелева супа. Но тази супа е ужасно гадна, отказах се така, че се присъединявам към вас. Днес съм на ябълки.

Мила, ти коя монодиета си избра ?  Heart Eyes

# 629
Понеделник   
ябълки   

Вторник   
Кашкавал   

Сряда   
Краставици   

Четвъртък   
Кисело мляко   

Петък   
Варено месо