Монодиета - част 9

• 88 658
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Грииииииииип   newsm19 newsm19 newsm19

смаяна съм, честно   smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

sun, само пинко да каже колко се сваля с винцето  Laughing
преди години в телевизия ММ водещите говореха, че са на диета с таратор - докато не свалят колкото искат не спират диетата

# 601
Добро утро с пожелание за много минуси! Хайде всички да споделят хубавите си резултати!  Hug

Моят отчет днес:
/1 ден/: Кисело мляко. -0.900   Peace
/2 ден/: Зеленчуци. -0.400  Peace
/3 ден/: Картофи. Чудя се дали този ден ще покаже хубави резултати.... Показва ли ви минуси от картофите, монодами? Thinking  newsm78

Хубав и успешен ден без прегрешения!  Hug

# 602
Здравейте, дами.   bouquet
ГРИП Продължавам да твърдя, че резултатът ти е уникален. Дори реално да са 7-8кг. мазнини това въобще не е малко. Напротив, според мен е зашеметяващ резултат! Аз лично съм смаяна и възхитена!  Hug
vaniaSH79 Успех!  Peace
sun sea Благодаря ти!   bouquet
Herzen Ти как си? Как върви диетуването при теб?  Hug
Shiro Браво. Супер резултати имаш! Аз също като теб имах колебания относно картофения ден /още повече заради факта, че преди това бях 4 седмици на "Японското чудо", което си е само чисти протеини/ НО, след деня на варени картофки отбелязах -1,200кг., така че давай смело!  Hug Peace

Момичета, моят отчет:
Вчера: Обезмаслено и обезсолено сирене /500гр./
Днес: Хрупам зеленце  Whistling

Хубав, успешен и много минусов ден!  Hug

# 603
ГРИП Благородно ти завиждам!

TheOneS Благодаря за подкрепата!   bouquet Аз също идвам от японското чудо и преди това имаше месец борба с диети. Имам своите притеснения, защото наближавам момента, в който си мисля, че все по-малко и по-трудно ще свалям. Надявам се всичко да върви добре при теб и всички!

Къде са другите??? Споделяйте резултати, монодами. Нека се мотивираме взаимно!  Peace  Hug

# 604
няма резултати  Sunglasses
в овулацаия задържам толкова вода, колкто и в МЦ, затова не си развалих сутринта настроението с мерене
2 дни на мляко, 2 дни на яйца, уикенда още не знам

до закопчаване на скиорският гащиризон остават 4 пръста  Joy Joy Joy
дойдоха ми и 2 рокли от асос  newsm18 newsm18 newsm18

# 605
Добро утро момичета!
Аз оплесках нещата! Много ме е яд, #Cussing out
Няма да се тегля, че ако видя + и ще се гръмна  #2gunfire
Днес започвам от начало: варени картофи

# 606
Здравейте, момичета.  Hug
Herzen Честити ти роклички  Hug Със здраве да си ги носиш  Heart Eyes
Ditka74 Не се ядосвай, заради 1 прегрешение. Важното е да няма отказване  Peace

Моят ден вчера на зеле беше отвратителен  Sick Въобще не ми се ядеше, едвам изядох 1 купичка настъргано зеле.. За следващия път този ден официално е модифициран на ден на Марулки  Crossing Arms Имах и леко прегрешение - излизах на заведение и си позволих да изпия 1 Кола Zero  Embarassed
Днес: Обезмаслена извара  Flutter

Момичета имам едно въпросче: Утре ми е ден на тиква, но аз я мразя. Мисля да я сменя с банани - ок. 5-6бр. за целия ден. Удачна ли е тази замяна? Имате ли някакви предложения с какво друго бих могла да заменя тиквата?  newsm78

Успешен диетуващ ден, момичета   bouquet

# 607
Съботно привет! Hug
Herzen,честити ти рокли.Болната ми тема са.Чакам да ги демонстрираш.Да ти услужа с моя скиорски,ако искаш? Hug
Ditka74,презаредила си и раздвижила метаболизма! Hug Peace
TheOneS,как е почивката? HugМожеш да я размениш с какъвто плод желаеш,дори и да ти са смесени.
На мен ми се върти дуомоно-салата с тон или извара или яйца.Купих си книгата на Надя Петрова и реших с началото на постите да направя 14-дневният й детокс.
Прекрасен уикенд! Hug

# 608
  bouquet
Идвам да се отчета вчера бяло саламурено сирене (не обезсолено около 300-400гр) и 2/3 бутилка Мавруд Crazy мнооого ми беше хубаво заспах още в 10ч. напита и сита  Flutter
днес - 400гр.
Аз съм до тук .. след 10тина дена съм решила да правя по един моно ден. За разтоварване на организма!
Успех на всчки мономацки  Hug

# 609
pinko,хубав минус имаш!Размечта ме за ден на синьо сирене с греяно вино. Laughing

# 610
sun sea Много хубаво си решила за детокса - подкрепям!  Hug Благодаря ти за отговора - значи ще си хапвам бананчета, че от четвъртък съм с гнойна ангина и съм на антибиотици (това обаче не ме отказа нито от диетата, нито от тренировките) и също така съм пред МЦ и ми е леко отпаднало, та малко "здравословни" въглехидратчета добре ще ми дойдат  Peace Иначе ваканцийката върви добре - всяка сутрин ходя на фитнес, после на плуване, а след това цял ден се разхожам - много добре ми се отрази. Утре вечер се прибирам в Софийка и в Понеделник сутринта веднага ще отчета резултатите за 5-те дни, в които нямах възможност да се тегля   bouquet
pinko Много хубав минус. Успех и на теб от тук нататък  Heart Eyes

# 611
вземай пробиотик и кисело мляко,за да не си прецакаш флората.бързо възстановяване!

# 612
Здравейте, момичета!  newsm22   bouquet

Herzen Асос имат страхотни рокли, да са ти честити!  Heart Eyes
Ditka74 Не се ядосвай, мила! Не се отказвай, а продължи напред. Всички имаме такива моменти, в които прегрешаваме. На мен като ми се дояде гледам да хапна повече, но от същото. Ако ми се яде много сладко си взимам карамелени смучещи бонбони, за да се залъжа, че е нещо сладко. А ако съвсем с нищо не искам да прегрешавам, се наливам с повече течности и убиват апетита ми. Не забравяй, че след първите дни стомаха се свива и дори няма да се сетиш да хапнеш нещо друго. Peace  Hug
TheOneS Нямам търпение да споделиш твоите резултати. До този момент се справяш впечатляващо! Може да минеш и ГРИП.  Sunglasses
sun sea Успех с детокса!  Flutter
pinko Браво! ..... а как ми се е дояло сиренце..  Embarassed

Моят отчет... сваляне бавно!

/1 ден/: Кисело мляко. -0.900  
/2 ден/: Зеленчуци. -0.400  
/3 ден/: Картофи.  -0.300
/4 ден/: Яйца. -0.400
/5 ден/: Днес съм на месо. Мисля да прегреша и да си хапна малко плодове с месото.  Whistling
От утре ще направя още една такава петица. До този момент съм много доволна, но определено искам да сваля още 5-6 килца. Ах, тези къси панталонки....  #2gunfire

Успех на всички!  Hug

* Надявам се да не ви дразни розовото, обожавам го!  Laughing

# 613
Здравейте момичета изчетох ви и съм много ентусиазирана от вашите резултати от вчера и аз с вас
1-ден млечен  -1 кг днес картофи
Започвам от 67 желани 55-57  Praynig

Последна редакция: нд, 08 фев 2015, 17:26 от dobirodriguez

# 614
Здравейте момичета изчетох ви и сам много ентусиазирана от вашите резултати от вчера и аз с вас
1-ден млечен  -1 кг днес картофи
Започвам от 67 желани 55-57  Praynig

Добре дошла и успех!  Hug Сигурна съм, че ще успееш!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт