Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 247

• 43 625
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • Някаде там
Здравейте момичета, от известно време ви чета, когато имам възможност. И аз съм в очакване на новия филм с моя любимец Енгин. Нещо обаче се обърках...През февруари започват два нови филми с Енгин-Малък септемврийски проблем и Мръсни пари. Така ли е? Ако е така няма ли да направите две отделни теми.

Здравей, Elisandra!
През февруари е премиерата на "Малък септемврийски проблем" - игрален филм, който за сега ще може да се гледа само в Турция. Сериалът "Мръсни пари и любов" също ще стартира през февруари - за него ще говорим тук в тази тема - посветена на всички проекти, в които Енгин участва.
Благодаря за разяснението  bouquet

# 676
Линка от другата тема е сложила снимка от сета на КРА Hug

# 677
  • Бургас

Керим иФатмагюл за разкош Simple Smile
Марица   bouquet  teşekkür ederim Wink

# 678

Прелест

# 679

Канят ни на изложба. Simple Smile

# 680
  • AMS
http://televizyongazetesi.com/beren-saat-hayranlarinin-anlamsiz- … 0677#.UuYDTIHF7Dc

Статия от днес:
"Берен Саат, Туба Бюйюкюстюн - безсмислено противопоставяне на феновете
Двете най-известни актриси Берен Саат и Туба Бюйюкюстюн отново са съпернички на екрана. Участието на Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек в "Мръсни пари и любов" разгневи феновете на Берен. Феновете коментират, че Берен и Туба имат отново съперничество на екран...."

...............
Коментират общите им екранни партньори през изминалите години - в т.ч. Джансел Илчин, Мерт Фърат, а сега и Енгин Акюрек.

Добре, че ние не противопоставяме Енгин на никого и не го сравняваме с никого.
Скрит текст:
За мен сам по себе си той е отделна категория, отделно, самостоятелно лице, при това художествено. Партньорите и партньорките му могат само да спечелят от съвместната си работа с него. Той е доказал, че може да увлича със своя максимализъм, всеотдайност и взискателност. Защото е взискателен първо към себе си, а после и към другите… Когато целите ти са високи, другите се равняват по теб…
И аз не разбирам това противопоставяне.
Скрит текст:
Що се отнася до мен, не бих могла да бъда фен на никоя жена, пък била тя актриса, певица и пр. Или ми харесва дадено превъплъщение, изпълнение, песен... или не. Гледам, подминавам. Толкоз. Но да съм фен, в смисъл да следя всяка новина, снимчица, рокличка, дрънкулка и пр. - не мога, не ме вълнува.
Мнението ми за Берен го знаете, а за Туба - още не знам, но даже да ми хареса, няма да съм в състояние да "припадам" заради нея, казвам си.
Лелеееееее каква новина само.
Не е ясно кой е авторът, но защо пък да не се цитира и преведе поредната жълтиния.
Та и коментар да се направи. Outta Joint Но щом е за противопоставяне, не е за изпускане. Mr. Green  
Целта е в заглавието - противопоставяне на феновете. Ама аз добре, че не съм фенка  Naughty по принцип. Съдържанието пък е "много ясно"  Rolling Eyes Те и с пускането на Чучулигата писаха, че първо ролята била предложена на Берен.  doh Злобата няма почивен ден,  Mr. Green добре, че актрисите, за които става дума, има глави на раменете си, за което ги харесвам и уважавам.  Peace
Коментарите  Outta Joint - Мерт Фърат не е играл с Туба.  В момента играе с Берен.
Ама и аз  Crazy хем не съм фенка, пък съм изгледала всичките сериали на Туба - Аси, Харсет, Филиз, Мелек, а само 2 на Берен и сега едва трети.
А колкото до Енгин и това, че не се противопоставя на никой - моля, моля, да не отгръщаме старите тефтери със шарже дафера, менекена, шестата плочка и ...
И накрая всяка прилика на противопоставянето с рекламата на евтините чехли за баня, с лика на ФатмаГюл от сериала Каква е вината на ФатмаГюл, с участието на Енгин Акюрек, е нарочна.

За Малък септемврийски проблем имам една сериозна идея и ако Керем Дерен я осъществи, ще избие рибата.
Много хубаво ще е, премиерата освен на острова, или по кината, да бъде и в Интернет.
Има такава практика вече. За да гледаш филма, трябва да платиш онлайн от банковата си сметка.

# 681
Хаяско   единият от любимите ми клипове.

Този е поздрав за всички Енгинки и гости на темата ...

Направо е за парти ...

# 682
  • София
Здравейте!  wavey
Благодаря на Лав за превода  newsm51 Доста средства се влагат май, дано да се получи интересен филм. Дано да не копират американските полицейски сериали, да направят нещо интересно и вълнуващо!
Peace

Марианка,   bouquet благодаря за линка за новата версия, аз лично съм си на старата, нали има така възможност! Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 23:30 от Dilemi

# 683
  • Пловдив

Да го споделя....

# 684

Намерих го в архивите си... правила съм го навремето за сравняване израженията на Булута, при обсъждането на филма...

# 685
  • Пловдив

Започнаха усилено да правят колажи феновете.

# 686

Момичета, прекрасни са Енгин и Фара в " Малък септемврийски проблем " !

# 687

Нашите любими очи с хай-прелестния поглед

# 688
От всички актриси, които ще участват в "Мръсните пари", визуално най-харесвам тази дама.
Ето тук има статия за нея - http://magazimedya.com/nebahat-cehrenin-yeni-dizisi-belli-oldu-2

# 689
  • Пловдив

Не вярвам да пропуснат такива моменти и с Йомер.....

Общи условия

Активация на акаунт