Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 247

• 43 934
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Марта Hug когато-тогава, ние ще очакваме развръзката. Simple Smile Simple Smile

# 286
Дано Сойе да продължи с подсказките,че все на нея разчитахме по едно време.А много пъти съм се питала коя ли е и с какво се занимава newsm78.Все пак винаги успяваше да даде най-вярна информация,за което всички искрено им бяхме благодарни Hug

# 287
За мен изводът, който се налага е, че правилно Марианка отстоява да се помества всяка информация тук. Ето - Ай Япъм продължават да мълчат - нищо официално... Ако трябваше да чакаме тяхното потвърждение и да не даваме гласност на "неофициалните" източници и фенските "слухове", даже турската преса щеше да ни изпревари. Simple Smile))  Joy Joy Joy
yesДа, направо е резил, пресата да ни изпревари! Нечувано!
Такива сме си феновете на Енгин, научаваме за събитията месеци преди да се случат.   newsm44

# 288
За мен изводът, който се налага е, че правилно Марианка отстоява да се помества всяка информация тук. Ето - Ай Япъм продължават да мълчат - нищо официално... Ако трябваше да чакаме тяхното потвърждение и да не даваме гласност на "неофициалните" източници и фенските "слухове", даже турската преса щеше да ни изпревари. Simple Smile))  Joy Joy Joy
yesДа, направо е резил, пресата да ни изпревари! Нечувано!
Такива сме си феновете на Енгин, научаваме за събитията месеци преди да се случат.   newsm44

Всичко се следи зорко и отблизо. Турските журналисти само ни следват... със закъснение. Simple Smile))
Така беше и за Бозджаада. Помните - първо феновете подпалиха стр. във ФБ, едва тогава в електронните им издания се появиха снимките зад кадър... че и фотоколажът ми... шматките му заспали! Simple Smile)

# 289
Всичко се следи зорко и отблизо. Турските журналисти само ни следват... със закъснение. Simple Smile))
Така беше и за Бозджаада. Помните - първо феновете подпалиха стр. във ФБ, едва тогава в електронните им издания се появиха снимките зад кадър... че и фотоколажът ми... шматките му заспали! Simple Smile)

Вярно, че информацията им беше с твоя фотоколаж ... Я го подай ... пак.

Между другото - наистина фенските снимки бяха водещи при официалните им информации.

Понякога и много се излагаха ...

Още помня това ... добре, че ги фотнах тогава

Да започнеш сериал  първо с колаж, второ с друг актьор ...

# 290

Ей това бяха взели за истина. А за официални... ами че аз не признавам пресата им за официален източник. Лично аз считам за такива Ай Япъм и Артистанбул. И двете агенции си траят още... а пресата само следва сензациите... и от време на време налучква, благодарение на феновете. Simple Smile

# 291

Ей това бяха взели за истина.

Че то си излезе ... истина.

Радвам се, че Енгин и Фара направиха "Малък септемврийски проблем"

Остават още 19 дена - дето се казва преброени дни.

# 292
  • Пловдив

Тези две снимки са от "Kara Para Aşk" - Set Fotoğrafları / Dirty Money Love Set Photos - "Мръсни пари и любов"/снимки от сериала.

# 293
Благодаря, Марианка. Добавям ги към папката за дизито. Simple Smile Ми като не сме ги гледали тези актриси, как да познаем, че това вече са новите им роли?  Embarassed

В огледалото зад възрастната актриса не е ли Туба с бялата рокля от др. снимка?

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 19:30 от marytza

# 294
  • Пловдив
Благодаря, Марианка. Добавям ги към папката за дизито. Simple Smile Ми като не сме ги гледали тези актриси, как да познаем, че това вече са новите им роли?  Embarassed

В огледалото зад възрастната актриса не е ли Туба с бялата рокля от др. снимка?

Май си права... Ще излизат снимки тепърва.

# 295
Скрит текст:

Тези две снимки са от "Kara Para Aşk" - Set Fotoğrafları / Dirty Money Love Set Photos - "Мръсни пари и любов"/снимки от сериала.

Нормално беше да е от сета - след като на Енгин е от Ван, нейната явно е от Рим.

Комисар Йомер в акция - Ван/Турция.

Елиф - Рим/Италия.

# 296

newsm51
Явно драстичните метаморфози са запазена марка на Енгин…

# 297
Интересно... само стилистите ли имат думата при осъществяването на въпросните метаморфози?

# 298

Марианка, снимката на Туба не е ли от ''20 минути'' newsm78

# 299
Интересно... само стилистите ли имат думата при осъществяването на въпросните метаморфози?
Не знам, но нищо в поведението му на екрана няма да се повтаря с видяно преди това,
Енгин е прекрасен в това отношение.

Общи условия

Активация на акаунт