Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 247

• 43 890
  • 742
  •   1
Отговори
# 405

newsm51
Позволявам си да ви предложа и тези хубави думи за нашето момче:

Engin Akyurek Universal Fans Club
Ариел Ългаз
26 януари, 2014 г.
До 14 февруари остана много малко. В този ден отново ще задуха вихърът, наречен Енгин Акюрек. Този път той ще донесе в сърцата ни „Тек”. Когато Тек се натъжи,  ще се натъжаваме и ние. Когато той е щастлив, ние също ще чувстваме щастието му в сърцата си. Енгин Акюрек така добре ще претвори характера му, че няма да го виждаме като образ, той ще стане един от нас и ще се запечата в паметта ни като другите му герои: Низипли, Мустафа Булут и Керим Ългаз. Това, което отличава Енгин Акюрек от другите актьори и го прави толкова успешен, е способността му да дава живот на героите, които създава. Енгин Акюрек, „ТИ СИ РАЗЛИЧЕН”!

Скрит текст:
Arel Ilgaz
January 26, 2014
Good morning Enginpolis. We have a very short period of time to February 14. On that day, Engin Akyurek Wind will start blowing again. This time, he will host “Tek” in our hearts. When “Tek” gets sad, we will feel sad, too. When he gets happy, we will feel his happiness in our hearts. Engin Akyurek will portray this character so well that we won’t be able to see “Tek” as a character; he will be one of us and he will be engraved in our memory like his other characters Nizipli, Mustafa Bulut, and Kerim Ilgaz. What makes Engin Akyurek so successful and different from other actors is his ability of giving life to the characters he portrays. Engin Akyurek, “YOU ARE DIFFERENT.”

newsm51
Благодаря, Любов!
Прекрасен текст, точно такъв е Енгин!

# 406
  • Пловдив

От мен с любов.

# 407
Добър ден.

А този колаж дали не иде да подскаже, че Туба ще излекува раненото сърце на Булута?  newsm78
Simple Smile) Вай, вай...
Едва ли, съмнявам се... като го знам какъв е, най-много и тя да го отнесе.  Smile

# 408

Валентинското настроение вече обхваща зрителите...

Аурелия, то не се знае... може пък точно това да иска докторицата? Simple Smile) А и малка промяна в пола на медицинските лица е добра за отношението на Булут към тях. Wink)))

# 409
  • Бургас
Добър ден момичета  Hug
Желая ви приятен ден въпреки мрачния дъждовен ден,но тука ни грее друго слънце,даже две Laughing
Предчувствам  страхотния успех на филма .И двамата са най-обичани ,талантливи и чакани Peace
А сега ще ви запозная с модните тенденции ,ако някой още не е наясно с тях.
 https://www.facebook.com/photo.php?v=683690428320321

# 410
Добър ден.

А този колаж дали не иде да подскаже, че Туба ще излекува раненото сърце на Булута?  newsm78
Simple Smile) Вай, вай...
Едва ли, съмнявам се... като го знам какъв е, най-много и тя да го отнесе.  Smile
Ех, Маричке, все за Булута мислиш. Голяма болка ти е той. Но аз съм по-скоро за варианта на Аурелия. Едва ли Йомер ще забрави толкова бързо убитата си годеница. А и Туба ще играе по-голямата сестра, която ще му помага в издирването на убиеца. Не е задължително той да се влюби точно в нея. В каста видях къде-къде по-млади и напористи мацета…

# 411
Ъх... аз пък точно това си мислех - изобщо не е ясно още кой кого ще играе в КРА.  newsm78 Освен Йомер, разбира се... Ако са верни подсказките, имаме Сибил, Елиф, Бахар... на първо четене. Сибил е годеницата, Елиф и Бахар май са странични персонажи, но между трите не съществува родствена връзка.  Rolling Eyes А после?... Кой знае накъде може да ни отнесе вятъра според сценаристи и желания на публика...

И тук нещата не са ясни... взаимна любов ще има, но какъв ще е финалът?
 ooooh! Много боб ще ни трябва в оставащите дни до премиера и пилотен епизод. Simple Smile)

# 412
Добър ден момичета  Hug
Желая ви приятен ден въпреки мрачния дъждовен ден,но тука ни грее друго слънце,даже две Laughing
Предчувствам  страхотния успех на филма .И двамата са най-обичани ,талантливи и чакани Peace
А сега ще ви запозная с модните тенденции ,ако някой още не е наясно с тях.
 https://www.facebook.com/photo.php?v=683690428320321

Хаяско, newsm51 с това видео изби рибата! Страхотно е!
Благодаря. Хайде,  отивам пак да си го пусна...

# 413
Момичета,привет в този толкова снежен и студен следобед.
Нещо имената и героите се поомешаха-Туба не може да излекува Булут,а  пък и тя съвсем не може да го "отнесе" от него. Joy JoyВиж героинята й в КРА може и да има сърдечни проблеми с комисар Йомер,но това предстои да видим.Едно от нещата,които са хубави в това партньорство е,че няма да започнат пак фенски фантазии за лични отношения между главните герои в живота.
Не че има значение,но се пише,че Туба ще получава по 63 хиляди лири на епизод-за хонорара на Енгин никъде не се споменава.Надявам се,че неговата некадърна мениджърка е успяла да се пребори за адекватен хонорар и за него.

# 414
# 415
Няма как да не се объркат, Веляна - изобщо не е ясно още кой ще е персонажът, представян от Туба. Поради липса на име, ползваме нейното... Инак Булут е ясен, Енгин е ясен, Йомер - прекрасен Wink)) и вече ясен и той. Simple Smile)) Дано по-скоро официозине се заемат да внесат яснота в сериала. Че оставиха нещата съвсем на самотек след размахания пръст преди около 3 месеца... а уж скоро щяха да дават изявление... Какво ли разбират под "скоро"? Неща, случващи са в рамките на година време??  newsm78

# 416
Знам,че още не всичко е съвсем изяснено,но това не пречи да не се казва,че Туба ще го "отнесе" от Булут.На мен специално не ми звучи много добре.Булут си е Булут,Туба си е Туба-жена със семейство и две деца. Peace

# 417
Момичета,привет в този толкова снежен и студен следобед.
Нещо имената и героите се поомешаха-Туба не може да излекува Булут,а  пък и тя съвсем не може да го "отнесе" от него. Joy JoyВиж героинята й в КРА може и да има сърдечни проблеми с комисар Йомер,но това предстои да видим.Едно от нещата,които са хубави в това партньорство е,че няма да започнат пак фенски фантазии за лични отношения между главните герои в живота.
Не че има значение,но се пише,че Туба ще получава по 63 хиляди лири на епизод-за хонорара на Енгин никъде не се споменава.Надявам се,че неговата некадърна мениджърка е успяла да се пребори за адекватен хонорар и за него.

Хонорарите на звездите не са просто нещо, има много показатели, по които се изчисляват. Например екранно време. Главният герой е Йомер и цялото действие ще се върти около него. Е, нали не си представяте, че щом акцентът ще е върху него, ще получава по-малко от когото и да било? А и нека не подценяваме толкова ПР-ката на Енгин. Ако беше толкова некадърна, той едва ли щеше да я държи.
За мен посочваните суми са фенски измислици, едва ли някога ще узнаем истината.
И, моля, нека не се цензурираме. Всеки има различен начин на изразяване според емоционалната си окраска и стил. Колкото по-цветен, толкова по-хубав. Не виждам причина да изкореняваме  думи от българския език във виртуалното пространство, само и само защото някой не ги харесва. Да, "вихърът Енгин Акюрек" ще ни "отнесе" и какво лошо има в това?! Нали две години го чакаме? А този, който не иска да бъде отнесен, да се сниши...

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 12:52 от loveofmine

# 418
velijana, за мен е важно как Енгин ще представи героя си... а дали мениджърката е некадърна... хонорари и прочие теми, оставям на клюкарите.

# 419
AureliaFelix,разбира се.

Любов,никого и никога не съм цензурирала.Но и моля ти се не ме прави на глупава с това "отнесе"-много добре ми е ясно какво имаше предвид Аурелия.Така че,нека не си четем постове така,както дяволът чете Евангелието.

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 12:58 от velijana

Общи условия

Активация на акаунт