Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 247

• 43 860
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, аз предлагам да организираме шпионска акция. Simple Smile) Някоя от нас да се настани под прикритие я в Ай Япъм, я в Артистанбул и да следи отблизо всичко случващо се там и отнасящо се до нашия любимец (включително и хонорарите), за да няма непроверени слухове. Simple Smile)) Стига затъмнения вече! Simple Smile)) Желателно е дамата да владее турски и английски (евентуално), но задължително - български!, както и да е склонна към бързо придвижване от място на място - ден в Истанбул, два - в Анкара, после - Ван, Измир, Антеп, Маридн... или където се наложи. Simple Smile))

Тъй бях издокарала Йомер преди да стане ясно, че ще се раздели с опашчицата си...
Ето затова - нужен ни е агент! Simple Smile))

# 421
marytza, агент отдавна има. В темата неведнъж съм чела какво мисли и чувства Енгин, какво прави и дори с какви мотиви го прави. Предполагам, всичко това идва от тайните доклади.  Grinning

И за хонорари съм чела, но сега разбирам, че това е тема само за клюкарите.  newsm78

И мениджъра и PRа прекрасни, винаги всичко сме знаели, направо пренаписахте последните 20 месеца.

Аз докато ратувам за официална информация, шпионската акция е вървяла с пълна пара.  Laughing Май комисар Йомер има от кого да се учи, не е само той агент под прикритие!

# 422
Това се появи от eda dilsizoğlu ‏в туитър.
Няма коментар.
1.Mekan - Ömer (предполагам)
2.Mekan ...

# 423
Момичета,привет в този толкова снежен и студен следобед.
Нещо имената и героите се поомешаха-Туба не може да излекува Булут,а  пък и тя съвсем не може да го "отнесе" от него. Joy JoyВиж героинята й в КРА може и да има сърдечни проблеми с комисар Йомер,но това предстои да видим.Едно от нещата,които са хубави в това партньорство е,че няма да започнат пак фенски фантазии за лични отношения между главните герои в живота.
Не че има значение,но се пише,че Туба ще получава по 63 хиляди лири на епизод-за хонорара на Енгин никъде не се споменава.Надявам се,че неговата некадърна мениджърка е успяла да се пребори за адекватен хонорар и за него.

Хонорарите на звездите не са просто нещо, има много показатели, по които се изчисляват. Например екранно време. Главният герой е Йомер и цялото действие ще се върти около него. Е, нали не си представяте, че щом акцентът ще е върху него, ще получава по-малко от когото и да било? А и нека не подценяваме толкова ПР-ката на Енгин. Ако беше толкова некадърна, той едва ли щеше да я държи.
За мен посочваните суми са фенски измислици, едва ли някога ще узнаем истината.
И, моля, нека не се цензурираме. Всеки има различен начин на изразяване според емоционалната си окраска и стил. Колкото по-цветен, толкова по-хубав. Не виждам причина да изкореняваме  думи от българския език във виртуалното пространство, само и само защото някой не ги харесва. Да, "вихърът Енгин Акюрек" ще ни "отнесе" и какво лошо има в това?! Нали две години го чакаме? А този, който не иска да бъде отнесен, да се сниши...

smile3525 +1

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 13:19 от PaulaSS

# 424
Mekan  -- място, пространство.
Аман, бе! Все такива - разфокусирани и половинчати като инфо... Могат и изобщо да не ги снимат, мен ако питаш. Simple Smile)

# 425
Това се появи от eda dilsizoğlu ‏в туитър.
Няма коментар.
1.Mekan - Ömer (предполагам)
2.Mekan ...

Точно така. Това е режисьорската книга с разкадровката. На всеки кадър се правят схеми,
да се създаде т. нар. визуална композиция. Къде е А и къде е В, как А ще стигне до Б спрямо мизансцена, разбира се и т.н..

# 426

И за хонорари съм чела, но сега разбирам, че това е тема само за клюкарите.  newsm78

Ех, ValentinaP, умираш си да изопачаваш думите на хората с цел - ясна като бял ден.
Казах, че - дали мениджърката на Енгин е некадърна, както ни осведоми velijana  (във връзка с хонорарите му) - е тема клюкарска, да.

А иначе щом имаш официална информация за хонорарите - обсъждай ги, кой ти пречи?!  Rolling Eyes

# 427

Привет момичета !

При мен в почивните дни се получава нещо като дежавю / стана в ранни зори- някъде към 10, 10 и нещо, пия кафе, седна да ви чета и да пиша, тръгна да пусна поста с "Добро утро" и като видя часа -  то преминава обяд / ... Сигурно при мен часовникът отброява часовете през 120 минути

Паула   красиви колажи, за един красив старт на деня !

Мариянка  Любовче    Дори да ви благодаря на всяка една минута време пак ще е малко за това което правите - новини, преводи, всичко актуално поднесено   по подходящ начин ! Момичета -

Милка уважението или го има, или го няма ! Ако истински уважаваш някого то и всичко което правиш за него също е истинско !
Бил ли си фалшив и лицемерен - такъв си и оставаш ! Каквато и маска да си сложиш, рано или късно се разкрива истинското ти лице ! Ама някои щом твърдо са решили, че ще се излагат - никой и нищо няма им попречи ! Но пък са интересни  ...

Комет приемам  поздрава ти и благодаря за всичките пожелания !
Че е зима - зима е !
Че е студено - студено е !
Че тук е топло - топло е !
За да ни стане още по приятно, подарявам на теб и на момичета намерили своята позитивна минутка време за темата тези кокичета ! Снимката е реална от днес !
Скрит текст:

Аурелия   Марица
Страхотни колажи ! В единия даже има две слънца - като ги гледаш и ти става топло на душата и сърцето / нека навън да са отрицателни градусите  / !

Любов Ние това списание сме го "чели" и си знаем ! Нека сега да научат и другите !

Марица много интересен колаж, обаче Туба с Мустафа Булут - абсурд !Тя -  излъчваща ангелска доброта, Той - изкусителят !

Хаяско ти от известно време се поизгуби от темата !  И подозирам, че въобще не учиш по предназначение, ами ходиш по разни модни дефилета и си правиш колажи - с Йомер, с Текин, с Енгин ! Но пък  са станали суперски /колажите / - виждам ги, виждам ... там където трябва !

Аз продължавам да ви следя - какво правите и същевременно ще си джиткам из ФБ страниците Енгинови / може да уловя някоя новина или снимка / [/b][/color]

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 12 нови отговора.

# 428
Точно така. Това е режисьорската книга с разкадровката. На всеки кадър се правят схеми,
да се създаде т. нар. визуална композиция. Къде е А и къде е В, как А ще стигне до Б спрямо мизансцена, разбира се и т.н..

newsm51
Благодаря, Любов!

# 429
Момичета,много сте напреднали с материала-хонорари,мизансцен.Страхотни сте,милички.
Според мен това са сестричките:

Велиана,ама ти голяма моралистка си била,добре,че не си ми свекърва (шегувам се ,да не вземеш да ми се разсърдиш и като ме срещнеш в махалата да не ме поздравиш).Момичетата говорят за героинята на Туба,а не за нея. Всъщност,в реала най ме е страх от женени с деца.

# 430

newsm51
Изящество и красота...За всички, които ги пожелаха...

# 431

МАРТА,

Благодаря за кокичетата. Трогната съм.  newsm51 txtloves

Аз обаче ви подарявам  първата си голяма любов Керим, нищо, че вече не е актуален.

# 432

newsm51
Изящество и красота...За всички, които я пожелаха...

bouquet

Момчето се раздава... както винаги. Аз поне приемам даденото с благодарност. Simple Smile)

Комет, за теб. Пък и за всички, които остават влюбени в Керим. Simple Smile) Аз съм склонна да обичам всеки от героите. Simple Smile)) Сега най-много харесвам Текин... може би защото все още е загадка... Като го "прочета", ще отдам сърцето си на Йомер.. и т.н. - докато Енгин ни преставя героите си един след друг във времето... Simple Smile Да сме живи и здрави - той да ни носи радост, ние - да я приемаме. Simple Smile)

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 13:48 от marytza

# 433

МАРТА,

Благодаря за кокичетата. Трогната съм.  newsm51 txtloves

Аз обаче ви подарявам  първата си голяма любов Керим, нищо, че вече не е актуален.

newsm51
Оооооо, Комет, как да не е актуален! Та нали на всички ни е първата любов...Без него нямаше и да сме чували за Енгин Акюрек...Затова винаги ще е в сърцата ни...

# 434

МАРТА,

Благодаря за кокичетата. Трогната съм.  newsm51 txtloves

Аз обаче ви подарявам  първата си голяма любов Керим, нищо, че вече не е актуален.

newsm51
Оооооо, Комет, как да не е актуален! Та нали на всички ни е първата любов...Без него нямаше и да сме чували за Енгин Акюрек...Затова винаги ще е в сърцата ни...

Любов, по принцип е така, но имах предвид Йомер и Текин.

Joy Joy Joy txtloves

Общи условия

Активация на акаунт