Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 247

• 43 828
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Просто ми се стори чудно,че обявяват хонорара на другите,а на нашия човек-пълно мълчание.Дори нямаше да се сетя,ако не бяха разтръбили газетите.А иначе от досега прочетеното,за себе си правя заключението,че Йомер е водещия персонаж.

# 451
Сериалът е заявен като проект на Туба и Енгин.
Grinning дейзи, не бързай чак толкова. Нека излезе дизито и ще видим чие име ще е първо, тогава ще си говорим, потърпи...

Аурелия има ли значение чие име ще е първо??  newsm78 Те са екранна двойка. Знаеш ли какво означава това???  newsm78 Те са главните герои и са взаимносвързани в сценария и зависят един от друг изцяло. Актьорстовото е екипна работа, не знам кога ще го проумеете най-накрая.... Thinking Thinking
Разбира се, че има значение и това е записано в точка от договора.
Е, естествено, Енгин като кавалер може да й отстъпи първото място като на почетна дама...

# 452
Е,колкото и хонорарите да нямат значение,за съжаление в днешния свят това е един от обективните критерии за оценка.
Разбира се, че е така, но ако имаш достоверни данни за тази оценка, иначе как ще прецениш?
Защото по правило тази информация се знае от засегнатите лица и някои служби (по необходимост), лично аз не съм чела информация за хонорарите на Енгин от официални източници, а ти?

# 453
Скрит текст:
"Kara Para Aşk"tan sürpriz transfer!

Ay Yapım'ın yapımcılığını yapacağı, başrollerini Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in oynayacağı ve Mart ayında atv'de ekranlara gelecek "Kara Para Aşk" dizisinden sürpriz bir kamera arkası transferi gerçekleşti.

Favoriforumum.net'ten Batuhan Karalar'ın haberine göre; daha önce Hızlı ve Öfkeli, Taşıyıcı ve Son Durak gibi aksiyon filmlerinin önemli sahnelerinin çekiminde yer alan Hollywood Universal Studio teknik ekibi, Ay Yapım ile 5 bölümün aksiyon sahnelerinin çekimi için anlaştı. Tarihi ve turistik mekanlarda gerçekleştirilecek çekimleri gerçekleştirecek ekibin Ay Yapım'a toplam maliyeti ise 250.000 $ olacak.

Türkiye'de bir ilk olan bu transferin çekimlere katkısını hep beraber göreceğiz..

Моля който може да преведе-не искам да подвеждам никого.

AureliaFelix,тази тема вече е приключена за мен.Само да ти кажа,че всяка година ,в срая на първото тримесечие се публикуват данни от данъчните служби в Турция кой от актьорите колко данъци е платил и от там се съди точно кой колко е получил.Ако някой нещо е скрил-то си е за негова сметка.

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 14:25 от velijana

# 454
Йомер ще е главният персонаж, той ще е агентът под пркритие, което значи, че почти цялото действие, да не каза цялото ще се върти около нег по пряк или косвен начин. Но съм сигурна, че и ролята на Туба ще е доста значима, тя е главната актриса. Както казах те ще са взаимносвързани по някакъв начин. Скоро ще разберем как.  Simple Smile Simple Smile

Любов, ако искаш можеш да й отредиш и второстепенна роля на Туба.  hahaha hahaha

# 455
  • Пловдив
Ле,лее,тя темата ни била пълна с остроумни идеалисти! Joy Joy Joy
Е,колкото и хонорарите да нямат значение,за съжаление в днешния свят това е един от обективните критерии за оценка.

Хонорарите са за актьорите, за идеалистите - героите от изиграните роли - зад ролята, името на актьора.
.........................
Ролите ги определят режисьорите, сценаристите и продуцентите.

# 456
Имам въпрос: къде прочетохте, че Енгин и Туба ще са екранната двойка?  newsm78

# 457
Йомер ще е главният персонаж, той ще е агентът под пркритие, което значи, че почти цялото действие, да не каза цялото ще се върти около нег по пряк или косвен начин. Но съм сигурна, че и ролята на Туба ще е доста значима, тя е главната актриса. Както казах те ще са взаимносвързани по някакъв начин. Скоро ще разберем как.  Simple Smile Simple Smile

Любов, ако искаш можеш да й отредиш и второстепенна роля на Туба.  hahaha hahaha
Не варваш, че Енгин е кавалер и не си съгласна, че Туба е дама?
Моля да не бъда цитирана неправилно!

# 458

Smile Няма такова нещо, дейзи.
Ти самата обяви, че сериалът бил проект на Туба и Енгин, а ние се опитахме да ти обясним, че е възможно да бъде - проект на Енгин и .... останалите главни героини. Това е. Ще видим.

# 459
  • Бургас

Комисар Йомер в светлината на прожектора Laughing
 Мартичка  Hug
Скрит текст:
Мерси за кокичетата .Както винаги си проницателна .От вчера се предполага ,че ще пиша курсовите работи,но всичко остана в сферата на предположенията  LaughingСтигнах до титулната страница и днес продължавам да съм там ooooh!А догодина серията  като е в разгара си ,май ще прекъсвам по извинителни причини .Имаме един и същ тапет на декстопа Joy
Комет Hug Керим бей е много специален за нас Hug

# 460

AureliaFelix,Само да ти кажа,че всяка година ,в срая на първото тримесечие се публикуват данни от данъчните служби в Турция кой от актьорите колко данъци е платил и от там се съди точно кой колко е получил.Ако някой нещо е скрил-то си е за негова сметка.
Повтаряш ми нещо, което аз обясних в горния си пост.
Та колко данъци е платил Енгин, много бързо ще му сметнем приходите  yes Чакам.

# 461
Момичета, в текста,който съм сложила в спойлер,доколкото разбрах за първи път ще се ползва технически екип по заснемане от Hollywood Universal Studio,тези което са снимали The Transporter,The Last Stand,Бързи и яростни и освен това има подробности около снимачния процес.За мен това е по-интересно от това,чие име ще е първо на афишите.

AureliaFelixт мен няма да дочакаш такава информация-обърни се към данъчните служби.

# 462
Самата Туба в туита си заявява, че е приела да участва в дизито. Не е ясно коя роля е приела да изпълнява. Цитирате, че има изискване да работи определен брой часове, за да не страда семейството и от отсъствието и. Защо да не е приела някоя от по-малко натоварените рали, т.е. - не на главна героиня?
Просто разсъждавам... Когато започне сериала, ще стане ясно кой кой е. Към този момент си дърдорим празни приказки...

А това:

Скрит текст:

все още са само фенски мераци...

От АТВ най-напред сложиха това:

за оповастяване участието на Туба,
после промениха визуалния "афиш"

- ни герои, ни актьори, ни режисьори, ни сценаристи. Само заглавието на дизито.

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 14:38 от marytza

# 463

Smile Няма такова нещо, дейзи.
Ти самата обяви, че сериалът бил проект на Туба и Енгин, а ние се опитахме да ти обясним, че е възможно да бъде - проект на Енгин и .... останалите главни героини. Това е. Ще видим.

Аурелия, ти вярваш ли, че Туба би се съгласила да участва в нещо друго освен главна роля??  newsm78

# 464
Самата Туба в туита си заявява, че е приела да участва в дизито. Не е ясно коя роля е приела да изпълнява. Цитирате, че има изискване да работи определен брой часове, за да не страда семейството и от отсъствието и. Защо да не е приела някоя от по-малко натоварените рали, т.е. - не на главна героиня?
Просто разсъждавам... Когато започне сериала, ще стане ясно кой кой е. Към този момент си дърдорим празни приказки...

Маричка,абсурдно е една от най-водещите актриси да се съгласи на второстепенна роля.Тя и в Минутите беше главна героиня с ред изисквания,свързани с децата и,което е нормално,разбира се.Щом продуцентите се съобразяват,значи държат точно тя да е Peace

Общи условия

Активация на акаунт