Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 247

• 43 783
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Здравейте!  wavey

Имам въпрос: къде прочетохте, че Енгин и Туба ще са екранната двойка?  newsm78

Да, никой все още не е казал дали героите на  Енгин и Туба ще бъдат екранна двойка в емоционалния смисъл на този израз, наричат ги партньори! Както са им партньори и другите артисти от каста на филма. А кои ще бъдат главните герои на историята, ще кажат сценаристите...  Joy Joy Joy

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 14:46 от Dilemi

# 466
Аз не знам кое е абсурдно и кое не е. Съдейки по опита си дотук с турските дизита, всичко може да се очаква. Simple Smile Просто казвам, че се движим на празен ход в предположения. Като дадат трейлър и съобщят участниците, ще стане ясно кой кой е.

# 467
Само да вметна,ако позволите,че трейлър за целия сериал едва ли ще има,трейлърите са за отделен епизод.Така че,от първия трейлър едва ли точно ще разберем кой кой е и как ще се развиват нещата.

# 468
Де, бре... с трейлъра ще вървят и някакви уточнения за ролите, предполагам... и изпълнителите им. Що да не стане ясно?

Ех, че хубав Керим!  Heart Eyes

Р.Р. За мен лично, още нищо не е ясно като изпълнители в това дизи. Толкова много актьори се споменаха, толкова имена се прехвърлиха, уж вече е проверено кой участва, но Япъма нищо не е оповестил... и аз все още си чакам бомбата. Simple Smile)))

# 469
Ами защото,например,когато дадоха трейлъра със сватбата на Фатмагюл и Керим в началото се правеха какви ли не предположения,а сватбата нямаше нищо общо с трейлъра.Тези трейлъри като че ли ги правят за заблуждение на зрителя Joy Joy.Всъщност явно,че в движение,по време на снимането се правят промени в първоначални замисли,променят се участници и сценарий-така че,ще видим.

Миле,за теб: hahaha

# 470
Самата Туба в туита си заявява, че е приела да участва в дизито. Не е ясно коя роля е приела да изпълнява. Цитирате, че има изискване да работи определен брой часове, за да не страда семейството и от отсъствието и. Защо да не е приела някоя от по-малко натоварените рали, т.е. - не на главна героиня?
Просто разсъждавам... Когато започне сериала, ще стане ясно кой кой е. Към този момент си дърдорим празни приказки...

Маричка,абсурдно е една от най-водещите актриси да се съгласи на второстепенна роля.Тя и в Минутите беше главна героиня с ред изисквания,свързани с децата и,което е нормално,разбира се.Щом продуцентите се съобразяват,значи държат точно тя да е Peace

newsm10 Абсолютно вярно. Нещата се проточиха, защото търсеха главна актриса. Според мен по-точно са се проточили преговорите. Продуцентите са искали Туба , но тя явно е поставила условия и се е стигнало до преговори. Най-накрая се е съгласила и са подписали договора миналата седмица.

# 471
Не ми е нужно винаги да прочета нещо, за да стигна до някакъв отговор. Използвам логиката си. А тя не ме лъже обикновено.  Simple Smile Simple Smile

# 472
Велианка, мерси за инфото.  Hug Hug Това е страхотна новина. Техниката във Холивуд е на много високо ниво. А "Бързи и яростни" ми е един от любимите филми.  Simple Smile Simple Smile

# 473
  • София
Лек ден, момичета!   Peace

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 18:29 от Dilemi

# 474
Самата Туба в туита си заявява, че е приела да участва в дизито. Не е ясно коя роля е приела да изпълнява. Цитирате, че има изискване да работи определен брой часове, за да не страда семейството и от отсъствието и. Защо да не е приела някоя от по-малко натоварените рали, т.е. - не на главна героиня?
Просто разсъждавам... Когато започне сериала, ще стане ясно кой кой е. Към този момент си дърдорим празни приказки...

Маричка,абсурдно е една от най-водещите актриси да се съгласи на второстепенна роля.Тя и в Минутите беше главна героиня с ред изисквания,свързани с децата и,което е нормално,разбира се.Щом продуцентите се съобразяват,значи държат точно тя да е Peace[/b]

newsm10 Абсолютно вярно. Нещата се проточиха, защото търсеха главна актриса. Според мен по-точно са се проточили преговорите. Продуцентите са искали Туба , но тя явно е поставила условия и се е стигнало до преговори. Най-накрая се е съгласила и са подписали договора миналата седмица.

Дали пък претенциите й да са били финансови????? newsm78 newsm78 newsm78 

Знае ли човек newsm78 newsm78

# 475

Маричка,абсурдно е една от най-водещите актриси да се съгласи на второстепенна роля.Тя и в Минутите беше главна героиня с ред изисквания,свързани с децата и,което е нормално,разбира се.Щом продуцентите се съобразяват,значи държат точно тя да е Peace[/b]

Дали пък претенциите й да са били финансови????? newsm78 newsm78 newsm78 

Знае ли човек newsm78 newsm78

Всякакви може да са били, финансови, за дължина на работното време и тн. Но би следвало да са преговаряли по подаденето от Ай Япъм предложение, а те търсеха главна актриса за сериала.  Simple Smile Simple Smile

# 476
  • Пловдив

http://www.ayakligazete.com/cnt/televizyon/tuba-buyukustun-ne-ka … ucret-alacak.html

Колко ще получава Туба....?
Били научили, че ще взима по 63 000 TL на епизод. Но Туба не е поискала "гарантиран хонорар", тъй като тя нямала да работи повече от 9 часа на ден......
..............
Значи всичко е отново догадки... Плащането зависи от екранното присъствие, когато няма твърд предварително уточнен хонорар. Естествено, че в един договор претенции имат и двете страни.

# 477
...
Значи всичко е отново догадки... Плащането зависи от екранното присъствие, когато няма твърд предварително уточнен хонорар. Естествено, че в един договор претенции имат и двете страни.

Анджък. А данъчните, според мен, няма да раздават сведения на случайни хора кой какви данъци върху хонорарите си е платил. Simple Smile) Пък и да ги дадат, ще е за минало време... т.е.  - за приключена финансова година... а настоящата сега започва. Simple Smile
Изобщо, това с хонорарите и сведенията за тях за мен е бошлаф. Свободни съчинения на тема... Гадаят си журналята, та да им четем списованията... До тук от писанията на техните журналисти рядко сме попадали на свеж и стойностен материал... аз вече ги чета с 1 на ум...  

# 478
  • Пловдив

Красота.

http://favoriforumum.net/threads/kara-para-a%C5%9Fk-tan-s%C3%BCr … -transfer.210864/

Холивуд-Моливуд, това е извадка на пишещ във форум. Все едно някой да копира нашите съждения - ужас. Нищо против да е вярно, но дори не е от таблоид линка....
Момичетата от ENGINcilerr (Engin Akyürek) са подали линка за това предположение.

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 15:50 от mariana51

# 479

Текин, та Текин  ...
Йомер, та Йомер...
"Уeter ве !"

Общи условия

Активация на акаунт