Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 247

• 43 827
  • 742
  •   1
Отговори
# 495

Благодаря момичета!  Hug

На Аурелия за отговора, който всякак ме устройва и сега ще се моля за хубаво време. newsm51

На Маричка за чудесната наздравица!  Аз да си призная не употребявам алкохол, но за идеята

може и да пропия.   newsm51

То този наш Енгин освен на търпение и възхищение, може и на друго да ни научи. Joy Joy Joy

# 496

Снимката поизчистена Simple Smile

# 497
Комет,

Скрит текст:
Сборът на цифрите от датата, определена за премиера - 2014-02-14 = 5.
Китайската философия приема числото за щастливо, тъй като то симворизира хармонията на петте елемента, от които е съставен светът - вода, въздух, земя, огън, метал. С него отбелязват успеха, успешните сделки. Simple Smile)) Наздравицата е за успеха на филма. Simple Smile И аз не съм по алкохола, но за тази екранна двойка ще се жертвам. Wink) Още повече, че у нас 14 февруари вече се отбелязва като ден на виното и любовта. Simple Smile)  Joy Истината е в тях. Wink

Наздравицата е за успеха на филма и екранната двойка Енгин и Фара. Ще пием до дъно! Simple Smile))

# 498

Докато чакаме - усмивка от Керим за всички! Heart Eyes Heart Eyes
Елинор Веднага си "чопвам" снимката !

newsm51 Комет!
ще ти кажа, планувам на 14.02. и 15.02. да съм в Одрин, освен ако точно тогава  времето е много лошо - сняг, поледица и пр., ще го отложа за малко.
Аурелия

То този наш Енгин освен на търпение и възхищение, може и на друго да ни научи. Joy Joy Joy
Марица, Комет

# 499
  • Пловдив
http://televizyongazetesi.com/tuba-buyukustun-ile-engin-akyurek- … 0623#.UuUmhNL8LDe

"Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек ще бъдат двойката на годината!
Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек обещават да бъдат двойка на годината. Станаха ясни участниците в "Мръсни пари и любов".  В главните роли Енгин Акюрек и Туба Бюйюкюстюн, силен актьорски състав включващ още Небахат Чехре и Еркан Джан.
Сценарият е написан от Сема Ергенекон и Ейлем Джанполат. Ще излезе на екран следващия месец под режисурата на Ахмет Катълсъз и продуцент Ай Япъм.
"Мръсни пари и любов скоро на екран по АТВ."

# 500
Марта Hug  bouquet   прибирай в архивите, да има повече. Simple Smile

Снимката е от фейсбук, ето още една хубава усмивка на Керим. Heart Eyes

# 501

Стана тя, каквато стана. Ще пием до дъно за успеха на филма!    newsm44

Съгласна. Joy Joy Joy txtloves

Марта, Марица, Аурелия, Марианка, Елинор, Велиянка , Любовче и останалите  Наздраве за

сладурите  от снимката - Енгин и Фара Зейнеп.

/b]

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 17:45 от komet

# 502
Наздраве! Simple Smile От всичко, което видях за филма до тук, съм сигурна, че ще е чудесен откъм актьорска игра. А това е, което привлича зрителя... Сюжетите са ограничени още от времето на старогръцките мистерии. Simple Smile) Останалото е начинът, по който ще ни бъдат поднесени вечните приказки... Точно затова смятам, че филмът ще си заслужава гледането.

Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy Joy И червеното вино помага... в приемливи количества. Simple Smile))

# 503
  • Пловдив

Двамата са прекрасни един до друг.

# 504

Марта, Марица, Аурелия, Марианка, Елинор, Велиянка , Любовче и останалите  Наздраве за

/b]

newsm10  Комет Hug наздраве! За Енгин и Фара, и за успех на филма!   bouquet
  Наздраве, момичета!  cheers Two Hearts

# 505
Аз съм омагьосана не само от начина, по който изглеждат физически поставени един до друг. В ВКЕМ още с първия трейлър се усети и синергията и енергията на двамата. Прекрасни са! Отдавна мечтаех да видя Енгин с партньорка, която да му импонира и с която да представят идеята на създателите на филма на равностойни начала. Мисля, че това е постигнато във филма.  Peace И друго си мисля... Фара също е започнала приобщаването си към актьорската професия от театралната сцена, както и Енгин. Според мен, това има значение за изразните средства, които прилагат пред камерата... получава се. Все пак театърът е най-добрата школа за актьора - там веднага усещаш добре ли си се справил, или не, защото представленията са в жива връзка с публиката.

От РФ -- едно кратко пътуване до Ван...

http://www.youtube.com/watch?v=vSALOmBxdMY

http://www.youtube.com/watch?v=uZxN1YEZxt4

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 18:12 от marytza

# 506

Момичета,момичета,укротете темпото - наздравица за премиерата на филма,наздравица за трейлъра на дизити,после за първата серия.Ами ние все пияни ще си ходим и кой знае какви глупости
ще пишем в темата и дори няма да помним.
От мен Енгин от реала.

# 507

Марта, Марица, Аурелия, Марианка, Елинор, Велиянка , Любовче и останалите  Наздраве за

/b]

newsm10  Комет Hug наздраве! За Енгин и Фара, и за успех на филма!   bouquet
  Наздраве, момичета!  cheers Two Hearts
Наздраве! Много ми харесва това, че и историята /камерна/, и излъчването на двамата е някак универсално, европейско. Това може да се случи навсякъде по света. И със сигурност ще изключи безкрайните брътвежи около софрата и манджите, обрязването и турската чалга...
Пожелавам и на Енгин, и на Фарах да минат по червения килим към Фестивалния дворец на бул. "Кроазет" в Кан...

# 508
  • Пловдив

http://televizyongazetesi.com/tuba-buyukustun-ile-engin-akyurek- … witter#.UuUkdNJaj

"Очаквайте като бомба Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек."
Половината статия в началото е за размислите на журналиста върху неделния ден - как и какво прави семейството....
Енгин - участието му в КВФ, Туба в "20 минути" и слуховете за хонорара и. Коментира останалите актьори.... Феновете на двамата актьори са доволни.... и т.н. Познатите ни неща.
Новото: Kemal Gülman и Feryal Gülman, собственици на вилата в която очакваме да се снима - са в развод. Затова са се забавили преговорите по офертата, но Керем Чатай не се е отказал. Получил е разрешение и от 17 януари вървят снимки в голямата зала. Снимките вървят и към момента. Сериалът се снима успоредно още и в Султанахмет - в затворени помещения.
Пише още и за аксесоари и дрехи които ще облича и ползва Туба.

# 509
Милка Hug  тоя вариант ми харесва, да не помним какво
сме писали hahaha Joy Joy Joy Joy Joy
А колко наздравици предстоят ooooh! и то все за месец февруари Grinning Grinning

С тази усмивка ви оставям засега. Хубава вечер на всички! Heart Eyes  bouquet

Любов Hug  bouquet  дано се сбъднат пожеланията ти!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт