Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 247

• 43 792
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив

Седмичното издание на Енгинполис.
"Бомбата на 2014 г. избухна."
"От новата визия на Енгин Акюрек може да ти спре сърцето."
"Остава малко време до срещата ни с "Малък Септемврийски проблем"."

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 18:54 от mariana51

# 511
И крепостта във Ван - там, където снима нашето момче...

http://www.youtube.com/watch?v=PDEPstNOeZk

# 512

В повечето случаи винаги първо се изписва името на актрисата ! Според етиката е редно да е така !

Няма етикет в случая. Винаги се изписва името на главния герой.  Ако актрисата е в поддържаща роля,
каква дама? Филмът  е криминален екшън, явно мъжкият образ ще доминира. Няма как Туба да е първа. Като компромис може имената да се появят заедно, но винаги главният герой е вляво. Другото име е вдясно, 1/2 стъпки по/ долу.

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 18:35 от clio1978

# 513

Оффффффффф Винаги... много задължаваща дума...

http://www.youtube.com/watch?v=UKv_HXUdjts -- още един проспект за Ван. Simple Smile Дали ще има и сцени край езерото?...

Скрит текст:
мале... какъв сняг!... а ние тук си честитим пет снежинки... Simple Smile))

http://www.youtube.com/watch?v=cV6NXuUE98Y --- земетресението във Ван, заради което участваха в акция за събиране на помощи...

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 18:47 от marytza

# 514

Един колаж на Хаяско - по този начин я правя съпричастна с нашите вълнения ! Нали се е отдала в момента на Въпреки, че ако чуе и види шумотевицата с наздравиците ... може  и да се появи !

Защото човек да не ви остави  дори и за малко - все новости  !

Любовче - дано се сбъдне пожеланието ти ! Още  повече, че знаем за амбициите на Керем Дерен.

Мариянка - както винаги актуалната информация, че и ни я поднасяш съвсем наготово - преведена!
Жалко, че "богатите също плачат" т.е развеждат се, делят имане, делят животи ... Абе богаташка им работа ... да не ги мисля. / Това е лично мнение - да не помислите,че го пише в материала /

Марица - на фона на тази музика имах чувството, че се "потапям" в едно друго време. Защо всички народи пазят своята история и местата свързани с нея, и успяват да съчетаят това със съвремието. Крепостта и модерния град, и красивата природа.
Дано да ни представят тази комбинация  и в сериала. Ще ми бъде интересно.

Момичета

# 515
Ето, един образец: И тримата са звезди. Подредени според екранното време и ролята им в сюжета.

# 516

Някои пак се гласят за излизане...

Костюмиране, парфюмиране...

Чудесен аромат ...

# 517

Хареса ми... Мартичка - героите от комикса... Simple Smile

Joy

"Обича го не само камерата, ами и кецовете му... "
Големи скици са тези рускини. Simple Smile))

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 19:18 от marytza

# 518
  • Пловдив

Марта, много хубав аромат се носи в темата....

# 519
  • Бургас
А така ,черпавки и разпивки сте си спретнали cheers.Аз не ви изпускам от очи макар и да съм се потопила в науката smile3523

Един тематичен клип в синхрон с обзелото ви настроение Two Hearts

# 520
  • Пловдив

Керем Дерен току-що туитна, че правят клип върху песента от филма.

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 19:38 от mariana51

# 521

Ох, беее... Казах ви аз - на път съм да го заобичам Керем... мил човек! Simple Smile)))

# 522
  • Пловдив

Направил е ревизия днес на гласвете. Звукът бил толкова важен, колкото и снимките. Специални благодарности на Тойгар Ъшъклъ и Бурак Топалакчъ.

# 523

Много красота и от мен !

Представям си Туба с всичките красиви бутикови дрехи и бижутата които ще носи екранната и героиня.

Диамантена принцеса !

Честно да ви кажа, все очаквах това да се случи - да имаме информация за всичко ново около филма и дизито на Енгин, но те буквално ни засипват с такава - сякаш се състезават помежду си.

Ама ние можем да понесем още ... повече... и трейлър и клип ...

# 524
  • София

Трябва да се научим и ние да "чуруликаме"   , защото според учени  Фейсбук скоро почти ще изчезне!!!

Скрит текст:
До 2017 година Фейсбук ще изгуби 80 процента от потребителите си. Това показва проучване на университета Принстън. Учените сравниха социалната мрежа с епидемия, която вече е достигнала пика си и започва да отшумява.

Ако всеки път, когато включите компютъра си първата страница, която отваряте е Фейсбук, тогава сте заразени от социалната мрежа. Но не се притеснявайте! Според учените в Принстън тази епидемия ще отшуми съвсем скоро.

Използвайки модела за изследване на вирусни заболявания, учените установяват, че скоро хората ще развият имунитет към Фейсбук. Първи резистентност са развили тинейджърите. Статистиката показва, че Фейсбук има 25 % по-малко подрастващи потребители  през 2013-та година в сравнение с 2011-та.

В момента  социалната мрежа на Зукърбърг има милиард и 200 милиона потребители. Ако учените от Принстън се окажат прави, близо милиард души ще се излекуват от феномена Фейсбук през следващите три години.

http://bnt.bg/news/nauka-i-tehnologii/fejsbuk-pochti-shte-izchezne

Общи условия

Активация на акаунт