Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 275
  • 940
  •   1
Отговори
# 210
  • В сърцето на любимия човек
Точно над поста ти със сиви букви е изписано името на темата  Peace

# 211
  • София
В новата версия, не ми харесва, че името на темата я има само най-отгоре.
Аз понякога отварям някоя тема, после правя нещо друго и пак отварям форума и за започвам да чета, но не знам в коя тема чета. Трябва да развъртя най-отгоре, за да видя и ... съм забравила до къде съм чела.
Във всяко мнение я има, само е с по-блед цвят.  Peace

# 212
Не ми харесва новата версия  Peace Не ми е удобна и не искам да я тествам дори  Peace
За сега съм си на старата.

Интересува ме бутона "Използвай старата версия"  временно ли ще присъства и в един момент всички ще се окажем с новата версия искаме/ не искаме или е заложено потребителят сам да  избира предпочитаната от него и занапред?

# 213
  • Sofia
Интересува ме бутона "Използвай старата версия"  временно ли ..
Временно.

# 214
  • Варна
Плюх си в пазвата и преминах на новата версия! Simple Smile

И сега хакерствам.
Мярнах постинг на Адрѝ, как да центрирам полето в темата(ctrl и -), и стана. Обаче като влязох да пиша мнение-там шрифта ми е дребен, като е на 90%.

Като имам повече време, ще прочета назад за разните тарикатлъци!

# 215
В новата версия, не ми харесва, че името на темата я има само най-отгоре.
Аз понякога отварям някоя тема, после правя нещо друго и пак отварям форума и за започвам да чета, но не знам в коя тема чета. Трябва да развъртя най-отгоре, за да видя и ... съм забравила до къде съм чела.
Във всяко мнение я има, само е с по-блед цвят.  Peace

Точно преди малко го забелязах и влязох да се редактирам.
Извинявам се, че не съм го видяла.
Чудесно е така.

# 216
  • Sf
Малко бледа ми се струва новата версия. Всичко друго ми харесва. Само не разбрах, да очакваме ли лайк-бутона или да не се надявам?

# 217
Струва ми се, че в новата версия подписите са огромни. Т.е. едни и същи картинки в старата версия са много по-малко, отколкото в новата.
Това не е вярно. Аз намалях снимките в подписа си, за да се съберат на един ред в новата версия. Това значи, че мястото за подпис в всъщност по-малко.

Не знам дали мястото е по-малко, но картинките, които преди се побираха в мястото за подпис, сега някакси са се увеличили и от тях се вижда само горната 1/3 примерно. Опитай да видиш подписа ми в стария и в новия вариант и ще разбереш за какво говоря. И аз пробвах да си намаля картинката, но в резултат - в старата визия изглежда като муха, а в новата няма промяна - вижда се само върхът на картинката, а текстът, който е по-"нисък" (ако мога така да се изразя) - не!
Ясно е, че не е най-важното как изглежда точно моят подпис, ама защо пък преди можеше, а сега не?!

# 218
  • София
 Пролетната Фея, аз също виждам подписа ти неестествено голям и отрязан. Всички останали подписи са нормални. Ще те затрудни ли много да премахнеш картинките и да пробваш да ги качиш наново?

# 219
Пролетната Фея, аз също виждам подписът ти неестествено голям и отрязан. Всички останали подписи са нормални. Ще те затрудни ли много да премахнеш картинките и да пробваш да ги качиш наново?

Веднага ще го направя. Само това не съм пробвала.

# 220
Може да сте го коментирали... Но защо в старата версия изчезнаха подписите?

# 221
  • София/Горна Оряховица
Може да сте го коментирали... Но защо в старата версия изчезнаха подписите?

Защото по подразбиране вече са скрити.
Профил - Настройки изглед и подредба - от там можеш да си ги включиш

# 222
  • София
 Bliss, подписите по подразбиране са скрити и в двете версии. Можеш да влезеш в профила си и от там в "Настройки Изглед и Подредба" да махнеш отметката от "Не показвай подписите на другите потребители".

Бори ме е изпреварила   bouquet

# 223
Адрѝ, изтрих, запаметих и после ги сложих пак - все същото.
Намалих картинката 2 пъти - в стария вид се вижда веднага разликата, в новия - без промяна, все едно изобщо не съм я намалила.
Други идеи? Или пък може ли ти да ми пипнеш профила, ако имаш съответните права?

# 224
  • London
Като разширя екрана става добре, но това трае точно 10 секунди и всичко се изтиква в дясно, написаното става като колонка във вестник и аватара стои самотен в ляво, букви се мятат върху други букви. Някой беше постнал снимка на това НЕДОРАЗУМЕНИЕ. Не мога да разбера какво толкова се работи по тази версия, че не може да се предложи нещо нормално, а трябва форума да е не четим, защото сега ако снимам как ми изглежда страницата ще се хванете за главите. Техници ли са, некадърници ли са, но толкова време да не могат да предложат един нормален продукт е наистина смешно. Варианта с половин екран е по-добър от тази цапаница в дясно с букви една върху друга.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт