Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 238
  • 940
  •   1
Отговори
# 240
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Добре, а защо ни оставяте в момента правото да използваме старата версия, след като след време ще ни измъкнете килимчето изпод краката- очи ли замазвате, що ли newsm78?

# 241
Мама много ви здраве , майната ви  Laughing аз отивам на онова другото място , ако искате ме банете все ми е тая , ама има и друг форим вече не сте само вие и скоро всички ще сме там и вие ще сте сами с алчността си за пари.

# 242
Мама много ви здраве , майната ви  Laughing аз отивам на онова другото място , ако искате ме банете все ми е тая , ама има и друг форим вече не сте само вие и скоро всички ще сме там и вие ще сте сами с алчността си за пари.

Загуба велика.  Tired

# 243
Да пробваш нова визия на сайт с опъване нервите на хиляди потребители май само по нашенско може да си го спретнем?! Или свършиха QA тестерите наоколо????

От няколко дни се опитвам да проумея този цирк, но не ми се получава.

Може ли да върнете първоначалната версия на началната стр. на старата версия? Този микс нова-стара "ала фейсбук" дразни. Мобилната версия и тя е под всякаква критика, затова не я ползвам, когато браузвам от мобилно у-во.
Докато я има старата версия ще посещавам и форума.

# 244
Господин Николов,
Видяхте ли какви ги забъркахте с вашето желание да ни пресмятате порциите?  Rolling Eyes
Всъщност кога да очакваме тази функционалност?  Laughing  Tired

# 245
Както вече писах, всеки има възможност да превключи на предишната версия.
Да, тя ще е активна само временно, защото се спира поддръжката на системата, на която е изградена.

А толкова ли е трудно да се поддържа и старата,както разбрахте никой не иска промени.
Аз мисля ,че не е невъзможно стига да искате може да си остане така ,да се ползват и двете!

# 246
  • DE
Значи при мен положението е това:
Цък, чаааакам да се отвори сайта, после-ужас...не знам къде първо да гледам...
В ляво-теми, в дясно- теми, в средата- теми!
Ако искам старата версия-трябва да се регистрирам.
Като искам  да прескоча в някой подфорум-пак същата шарения в дясно, мисля си, никому не нужна информация!
-----------------------
Чувствам се много уютно тук във Форума и не искам в никакъв случай да се лиша от многото информация и забава която намирам "тук".
Но се чувствам така, както изглежда в моята кухня като почна да готвя-разхвърляно, мръсно!

Като за последно ми идва нещичко на ум. Нещичко, написано от един наш сатирик...
"Гъза си с рози накичи-насраното да не личи"

Нямам друго какво да "кажа"
Точка!

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 19:51 от matze

# 247
  • Варненска клюкарка
С Уиндоус 8 съм, Гугъл Хром. Искам да попитам, смятате ли, че мога ефетивно да ползвам форума по този начин? Двойка на твореца....

И при мен е същото, но ти си го снимала по-добре! При мен това положение е и на Уиндоус 7 и Уиндоус 8 само че с Мозила.
Странното е че при доста старата версия Уиндоус ХР съм в ляво, но с една идея по-центрирана... При другите две версии, както каза една потребителка, толкова съм в дясно, че аха да се изсипя на бюрото....

# 248
А може ли да потитам за чий ... е необходимо полето за писане/четене да е толкова тясно? Не е ли възможно, ако си скрия дясната колона това полед а се разширява максимално и да е близо до размера при старата версия?

# 249
Сега прочетох, че в крайна сметка всички ще минем към новата версия и се притесних. Реших отново да я погледна, пък а дано свикна...Та в тая връзка, бъг ли е, че всичко ми е сбито в ляво или си е нормалният изглед? Защото, ако не подлежи на корекция, ще ми е невъзможно да свикна.

# 250
Пролетната Фея, ще предам на колегите да видят какъв е проблемът.

Благодаря много.   bouquet

# 251
Ха, добър вечер! Не че имам какво да кажа, творението ме оставя без думи, но искам да попитам едно: пур куа аджеба се налага да виждам 30% от екрана празен в дясната му част?

# 252
Ха, добър вечер! Не че имам какво да кажа, творението ме оставя без думи, но искам да попитам едно: пур куа аджеба се налага да виждам 30% от екрана празен в дясната му част?

Според мен екрана в дясно е празен...засега, а после ще бъде изпълнен с реклами.  Sad

# 253
  • Русе/София
Отдавна не съм гледала такъв цирк.Много е забавно. Party Party Joy
При едни едно,при други-второ.Общо взето при никого нищо не е както трябва.
Типично по български,щом нещо работи и носи печалба-задължително трябва да се прецака.

# 254

Според мен екрана в дясно е празен...засега, а после ще бъде изпълнен с реклами.  Sad

Аз съм си ги блокирала, откакто във фейса един чичко (надявам се да е бил чичко) с огроомно шкембе постоянно си го разтрисаше  Sick
И затова се чудя за такива като мен, защо им е това празно пространство в дясно и сбити теми в ляво?

Общи условия

Активация на акаунт