Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 166
  • 940
  •   1
Отговори
# 135
Засега останалите страници от сайта - профил, настройки, нов отговор и т.н. са на стария код/дизайн

Благодаря.

И още един въпрос - за какво служи чекбокса в собствените ми мнения, точно под датата и часа?

# 136
Резолюция 1366х768

# 137
Пробвах и от настолен комп и от лаптоп, те са с различни версии на операционната система, с различни инчове на екраните и все съм си в ляво. Crossing Arms Не съм както преди съвсем сбутана в левия ъгъл но достатъчно, за да се чувствам неконфортно и не желая да правя никакви допълнителни настройки специално за този форум.
Моля Ви, поне центрирайте новата платформа, която да е по подразбиране за всички както досега!
Разбирам, че обновлението е неизбежно и, ще се случи някой ден. С промените бих могла да свикна, но това да съм в ляво не ми влияе добре на пребиваването ми във форума и както виждам болшинството се чувстваме подтиснати от тясното пространство, което ни е отредено.

# 138
  • София
Така ... ще бъда откровен. От две злини избирам по малката и този път новия изглед е приемлив. Обаче:

- щом ще си играете със статистиката, сложете и една такава да ви отчита колко потребителя са скрили дясната част от екрана - така сами ще се уверите, че тя е неизползваема и рано или късно сами ще решите да я премахнете;

- сложил съм отметката да не ми излизат аватарите отляво, обаче не разбирам защо на тяхно място се появяват едни шаблонни картинки с едно кръгче и нещо си като обърнат полумесец - ми щом съм отметнал да няма аватари, значи ги махате там и тия картинки и така полето за четене ще ми се разшири;

- махнал съм сите видове подписи с не знам какви си изкълчени гифове, които буквално ми деряха очите с еднообразните си движения и сега наистина екрана ми е по читаем и по-спокоен - препоръчвам го и на другите потребители;

- центрирането го постигнах, чрез увеличаване изгледа с ctrl и скрола на мишката - обаче да попитам защо като съм махнал дясната част от екрана не ми се разширява достатъчно екрана за четене;

- бързия преглед не е нещо много бърз и отнема време да реагира, та да го видят там момчетата и да го оправят.

Та така или иначе сте решили, че ще има нова визия тази поне от предишната е по приемлива. Надявам се с време ще се доразвият нещата и ще ни позволите например да си избираме скинове с пъдходящи за нашето зрение и монитори фонове.

# 139
.......Ами какво да кажа, няма нужда да ровя и цъкам насам натам, ако просто седя и чета, след малко започвам да мигам (я намам проблем с очите, ама ще си докарам), натоварва ме.  
Чисто и просто за мен няма недостатъци в старата визия. ............

И на мен така ми действа на очите, не знам защо. Също нямам проблеми със зрението, не нося очила, уж са ми здрави очите. А при старата версия всичко е ок, спокойно, приятно, не дразни, уютно ми е с нея. Давам си сметка, че го има елемента "свикнала с нея", но честно, опитвах и с новата да свикна, ама не се получава...........Peace

# 140
  • София
Ползвам Хром и новата бг мама хич не се спогажда с него  ooooh!. На някой теми всичко е ок, при други текстовете от лявата и дясната колони се припокриват и не само четенето, но и писането са невъзможни. При всяко кликване от моя страна се отваря нов прозорец с реклами и въобще банери с предложения за отслабване се появяват буквално след всяко мнение. С една дума- страхотно мязало е станало някъде!

# 141
  • София
 BirdsFlu, все още отговори и потребителските профили изглеждат по стария начин за всички. Нещата стават поетапно. Достатъчно е трудно на всички да свикнат с новостите, дори и в малки дози.

# 142
Ползвам Хром и новата бг мама хич не се спогажда с него  ooooh!. На някой теми всичко е ок, при други текстовете от лявата и дясната колони се припокриват и не само четенето, но и писането са невъзможни. При всяко кликване от моя страна се отваря нов прозорец с реклами и въобще банери с предложения за отслабване се появяват буквално след всяко мнение. С една дума- страхотно мязало е станало някъде!

Няма такива банери, които да летят, още по-малко на всеки клик.
Моля, дайте скрийншоти, както за припокриването, така и за рекламите.

# 143
За мен всичко е много сложно в новата версия,цъкни там ,скрий тово онова,с какъв браузър съм,наляво,надясно ,пиксели,настройки и много неща които коментирате.......

Защо правите нещата толкова сложни не мога за разбера?

Защо ще спрете и възможността да избираме с коя визия да бъдем ,къде е проблема?

# 144
И още един въпрос - за какво служи чекбокса в собствените ми мнения, точно под датата и часа?

Не би трябвало да го виждате. Служи за разделяне на теми - модераторска функция.
Модераторските визии са доста по-натоварени с допълнителни бутони, чекбоксове и т.н.
Сега вече трябва да е ок.

# 145

BirdsFlu, все още отговори и потребителските профили изглеждат по стария начин за всички. Нещата стават поетапно. Достатъчно е трудно на всички да свикнат с новостите, дори и в малки дози.

Да, ясно, благодаря!

Не би трябвало да го виждате. Служи за разделяне на теми - модераторска функция.
Модераторските визии са доста по-натоварени с допълнителни бутони, чекбоксове и т.н.
Сега вече трябва да е ок.

Да, вярно, няма го вече. Отново благодаря.

# 146
  • София
.......Ами какво да кажа, няма нужда да ровя и цъкам насам натам, ако просто седя и чета, след малко започвам да мигам (я намам проблем с очите, ама ще си докарам), натоварва ме.  
Чисто и просто за мен няма недостатъци в старата визия. ............

И на мен така ми действа на очите, не знам защо. Също нямам проблеми със зрението, не нося очила, уж са ми здрави очите. А при старата версия всичко е ок, спокойно, приятно, не дразни, уютно ми е с нея. Давам си сметка, че го има елемента "свикнала с нея", но честно, опитвах и с новата да свикна, ама не се получава...........Peace

И аз съм така. Определено старият вид ми е лесен и бърз за прочит. Новият вид дразни, дори с центирането чрез CTRL и "още" пак е дразнещо. Изглежда ми изкуствено създадено и нетипично.

И сложно, както е написала ~Artemis~

Изчезнали са ми всички подписи на потребители, защо? Никога не съм давала да не ги виждам, но сега ги няма.

# 147
  • София

Дано се е показало, т.к. ми е трудно при "предварителен преглед" има насложен текст върху цялата страница. Къде бъркам?

# 148
Другото, което пропуснах да спомена в предходния си пост е, че и с различни браузъри все съм в ляво-Експлоер, Хром, Опера, все едно и също е разположението.

# 149
Дано се е показало, т.к. ми е трудно при "предварителен преглед" има насложен текст върху цялата страница. Къде бъркам?

Това какъв браузер и разделителна способност е?

Общи условия

Активация на акаунт