Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 261
  • 940
  •   1
Отговори
# 120
Възможно ли е бутонът "Цитирай" да може да бъде отварян с десен бутон на нов таб в браузъра?
Аз го ползвам, когато искам да отговоря на някое мнение, но и да изчета първо темата докрай, а ако остават няколко страници, да не го забравя или да го търся после.

Че не е ли така? При мен си се отваря нов таб, аз съм с мозила

С ИЕ не може.

# 121
Редактирам: Оправих подписа, но оставям въпроса, ако може по подразбиране да се виждат би било сякаш по-добре.  Peace

Ти го оправи, но от моя продължава да се показва само горната част на картинката - независимо, че се опитах да я намаля много пъти. В стария вид си се виждаше, дори беше малка картинката, но сега изглежда като циферблат на руски будилник.   ooooh! И се скрива текстът отдолу. Не съм надвишила изискваните размери, брой символи и т.н.
Обичам новите неща, даже прекалено много ги обичам.  Embarassed И се опитвах цял ден да се накарам да захаресвам новата визия на форума, но не ми се получава....
Върнах се към старата - там си има всичко, което ми е необходимо. Не чувствам липсата на никакви супер функционалности - все пак идвам тук да чета и да споделям с приятели и не очаквам форумът да пере, готви, да кара самолет и да гледа малки деца.

# 122
Възможно ли е бутонът "Цитирай" да може да бъде отварян с десен бутон на нов таб в браузъра?
Аз го ползвам, когато искам да отговоря на някое мнение, но и да изчета първо темата докрай, а ако остават няколко страници, да не го забравя или да го търся после.

Че не е ли така? При мен си се отваря нов таб, аз съм с мозила

хром, на мен също ми се отваря празна бланка без възможност да цитирам, писах го може би на предишната страница

# 123
  • Пловдив
Нали уж нямаше да го има силното изместване в ляво?!?! Снимките, които Мамма показа изобщо НЕ изглеждаха както изглежда в момента форума?!

Виж тук.
Няма го, гледам, гледам, при мен го няма.

# 124
  • UK/София

Съжалявам, че нямам време да чета постингите в темата, но вече съм супер изнервена от постоянните промени и искам да попитам някои неща:

1.Защо продължавате да усложнявате живота на хората? Close

2.За какво ми е да вляза в тема и да чета сбит текст на половината поле?Нито е удобно, нито практично.Много важно, че виждам в дясното поле в кои теми е писано скоро!И когато натисна онзи прословут хикс и ме връща в началното меню.Не трябва ли с него да се затвори дясната част на страницата и да виждам постингите на темата на цял екран?
  3.Защо го няма падащото меню с което мога да отида в друг подфорум?Това е ужасно, ужасно изнервящо!!!!!!За да премина от един в друг форум ми отнема доста кликания и маене!
 4.Ще спрат ли някога тези промени и ще върнете ли удобствата за които питам по-горе?Като лоялен потребител влизащ от 10г. всеки ден в този форум искам да помоля за персонален отговор, моля!
 Смятам, че ежедневието на всички ни е достатъчно изнервено за да си образуваме още нерви от нещо, което години наред ни е доставяло удоволствие!
 Колкото и да съм свикнала тук и да ми е мъчно, сериозно се замислям да напусна този форум окончателно!Надявам се отговаряйки на горните ми въпроси да ме разубедите!
 Благодаря!

# 125
  • Пловдив
Нали уж нямаше да го има силното изместване в ляво?!?! Снимките, които Мамма показа изобщо НЕ изглеждаха както изглежда в момента форума?!
Снимките са съвсем реални скрийншоти.
Възможно е, но при мен не изглежда така.

# 126
  • София
няма ги бутоните нагоре и надолу, много е изнервящо като си най-долу да отидеш най-горе, за да влезеш в подфорума.

# 127
  • Русе/София
Колко ли потребители са с новата версия?Едва ли повече от 100.
Добре,че поне има опция за връщане на старата визия.

# 128
Мамма, аз също съм с Уиндоус 8 и 1366 даже, но си имам изместване леко в ляво. Не зная дали се дължи на това, че мониторът на лаптопа е малко по-широк  newsm78
Пробвах с Контрол и - , но не ме устройва - много тясна става колоната, въпреки че е в идеален център. Все едно вестникарска колонка на фона на всичкото пространство отстрани...
Иначе нещата са значително по-добре от преди. Ще дам мнение, когато разцъкам по-подробно.
ПП. Наистина не е лошо фонът и цветовете на Начална стр. и Подфорум да се нагодят към сегашната Тема /изгледите имам предвид/, защото наистина изглеждат по съвсем различен начин.

# 129

И когато натисна онзи прословут хикс и ме връща в началното меню.Не трябва ли с него да се затвори дясната част на страницата и да виждам постингите на темата на цял екран?

Той хикса е за това точно. Ти трябва да натиснеш трите хоризонтални чертички, които са малко по- вдясно от хикса, за който пишеш.

Всъщност дразни повече, че полето е тясно, отколкото, че е вляво. Не е поле, а колонка. Точно го е описала потребителката в поста над моя.

# 130
Биляна, може да приберете лентата със стрелката, която е отдясно на Х.
Разбирам, че явно при някои браузери са почти едно върху друго, това ще бъде оправено.

Х ви връща в страницата, от която сте влезли в темата.

Долу под всяка тема има линк към подфорума.

В менюто има линкове към всички подфоруми.

Ще алармирам и говоря с колегите за:
- връщане на информация за пол и местожителство под аватара
- бъга с невъзможността за отваряне в нов прозорец на Цитат/Отговор
- бърз преход нагоре/надолу и при скрит сайдбар
- бърз преход между форуми и отдолу
- силното изместване в ляво при някои браузери/операционни системи, което не би трябвало да го има
- уеднаквяване на лентата с менюто горе във всички страници
- уеднаквяване на стиловете на заглавна, форум, тема
- отделяне на Х и бутона за събиране на сайдбара

# 131
  • Sofia
Благодарих и аз за избора, пък то няма да имаме такъв...  Tired
Като се опитах да... свикна и аз в новата (да, има подобрения от началното и' пускане, но все пак...), че нали няма да е все старата...
Ами какво да кажа, няма нужда да ровя и цъкам насам натам, ако просто седя и чета, след малко започвам да мигам (я намам проблем с очите, ама ще си докарам), натоварва ме.  
Чисто и просто за мен няма недостатъци в старата визия. Това е. Не искам нищо повече.
Не искам и да се махам от тук, но колкото повече се отдалечаваме от старата, толково по-вероятно става това.
 Tired

# 132
Еее, най-сетне да се подходи с мисъл.
Тази версия вече е друго нещо. Първо, че е центрирано, второ, че има възможност да скрия ужасната дясна лента, която само ми стеснява екрана (надявам се да остане тази опция).
Няма да коментирам изгледа на старата и новата, това е въпрос на свикване. Стига да е функционална - добре е. Иначе естествено, че старата повече ми харесва.  Wink

На мен ми работи бутона за старата версия.

# 133
Аз пак да попитам за полето за отговори - каквото и да натисна - "Отговори" или "Цитирай", все ми се отваря "старият" прозорец:

Не съм натискала никакви бутони за старата версия, искам да използвам изцяло новата, за да я разуча и свикна по-бързо.

Това само при мен ли е така, и така ли ще остане?
С Гугъл Хром съм, ако това има значение.

# 134
Засега останалите страници от сайта - профил, настройки, нов отговор и т.н. са на стария код/дизайн

Общи условия

Активация на акаунт