Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 273
  • 940
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Защо изчезнаха подписите?

Този въпрос явно ще се задава дълго, из темите, в които пиша хората също се чудят, а не всеки влиза да чете тук. Трябваше да си останат видими по подразбиране, както беше досега. Тези, които не ги харесват отлично знаят откъде да ги скрият, но другите не знаят, че трябва да влязат в профила си, за да ги направят видими, при положение, че досега не им се е налагало.

# 106
  • София
Чоки,  bubanka   Hug благодарности.

# 107
Отново старата визия ми харесва повече и ще използвам бутона за връщане към нея, докато може. Дори и след промените новата визия не ми е никак удобна и функционална.

# 108
  • Варненска клюкарка
Новия вид ми е като цяло неприятен и непрегледен, изглежда ми разхвърлян с един куп бутони ooooh! всичко иска непрекъснато да го разцъкваш за да го видиш, което е досадно- най-елементарния пример е за установяване присъствието на балкона или в мазето или подробностите за пишештия, дето сега дори на пръв поглед не е ясно мъж или жена е ooooh!
Сбутана съм в клаустрофобично и натоварващо в ляво на единия компютър, чийто монитор е голям и с резолюция 1280/1024  Настолен компютър е и предимно него ползвам....Половината ми поле е бяло и трябва да си сложа слънчеви очила, че ще ослепея ooooh! Не е толкова дърта машината- още няма 6 години Mr. Green....
Този настолния компютър е с операционна система ХР- знам че от майкрософт спират поддръжката и през април-Май, но все пак.....колко му е, ще го преинсталирам....

На другия, комп, който е съвсем нов, на няма и месец, резолюцията му е 1360/768 ползва Уиндоус 8, нещата са по-поносими но пак не е центрирано в средата полето за четене... Имаме и още един лаптоп с операционна система Уиндоус 7 с аналогична резолюция на който ще проверя, как изглеждат промените, но предполагам че ще е същата китка и там, защото параметрите им са сходни  ooooh! Компютрите работят с последните версии на Мозила.
Абе натоварващо ми е, вместо да ме отпуска както преди пребиваването ми във форума- изтрайвам я новата версия много за малко

Абсурд е да се включвам от работа- докато открия това, което ми трябва и минутката-две свободно време отлетели..... ooooh!

пп Гледам, че са пооформени по-добре цитатите, но сте много далеч от онова чисто и прегледно поле от старата досегашна версия... Сега в най-новата нова, при многократно цитиране иди че разбери чия е основната мисъл и колко народ я е харесал след това ooooh!

Дразни ме новия вид пък дори и с подобренията - не мога да свикна и това е!

Ако ни уважавате, както твърдите, ще дадете право винаги да можем да избираме версията, която ни е удобна, пък ако ще и без подобрения, на който му трябват има алтернатива в лицето на новата платформа Wink

# 109
  • В една слънчева къща...
За съжаление новата версия продължава да НЕ ми харесва. Ясно е, че имате желание да постигнете по-съвременен и модерен вид, но за мен опитът е неуспешен. Новата визия очевидно е за сметка на функционалността и удобството. Занимавам се с графичен и уеб дизайн от години, в час съм с тенденциите и в двете. За мен новата версия е сбирщина от идеи, взаимствани от тук и от там, които за сега не постигат и не са обединени в  синхрон. Има вадещи очите елементи и такива, които са трудно откриваеми, както и сблъсък на големи и малки такива. Не виждам никаква подреденост, за сметка на излишъка от безсмислени пространства. Четенето на темите става дълго, мъчно и отегчително. Не смятам, че е необходимо да губя излишно време в настройки, за да постигна някакъв задоволителен вид, а предпочитам полезната информация, която намирам във форума да е представена достъпно и удобно, бърза за откриване и прочитане. Лично аз оставам със стария вид на сайта и се надявам да имам право на избор и в бъдеще. Когато новата визия отговаря на повечето ми критерии, вероятно ще я ползвам и аз. Към този момент обаче за мен тя е незадоволителна: гледаш по-издокаран вид, а пък вътре вътре пълна бъркотия...

# 110
ИЕ ли е браузерът? Тъй като е намалено изображението до ширина 800 не мога да преценя колко точно е екранът и изместването. Със сигурност ли за 1440 ширина на екрана говорим?
http://prikachi.com/images/970/6997970E.jpg

ИЕ е, да Laughing Пробвах сега с Модзила, пак е леко изместено, но е една идея по-добре от ИЕ. Иначе със сигурност говорим за 1440, даже го промених, за да видя как ще изглежда, но не се получи добре. Предполагам, че е заради широкия ми екран, но дали има възможност да се направи така, че да си се центрира автоматично?

За разлика от преди, сега линк към всички подфоруми има горе в менюто, което се скролва навсякъде, т.е. не е необходимо превъртане нагоре. Х-ът вдясно пък Ви отвежда на страницата, от която сте влезли в темата.
Намерих къде се връщаш в темата, благодаря, но този линк към всичките подфорумите, който се скролва, не го откривам. Embarassed

Това не е добре, нали го разбирате, съвсем добронамерено го казвам - потребителите да търсят, да се чудят и да не откриват едно или друго, говори за недостатъчно френдли визия и функционалности. Защото вие сега ни обяснявате и това е чудесно, ориентираме се, но има десетки хиляди потребители и не всеки ще пита и ще разбере, а само ще се ядосва. Съвсем приятелски ви съветвам да отделите малко време и ресурси и да направите Юзабилити тест, вярвам, че много ще ви помогне за бъдещи корекции.

Редактирам се - сетих се за коя лента с линк към подфорумите ми говорите. Ами наречете го каприз, но за мен е в пъти по-удобно да си има отдолу възможност, както беше преди. Тая лента от толкова време я има и виждате колко се сещам за нея и я ползвам. А предполагам, че едва ли съм единствената.  Laughing

# 111
Няма да я бъде бгмама с тази нова визия. Не ми е функционално да си кривя главата в ляво. Явно и на останалите потребители не е, защото виждам рязко намаляване на присъстващите. Все още има време за разумни решения....

# 112
При мен пак си остава в ляво изтеглено всичко, от стрелката няма как да се регулира  Confused
Скрит текст:

Не зная каква е разделителната способност на екрана, ще открия къде е описана, ако трябва. За момента ще се възползвам от възможността за оставане на старата (толкова приятна, позната и удобна  Heart Eyes ) стара визия на сайта.
Не зная защо функцията Ctrl - при мен не действа, по никакъв начин не успях да центрирам поне малко полето за писане и четене.
Най-добронамерено деблокирах всичко, което бях забранила с Адблок +. Новата визия обаче продължава да си е все така ... левашка. Ето как изглежда със и без дясна лента, изключена от бутончето.
Скрит текст:

С налична дясна лента е забито плътно вляво и няма лявата лента с бутончетата. Т.е. вижда се по същия начин както когато всичко е блокирано с Адблок +. Със скрита от бутончето дясна лента се появява лявата лента с бутончетата, но изместването към центъра е незначително. Все още всичко е разположено в лявата половина на екрана.
Мерси, ама аз повече опити няма за какво да се мъча да правя. Връщам си блокировките и старата версия. Дано малко ви дойде акълът в главите и ни я оставите завинаги!

Нещо не виждам отговори за този проблем  newsm78
Аз нямам нищо против новата визия. Сега ми харесва много повече от предишната "нова". Само да се махне това поле с каква ли не ненужна информация в дясно и ще си е супер  Peace

П.П. Не завиждам на админите и модовете с какво трябва да се борят...Здрави нерви им пожелавам...

# 113
  • Бургас
Защо от "профил" не мога да си активирам отново подписа,  от другаде ли трябва? 
Не може ли в старата визия да бъдат видими по подразбиране и само който иска да ги скрива?

Редактирам: Оправих подписа, но оставям въпроса, ако може по подразбиране да се виждат би било сякаш по-добре.  Peace

# 114
  • София
Възможно ли е бутонът "Цитирай" да може да бъде отварян с десен бутон на нов таб в браузъра?
Аз го ползвам, когато искам да отговоря на някое мнение, но и да изчета първо темата докрай, а ако остават няколко страници, да не го забравя или да го търся после.

# 115
  • Пловдив
Нали уж нямаше да го има силното изместване в ляво?!?! Снимките, които Мамма показа изобщо НЕ изглеждаха както изглежда в момента форума?!

# 116
Възможно ли е бутонът "Цитирай" да може да бъде отварян с десен бутон на нов таб в браузъра?
Аз го ползвам, когато искам да отговоря на някое мнение, но и да изчета първо темата докрай, а ако остават няколко страници, да не го забравя или да го търся после.

Подкрепям.

Също не може да се върне с бутона за връщане назад на браузъра. Връща само в обновени теми, но не и в темата, която съм чела до преди малко.

Нали уж нямаше да го има силното изместване в ляво?!?! Снимките, които Мамма показа изобщо НЕ изглеждаха както изглежда в момента форума?!

Виж тук.

# 117
  • в сърцето на един мъж...

Че не е ли така? При мен си се отваря нов таб, аз съм с мозила

# 118
  • София
Не, при мен отваря празен таб със заглавие javascript:void(0)
С Опера съм.

# 119
подробностите за пишештия, дето сега дори на пръв поглед не е ясно мъж или жена е

Писах вече, че ще се върне.

Половината ми поле е бяло и трябва да си сложа слънчеви очила, че ще ослепея

Къде виждате бяло?
За жалост нямам разделителна способност 1360. Тествах на 1340, т.е. при Вас на 1360 би трябвало да е още по-добре.
Едно под друго са скрийншоти от новата и от старата визия.
Фонът отстрани е по-тъмен, а не по-светъл от преди.
Текстът в старата визия е доста по-нецентриран (изместен вдясно)

Снимките са съвсем реални скрийншоти.

Общи условия

Активация на акаунт