Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 280
  • 940
  •   1
Отговори
# 60

Струва ми се, че в новата версия подписите са огромни. Т.е. едни и същи картинки в старата версия са много по-малко, отколкото в новата. Според мен, това отнема излишно място.  

Както съм писала и в първата публикация, подписите ще бъдат скрити за всички. А всеки, който желае може да активира виждането им - има такава опция в настройките на профила на всеки.
Има доста хора, които не желаят да виждат подписи, в същото време има страшно много хора, които държат на тях.

Да, прочетох, но в случай, че подписите са видими, те са много по-големи от преди и не се събират в определеното им поле, т.е. реално се виждат до половината. Това се е получило "централизирано" по някакъв начин при преминаването към новия вид и мисля, че може лесно да се поправи. Или пък не може?  newsm78

# 61
Защо има два бутона цитирай? При мен правят абсолютно едно и също и горния и долния.
За удобство, при дълги мнения не се налага да се връщаш пак горе.

# 62
Определено ще използвам опцията за използване на старата визия и се надявам това да остане за винаги!

Няма да е завинаги.
Спира се развитието и работата по старата визия.
Ще се следи доста подробно кое как се гледа, пълна статистика на това колко са хората, ползващи старата визия, на какви разделителни способности и т.н. Ако се прецени и е необходимо, ще се правят допълнителни промени и подобрения на изгледа на новата визия.

Подписите са изключени.
Всеки, който желае да вижда подписите може да включи виждането им от Профил - Настройки изглед и подредба - чекбокс Не показвай подписите - Промени профила.

Ясно. Значи ще разчитаме на божията благословия да ни пощади! Аз също съм на старата версия, защото новата е много проблемна и неудобна. Дори не знам откъде да започна - почти нищо не е удобно и простичко за ползване, бутоните са много наблизо, някои елементарни функции липсват...

А доколкото разбирам гости (непотребители) ще се мъчат само с новия формат. Ще загубите страшно много потенциални читатели, да знаете!  ooooh!

Новата версия е тежка за компютрите и за очите на читателите. За мене лично е странна и трудна за работа и изобщо не съм доволна. Не е добре обмислена изобщо, сложна е като визия, има странни функции, които на мене честно казано не ми вършат никаква работа. Искам изключително СЕМПЪЛ И ПРОСТ ДИЗАЙН! Простота! Леснота! Това е.  Peace

# 63
  • В сърцето на любимия човек
Какъв е максимално допустимият размер за подписите в новата версия, уж прочетох всичко, но никъде не видях (редактирали сте първия пост, там сякаш бяха написани първоначално)?
Въпреки, че подписът ми е намален, е отрязан отдолу.

Допълвам се: В профила ми подписът ми е намален, но в темите все още е отрязан  newsm78

# 64
Аз пък въобще не виждам подписи.
И моите лентички не ги виждам
Обаче пък ще се опитам да свикна с новият вид на форума и искрено се надявам да почне да ме кефи.

Редактирам се, видях как да си ги покажа подписите.

# 65
  • Варна
Цветовете и светлосенките в темите са приятни, но наистина леко се блъскат със заглавната страница и подфорумите, където са по-ярки и контрастни на  по-светлия фон.
Така е, някой го беше отбелязал още в предишните теми. Един нюанс синьо за падащото меню, втори за лентата най-отгоре, трети за текста в заглавната страница, четвърти за заглавията на подфорумите, пети в темите... И всичките се блъскат един с друг. Ще поседя още малко с тази версия, защото се чувствам длъжна да и дам шанс, но засега старата ми е по-прегледна.
Странно ми е това, че инфото за потребителя се появява само с цъкане върху аватара, ами можеш ли да цъкаш наред, за да прочетеш кой кой е? Преди това просто се виждаше, сега дет' се вика не се знае мъж или жена пише, трябва да цъкаш на профила, за да разбереш...
За подписите - вярно е, режат се отдолу, явно е предвидено по-малко място за тях.

# 66
Да добавя също, че може би ще е добре, както на АБВ-то, да се прави опция всеки да си размести компонентие по екрана както си пожелае и да им променя размера както му е удобно. Примерно: списъкът с темите в подфорумите да може да си променя размера, да го разтегнеш, да сложиш по средата или вдясно, изцяло да се премахнат другите околни компоненти или поне да може да сесмаляват с един клик на мишката.

АБВ-то отлично си правят промените, леко, неусетно и удобно за потребителите. При тях никога не е имало такива издънки. Вземете пример от тях!!!

# 67
Информацията за потребителите много ми се иска да е вдясно! Под и над аватара има достатъчно място.
Коригирам се....искала съм да напиша ляво  Blush Laughing
Но сега като се замислих, стигнах до заключението, че е невъзможно  Rolling Eyes Място има, но е прекалено тясно  Tired

# 68
Защо има два бутона цитирай? При мен правят абсолютно едно и също и горния и долния.

Когато мненията са прекалено дълги, по-удобно е да се ползва долния бутон, вместо да се скролва нагоре. Да, правят едно и също, разбира се. Така, както има бутон Отговор и над и под темата.

Нямам десни колони за скриване и никаква възможност за центриране. Нямам нерви да гледам къде какви бутони няма!

Каква е версията на браузера и разделителната способност? Не би трябвало на нито една разделителна способност да се вижда напълно залепено в ляво и с толкова много пространство отдясно.

Информацията за потребителите много ми се иска да е вдясно! Под и над аватара има достатъчно място.

Ще бъде обсъдено, да!

бутоните са много наблизо, някои елементарни функции липсват...

Кои бутони са много наблизо?
Кои функции липсват?

Моля, бъдете конкретни, за да може и да отговаряме и да взимаме предвид конкретни критики/да оправяме конкретни проблеми, ако съществуват такива.

# 69
Нямам възможност да прочета всичко. Тези "промени" само ми пречат. Какво правим потребителите, които нямаме възможност да следим и четем всичко? Чувствам се като на изпит, на който съм дошла неподготвена. Темите се пълнят със спам, защото все нещо остава недоизяснено и неразбрано. Защо, за Бога, са нужни подобни "подобрения"?
И на мен новата версия не ми излиза центрирана. Единственото хубаво в нея е бутона "използвай старата версия". Може ли да знам до кога ще съществува този бутон?

# 70
Аз пък въобще не виждам подписи.
И моите лентички не ги виждам
Обаче пък ще се опитам да свикна с новият вид на форума и искрено се надявам да почне да ме кефи.

Редактирам се, видях как да си ги покажа подписите.
По подразбиране подписите са изключени. Влез в Профила си и ги пусни да се виждат.

Има малко изместване в ляво. Аз съм с резолюция 1920х1080, първоначално беше това

след като си поиграх със зума и големината на текста в темите постигнах това

Вярно, че е малко търсене първоначално докато се свикне, но съветвам всички, най-добронамерено, да не се отказват директно. Поиграйте си с възможностите на браузъра за изглед, с възможностите на форума за големина на шрифтовете и опитайте. Пък в крайна сметка, ако не ви харесва толкова много има възможност за избор на стария изглед на темите.

# 71
Жалко. Въпреки промените, въпреки че е центрирана, въпреки че мога да скрия дясната лента, за мен новата визия остава затормозяваща за четене.

Защо? Кое Ви притеснява? Питам съвсем искрено, защото шрифтовете и фоновете са съвсем същите. Увеличена е големината на шрифта с 1 px спрямо старата. От менюто Още в самата тема може да намалите шрифта, така че напълно да се изравни с предишния.

Защото всичко е сбито на по-малко място - аватар отстрани - добре, но ред ник, ред тема, няколко реда мнение, което в старата визия се събира на един ред, ред подпис, картинки, всичко ми се замазва в едно голямо цветно петно и ми е по-трудно за четене.
Не държа на подписите, мога да ги изключа, но пак ми е малко пространството за писане и това го прави лично за мен трудно за четене.

# 72
  • София
При мен еднократно натискане на "Ctrl" и "-" центрира форума напълно. После с едно вдигане на шрифта (в менюто "Още" горе вдясно) всичко става перфектно.

# 73
Кои бутони са много наблизо?

# 74
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Нямам десни колони за скриване и никаква възможност за центриране. Нямам нерви да гледам къде какви бутони няма!

Каква е версията на браузера и разделителната способност? Не би трябвало на нито една разделителна способност да се вижда напълно залепено в ляво и с толкова много пространство отдясно.

С последната версия на Мозила съм - 26.0
Разделителната способност е 1360/768
Нещата изглеждат точно както на скрийншота, който съм сложила в предния си пост. За мен новата версия е абсолютно неприемлива. Сори! Peace

Общи условия

Активация на акаунт