Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 274
  • 940
  •   1
Отговори
# 270
Ами стоите и мрънкаите тук! то българина да стои и да чака някой да му обуе гащите друго няма , само стои и сленчи без да търси решение.
А ти защо не отидеш да спамиш и обиждаш на друго място!!!

Като спамиш и обиждаш, едва ли ще накараш някой да се премести!   Rolling Eyes

На теб да не ти плащат да ги защитаваш  Mr. Green Laughing
За спам и обиди тук! другаде няма къде , нали тук четат прословутите шефове  Laughing Laughing

# 271
  • София
С Уиндоус 8 съм, Гугъл Хром. Искам да попитам, смятате ли, че мога ефетивно да ползвам форума по този начин? Двойка на твореца....

И при мен е същото, но ти си го снимала по-добре! При мен това положение е и на Уиндоус 7 и Уиндоус 8 само че с Мозила.
Странното е че при доста старата версия Уиндоус ХР съм в ляво, но с една идея по-центрирана... При другите две версии, както каза една потребителка, толкова съм в дясно, че аха да се изсипя на бюрото....

И при мен е така с мозилата, всичко сбутано едно върху друго в дясно  ooooh!

# 272
  • София/Горна Оряховица
Резолюция: 1366 x 768
Браузър Google chrome версия 32.0.1700.76 m
ОС Windows 7 Ultimate
Адблок -включен

Все пак се опитвам да свикна с новата версия, въпреки закостенелите си навици.

Искам все пак да кажа, че съм много доволна от опцията директно да се отиде на конкретна страница, както и добавеното бутонче за следваща страница (работя с touch pad почти постоянно и е доста гадно да се опитвам да нацеля точния номер на следващата страница).
Все пак ме дразни лекото отместване в ляво, какво и стесненото поле за четене. Да, с ctrl и минус ми се центрира, но тогава остава прекалено мъничко, сякаш заема едва 1/3 от екрана, все едно не е важно.
Не критикувам, не хваля, просто давам feedback. Предполагам, че с времето ще се опитам да свикна. Все пак ако е възможно, според мен би било добре да се разшири полето за въпросния текст. Наясно съм, че зад всяка една от тези промени стоят дълги редове код.

И един малък, скучен коментар:
Скрит текст:
Прочетох откъде е тръгнала цялата драма с "информационна платформа".
За мен именно в сегашния му вид е богатството на форума, именно в 80те страници изписани по темата какво столче за кола, или количка, или крем за лице, или хлебопекарна да се купи.
Да, огромна част от тези страници са не особено полезни коментари, записи и какво ли още не.
Но съществуват и полезни коментари, а и спорове, с аргументирани мнения. Например - защо определена потребителка избира конкретна хлебопекарна, какви са нейните нужди. Така аз сравнявам моите с нейните, както и с тези на много други хора, изпробвали дадено нещо (давам пример с хлебопекарна, просто е взет от въздуха). В началото на темите има събрана информация, напълно съм съгласна, но не всеки път тя може да ни даде отговор. Именно дискусиите и споровете дават богатството, а не простото документиране и събиране.

Казвам го съвсем добронамерено. Според мен именно в този си вид форума е ценен, а не в преобразуването му в нещо друго, за да се намира по-лесно информацията.

# 273
  • Ланкър, планините Овнерог
Добре, че има опция за старата визия. Новата е у-жа-ся-ва-ща. Всичко в ляво сбито, в дясно малко реклами и много празно. С Wind 7  / Mozila съм.

# 274
Boryana, никой няма намерение да прави темите по-различни.
Както е видно, напротив. В момента никъде не се показват статии или други материали, срещу които се протестираше дълго време. Показват се единствено теми, теми от форума, такива, каквито са.

Въпреки, че модератор бе скрил псувните по мой адрес, върнах ги, да са си видни.
Да не се каже после пак, че цензурираме.

# 275
  • София

По новата визия - може ли някак сините да се сведът до 3-4 нюанса на едно синьо, а не  да са 10 различни сини в разни произволни нюанси, много дразни...някои явно са останали от старата визия, другите са нещо от новата, научквано явно на око и неоцелено, защото е синьо в някаква съвсем различна гама и става много неприятно мазало.

# 276
  • София/Горна Оряховица
Boryana, никой няма намерение да прави темите по-различни.
Както е видно, напротив. В момента никъде не се показват статии или други материали, срещу които се протестираше дълго време. Показват се единствено теми, теми от форума, такива, каквито са.

Съжалявам, грешката е моя, грешно съм интерпретирала прочетеното  Blush.

# 277
Въпрос: Пуснах нова тема (в на пазар темата е "Нашите second hand находки - тема 22") и пробвах горе да сложа на темата заглавна снимка, уж прикачих, обаче не се вижда, какво неправилно съм направила ...  newsm78

# 278
Само едно нещо ще напиша. Добре е, че има опция за избор на версия. На който му харесва новата, да си я ползва със здраве. Решаващо за присъствието ми тук е възможността да ползвам старата и удобна версия.

# 279
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Я да се самоцитирам, пък дано сега има отговор Tired
Добре, а защо ни оставяте в момента правото да използваме старата версия, след като след време ще ни измъкнете килимчето изпод краката- очи ли замазвате, що ли newsm78?
И да, ще питам, докато получа отговор. Важно ми е!

# 280
Поздравления за новата визия!
Сигурна съм, че с времето всички потребители ще свикнат с нея и взаимно ще намерим подхода за комуникация в опитите за изглаждане на недоработените неща и накрая почти всички ще са доволни!

Във всички форуми, където някога съм писала и е имало промяна на визията, неминуемо началото е свързано с доста негодувание, но в крайна сметка всичко се прави за по-френдли интерфейс за нас потребителите!

Вместо да мрънкат някои хора могат да са полезни със съвети!

На мен за сега всичко ми седи изместено в ляво, а в темата за Храбрите шивачки десния панел се застъпваше с коментарите и така стават нечетими или с доста скролване, нещо между редовете се хваща като смисъл.

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 23:30 от Sugar Kate

# 281
Моля, как да избера старата визия????
При мен всичко е сбито в ляво, ме мога да чета Twisted Evil
И някой да ми пише кой е новия форум Praynig
Редактирам се, намерих избора!

# 282
  • Троян
Aз използвам старата версия,но разбирам ,че тя ще се потдържа само временно,какъв е срока й на годност,до кога ще е активна?

# 283
Току що ми се появи старата визия, без да съм я избирала.

# 284
Въпрос: Пуснах нова тема (в на пазар темата е "Нашите second hand находки - тема 22") и пробвах горе да сложа на темата заглавна снимка, уж прикачих, обаче не се вижда, какво неправилно съм направила ...  newsm78

Моля, качете същата снимка в prikachi или ми я изпратете по мейла (видим е в профила ми), за да проверя. Благодаря.

Добре, а защо ни оставяте в момента правото да използваме старата версия, след като след време ще ни измъкнете килимчето изпод краката- очи ли замазвате, що ли newsm78?

Старата визия ще е активна, докато е нужна и се използва масово.
Докато се изчистят проблеми, докато се направят промени, които да задоволят по-голямата част от исканията и нуждите на потребителите тук, като съчетаят и нужните промени, и удобството на потребителите.

Именно и затова нееднократно моля за съвсем конкретни критики (изключвам ясно видимите бъгове, които ще бъдат отстранени), кое точно не се харесва, кое точно е в повече или липсва. За разлика от предишната версия, за мен (като потребители), тази ми харесва, удобна ми е, не ми липсват функционалности, не ми се товарят очите, въпреки че чета тук по 14-16-18 часа дневно и т.н., видно е, че има и други потребители с подобно мнение, което не означава, че за всички е така.
От коментари "ужасно е, минавам на старата", няма как да разбера/разберем какво точно не се харесва. При предишната версия основната критика бяха фоновете и шрифтовете, които сега са съвсем 1:1 като вид, цвят. Пак казвам, изключвам коментарите за съвсем ясно видими бъгове.

На мен за сега всичко ми седи изместено в ляво, а в темата за Храбрите шивачки десния панел се застъпваше с коментарите и така стават нечетими или с доста скролване, нещо между редовете се хваща като смисъл.

Какъв браузер и версия и каква разделителна способност? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт