Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 194
  • 940
  •   1
Отговори
# 255
Нямам проблем с позиционирането, но за протокола, и ако ще помогне при отстраняването на бъгове за различните екрани и браузер-версии :

Екран - 1600 х 900, 19,5"
Браузер - Google Chrome Version 32.0.1700.76 m
Включен АdBlock

Допълвам: абсолютно същата визия имам и през другите браузери, които изпробвах:
- Mozilla Firefox 26.0
- Windows Internet Explorer 9, Version 9.0.8112. и още много цифри...

Надявам се да съм била полезна.

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 20:29 от BirdsFlu

# 256

Резолюция 1366х768

Скрит текст:
Първата картинка е нормален изглед, с увеличен шрифт от Още.

С ctrl и минус е така

С ctrl и плюс е така

Съвсем нормален изглед, с Win7, без адблок, никакви реклами не ми изскачат, нищо не ми закрива екрана.

Всичко  ми е актуализирано, с последни версии, с легална WIN 7 съм, без адблок. Това е изгледът с IE. На първата картинка нищо не съм настройвала, на втората само веднъж ctrl+. Хром нямам инсталиран.

# 257

До тук ми направи впечатление, че проблеми имаме тези, които сме с монитори 16/9 и резолюция 1360/768. Peace

и аз до този извод стигам...  newsm78
Не мога да го докарам до център и това си е, въпреки, че с отворена дясна колона /тази с глупостите/ при мене не се лепи в ляво  Peace
Току що си измерих разстоянието с линийка  Mr. Green - 7,5 см до текста от ляво и 10,5 см. - от дясно

# 258
Остана ли някой, който ползва IE?
При мен с легална 7-ца, операционна система -Mozila всичко ми е сбито в ляво, в дясно няма нищо.
Тотална недомислица!

# 259
Момичета аз сега като разбрах за новия сайт питам , защо не дойдете ТАМ , по-добре е даже от старата мама.Наистина сме прост народ, те ни мачкат ама ние пак им се натискаме , че да не ни дават хляба те , да не сме им длъжни ,аз преди малко си направих рег , казвам тук там за новия сайт за чао.там ми харесва много, чисто , сивичко е не дразни очите , аватарите са с толкова чисто качесто

# 260
Остана ли някой, който ползва IE?
При мен с легална 7-ца, операционна система -Mozila всичко ми е сбито в ляво, в дясно няма нищо.
Тотална недомислица!

Аз ползвам Мозила, но проверих и изгледа в IE.

# 261
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

До тук ми направи впечатление, че проблеми имаме тези, които сме с монитори 16/9 и резолюция 1360/768. Peace

Не мога да го докарам до център и това си е, въпреки, че с отворена дясна колона /тази с глупостите/ при мене не се лепи в ляво  Peace
Току що си измерих разстоянието с линийка  Mr. Green - 7,5 см до текста от ляво и 10,5 см. - от дясно

Та ти направо трябва да почерпиш. Laughing Аз просто отляво нямам разстояние за мерене. Нула е. За сметка на близо 20 санта отдясно. Mr. Green

Впрочем, съвсем сериозно, да допълня и операционната система - Уиндоус ХР.

the MOB, ако не ни оставят възможността за старата версия най-вероятно ще дойдем. Peace

# 262
Момичета аз сега като разбрах за новия сайт питам , защо не дойдете ТАМ , по-добре е даже от старата мама.Наистина сме прост народ, те ни мачкат ама ние пак им се натискаме , че да не ни дават хляба те , да не сме им длъжни ,аз преди малко си направих рег , казвам тук там за новия сайт за чао.там ми харесва много, чисто , сивичко е не дразни очите , аватарите са с толкова чисто качесто
Кой е новият сайт?

# 263
Момичета аз сега като разбрах за новия сайт питам , защо не дойдете ТАМ , по-добре е даже от старата мама.Наистина сме прост народ, те ни мачкат ама ние пак им се натискаме , че да не ни дават хляба те , да не сме им длъжни ,аз преди малко си направих рег , казвам тук там за новия сайт за чао.там ми харесва много, чисто , сивичко е не дразни очите , аватарите са с токова чисто качесто

Аз съм И там, но все пак тук темите все още са по-посещавани има повече постове. Едното не пречи на другото.
Все още имам и стария изглед. Щом го сменят окончателно няма да имам избор. Ще трябва да се преместя за постоянно.

# 264
Няма ли начин да се коментира без обиди?

# 265
Защо да идваме? За да ни покажех как можеш да обиждаш ли?
Няма нужда, ние вече видяхме !  Stop

# 266
Ами стоите и мрънкаите тук! то българина да стои и да чака някой да му обуе гащите друго няма , само стои и сленчи без да търси решение.

# 267
Ами стоите и мрънкаите тук! то българина да стои и да чака някой да му обуе гащите друго няма , само стои и сленчи без да търси решение.
А ти защо не отидеш да спамиш и обиждаш на друго място!!!

Като спамиш и обиждаш, едва ли ще накараш някой да се премести!   Rolling Eyes

# 268
Няма ли начин да се коментира без обиди?

Че кой обижда? Коментираме си просто.

# 269
Та ти направо трябва да почерпиш. Laughing Аз просто отляво нямам разстояние за мерене. Нула е. За сметка на близо 20 санта отдясно. Mr. Green
Впрочем, съвсем сериозно, да допълня и операционната система - Уиндоус ХР.
аз съм с Уиндоус 8.1, най-нова версия Мозила, резолюция 1366 - това за ориентир на разработчиците

Общи условия

Активация на акаунт